Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης η κατι αλλο;

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αυτα τα ηχεια της Link.png Site: logitech στο σπιτι μου, ειναι συνδενεμενα στον υπολογιστη με x3 3.5 audio jacks, στο μονιτορ του υπολογιστη μου θελω να συνδεσω το xbox μου οπου το μονιτορ δεν εχει ενσωματωμενα ηχεια. Μπορω με καποιον οικονομικο τροπο να εκμεταλλευτω τα ηχεια που εχω στον υπολογιστη μου για να ακουω τους ηχους απο τα παιχνιδια μου εκει;

Η καρτα ηχου που εχει ο υπολογιστης μου δεν εχει αλλες διαθεσιμες θυρες για ηχεια μιας και οι 3 που ηδη εχει τις εχουν πιασει τα ηχεια μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν έχω xbox αλλα νομίζω με κάτι τέτοιο http://www.amazon.com/Logitech-Console-Adapter-Discontinued-Manufacturer/dp/B0006U3ACY αλλα πιστεύω δεν θα έχεις πραγματικό σαραουντ αλλα στεροφωνικο ήχο μοιρασμένο στα 5.1 

Η αληθεια ειναι πως δεν με ενδιαφερει ο 5.1 ηχος στο xbox (αυτο με ενδιαφερει στον υπολογιστη μονο) αλλα με την παραπανω λυση θα πρεπει να αλλαζω τα καλωδια συνεχεια και ειναι λιγο δυσκολο αυτο... υπαρχει καποια συσκευη που να το κανει με καποιο διακοπτακι αυτο; η να ειναι εφικτο με καποιο αλλο τροπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...