Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα, μου έβγαλε την επιλογή "change letter" το έβαλα "p:", εμφανίστηκε στον "υπολογιστή μου" όμως δεν το ανοίγει.

File system unformatted το εμφανίζει

Δημοσ.

Αν δεν ανοίγει είτε άλλο file system έχει η TV (δοκίμασε και FAT32, 0x0B δηλαδή) είτε κάτι δεν πάει καλά με το partition.

Ποια τηλεόραση είναι κιόλας; Μπορεί να γράφει τίποτα για το storage της ο κατασκευαστής.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αυτή την στιγμή ποια τηλεόραση έχει. Βασικά περισσότερο με ενδιαφέρει να σώσω τα αρχεία του κι ας μην διορθωθεί ο δίσκος. Μπορώ να ξεκινήσω κατευθείαν recovery;

Δημοσ.

Ναι recovery όποτε θες, δεν επηρεάζει τον δίσκο, απλά μην γράψεις σε αυτόν, κάπου στο δικό σου pc μετέφερε τα αρχεία.

Αν δεν βγάλεις άκρη με το getDataBack δοκίμασε και το O&O DiskRecovery ή δες εδώ για διάφορα άλλα προγράμματα: link

Μετά όταν θα τα έχεις πάρει όλα σβήνεις όλα τα partition απο τον δίσκο και κάνεις ένα νέο NTFS και είναι κομπλέ, δεν έχει θέμα ο δίσκος δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Λύση

Με το MiniTool Partition Wizard Free μετέτρεψα το partition που δεν μπορούσα να ανοίξω από "0xa2" σε "NTFS (0x07)". Δεξί κλικ στο partition και Change Partition Type ID, YES και Apply πάνω αριστερά. Αυτό για να μπορεί να το διαβάσει η επόμενη εφαρμογή.

Στην συνέχεια με το GetDataBack for NTFS έκανα copy όποια αρχεία ήθελα να σώσω στο laptop μου. Δεξί κλικ σε όποιο αρχείο ή φάκελο θέλουμε, copy και επιλέγουμε διαδρομή που θα αντιγράψει τα αρχεία.

Ευχαριστώ nikos903

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...