Par1s* Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ο αδερφός μου έχει έναν Intenso 6024630 και τον είχε για αρκετό καιρό συνδεδεμένο μόνιμα στην τηλεόρασή του. Όταν τον δοκίμασε στο λαπτοπ του, δεν το διάβαζε. Το έβαλα στο λάπτοπ μου, το διαβάζει, αλλά είναι κενός και 8 mb χωρητικότητα. Τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασα το easeus data recovery και μου δείχνει αυτά στο παρακάτω print screen. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2016 από Par1s*
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ωχ εχω και εγω ενα φλασακι με αυτο ακριβως το προβλημα, βλεπει μονο 3.99 δεν εψαξα ποτε τι ειναι αυτο, ενα παλιο μου φλασακι των 2gb ηταν. οσο ηταν στην tv ηταν κομπλε;
nikos903 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Στην διαχείριση δίσκων τι βλέπει; Μπορεί να έχει κανένα άλλο partition και να είναι εκεί όλα τα mb.
Par1s* Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Στην διαχείριση δίσκων τι βλέπει; Μπορεί να έχει κανένα άλλο partition και να είναι εκεί όλα τα mb. Αυτό βλέπω
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ε κομπλέ είσαι, εκεί είναι και τα υπόλοιπα GB, είτε δίνεις άλλο γράμμα στα 465 είτε τα ενώνεις και τα 3 σε ένα. 1
Par1s* Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ε κομπλέ είσαι, εκεί είναι και τα υπόλοιπα GB, είτε δίνεις άλλο γράμμα στα 465 είτε τα ενώνεις και τα 3 σε ένα. Πριν κάνω κάτι, επειδή είναι γεμάτος ο σκληρός με φωτογραφίες και φοβάμαι μην τα χάσω. Δίνω ένα γράμμα Πχ F στον έναν τόμο και μετά θα μου εμφανίζεται σαν έναν ξεχωριστός δίσκος; Και αν θέλω να τα ενώσω σε ένα αυτα τα 3 κομμάτια πως μπορώ, χωρίς να χάσω αρχεία; Edit: Βασικά δεν ξέρω και πως να δώσω ένα όνομα!
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πάτα δεξί κλικ στα 467GB και εκεί αλλαγή γράμματος δίσκου, μετά στο παράθυρο που θα σου πετάξει πρόσθεσε ένα γράμμα και θα στον εμφανίσει σαν έξτρα δίσκο. Δεν έχεις φόβο έτσι να χάσεις αρχεία. Μετά πήγαινε και σβήσε τα δίπλα partition (τα 47mb και τα 8) και δες αν σε αφήνει να τα κοτσάρεις στα 465GB. Και να μην σε αφήνει βέβαια για 50MB δεν αξίζει ο κόπος.... Άστα απλά χωρίς διαμόρφωση. BTW φωτογραφίες κτλπ τα κρατάς σε 2 σημεία τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί να είσαι σίγουρος πότε θα σε αφήσει ο δίσκος / cd / floppy / usb etc ps Πριν κάνεις κάτι με τις διαμορφώσεις στο 2ο και το 3ο κομμάτι πάρε κόπια τα σημαντικά αρχεία γιατί αν γίνει κάτι λάθος......
Par1s* Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πάτα δεξί κλικ στα 467GB και εκεί αλλαγή γράμματος δίσκου, μετά στο παράθυρο που θα σου πετάξει πρόσθεσε ένα γράμμα και θα στον εμφανίσει σαν έξτρα δίσκο. Δεν έχεις φόβο έτσι να χάσεις αρχεία. Μετά πήγαινε και σβήσε τα δίπλα partition (τα 47mb και τα 8) και δες αν σε αφήνει να τα κοτσάρεις στα 465GB. Και να μην σε αφήνει βέβαια για 50MB δεν αξίζει ο κόπος.... Άστα απλά χωρίς διαμόρφωση. BTW φωτογραφίες κτλπ τα κρατάς σε 2 σημεία τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί να είσαι σίγουρος πότε θα σε αφήσει ο δίσκος / cd / floppy / usb etc ps Πριν κάνεις κάτι με τις διαμορφώσεις στο 2ο και το 3ο κομμάτι πάρε κόπια τα σημαντικά αρχεία γιατί αν γίνει κάτι λάθος...... Στα 465mb και στα 47mb οι μόνες επιλογές που μου έχει ενεργές με δεξί κλικ είναι "Διαγραφή τόμου" και "Βοήθεια". Μόνο στο τελευταίο με τα 8mb μου δίνει όλες τις επιλογές!
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Παράξενο... Anyway, κατέβασε αυτό:link εγκατέστησε το και κάνε ένα σκαν στον δίσκο. Μετά το μεγάλο partition που θα σου βρει κάντον mount as και δες αν βλέπεις όλα τα αρχεία σου. 1
Par1s* Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Παράξενο... Anyway, κατέβασε αυτό:link εγκατέστησε το και κάνε ένα σκαν στον δίσκο. Μετά το μεγάλο partition που θα σου βρει κάντον mount as και δες αν βλέπεις όλα τα αρχεία σου. Τζίφος! Εκανα scan με τους δυο πρωτους τρόπους και μου εβγαλε αυτό
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σε βλέπω να τρέχεις recovery σε λίγο Για βάλε αυτό: link και δώσε μια εικόνα (με πατημένο το δεξί κλίκ στον 465 να δούμε τι θα σε αφήσει να κάνεις).
Par1s* Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αυτό έκανα τώρα! Δοκίμασα μήπως έπρεπε να το κάνω unhide αλλά δεν μου έχει την επιλογή. Στο 47mb μου βγάζει τα ίδια +4 επιλογές μεταξύ των οποίων και "hide partition". Και στο 8mb, 21 επιλογές. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πρέπει πως η τηλεόραση το πείραξε το partition και το "έφερε στα μέτρα της". Αν πατήσεις Change Partition ID τι ID σου λέει οτι έχει τώρα; Στο 465 πάντα, τα άλλα άστα για την ώρα.
Par1s* Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πρέπει πως η τηλεόραση το πείραξε το partition και το "έφερε στα μέτρα της". Αν πατήσεις Change Partition ID τι ID σου λέει οτι έχει τώρα; Στο 465 πάντα, τα άλλα άστα για την ώρα. 0xa2 (αυτό σκέτο) και file system: (other)
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Για κάνε το NTFS (0x07) και πάτα οκ και μετά apply πάνω αριστερά στο παράθυρο. Μετά δες αν σου δώσει καμιά παραπάνω επιλογή. Αν δεν δώσει γύρνα το σε 0χa2 και πάτα πάλι apply και αρχίνα το σκανάρισμα με τα προγράμματα ανάκτησης Θα σου πρότεινα το GetDataBack αλλά αν έχεις κάποιο άλλο στα υπόψιν go for it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα