Panathinaikara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Aksizei na agoraso to Teac DV-W50D? enas filos mou patra to agorase kai mou leei oti ine axiopisto kai den ixe provlimata.Apo anakthsh dedomenwn se gratzounismena dvd pos paei?Axizei i agora tou?
mikael Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Εχω το συγκεκριμένο εδώ και μια βδομάδα. Εγραψα καμια 10ρια dvd και κανένα δεν παρουσιασε πρόβλημα, με nero και clonedvd. Εχει και ανεμιστηράκι για ψηξη. Για τέστ σε γρατσουνισμένα dvd δεν το δοκίμασα γιατί δεν έτυχε να εχω.
nt2376 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Εχω το συγκεκριμένο εδώ και μια βδομάδα. Εγραψα καμια 10ρια dvd και κανένα δεν παρουσιασε πρόβλημα, με nero και clonedvd. Εχει και ανεμιστηράκι για ψηξη. Για τέστ σε γρατσουνισμένα dvd δεν το δοκίμασα γιατί δεν έτυχε να εχω. kalytera na pareis to plextor!!!!
Nfountou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Den 8a sou sunistousa kai polu na xrhsimopoieis akrives suskeues gia anaktish dedomenwn... To mhxanhma zorizetai polu....
mikael Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Εχω το συγκεκριμένο εδώ και μια βδομάδα. Εγραψα καμια 10ρια dvd και κανένα δεν παρουσιασε πρόβλημα' date=' με nero και clonedvd. Εχει και ανεμιστηράκι για ψηξη. Για τέστ σε γρατσουνισμένα dvd δεν το δοκίμασα γιατί δεν έτυχε να εχω.[/quote'] kalytera na pareis to plextor!!!! Δεν πλήρωσα φράγκο για το teac. Αν ηταν να πλήρωνα θα έπαιρνα ασφαλώς plextor
casabel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 file ta teac einai mia xara 4 xronia eixa cdr ths teac+emeina apolita efxaristimenos!!!Pira loipon +to dvd-r ths teac giati h eterioula afth mevgale asproproswpo...den iparxei logos gia eponimh marka afou+afth kanei akrivws thn idia doulia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.