johnny008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Παιδία, γεια σας, Σήμερα, στο λάπτοπ του πατέρα μου, έγινε απ'ότι μου είπε αυτόματο upgrade από Windows 7 σε 10. Μετά το upgrade, το λάπτοπ αντιμετωπίζει ένα περίεργο θέμα. Όποια ενέργεια και αν θέλει να κάνει, τον επιστρέφει στην επιφάνεια εργασίας κλείνοντας ό,τι έχει προσπαθήσει να ανοίξει. Μπαίνει, ας πούμε στον πίνακα ελέγχου, και χωρίς να κάνει το παραμικρό κλείνει και επανέρχεται στην επιφάνεια εργασίας. Κάνει κάτι σαν σύντομο restart η οθόνη, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω διαφορετικά. Εν ολίγοις, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα και το χρειάζεται για τη δουλειά του. Το μόνο που ίσως σας βοηθήσει είναι μια ειδοποίηση που λέει "Dell Stage requires windows 7" Τί πρέπει να κάνω για να το λύσω; Τον χρειάζεται άμεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εαν θέλει να μείνει στα 10αρια κοιτάζεις εαν υπάρχουν drivers για το λαπτοπ του και πέρασέ τους. Καλό θα ήταν να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Εαν δεν υπαρχουν http://winsupersite.com/windows-10/how-revert-back-your-previous-os-after-windows-10-upgrade και μην κάνεις την αναβάθμιση σε 10αρια. οταν γυρίσει στο προηγούμενο λειτουργικό,κανε απεγκατάσταση το ΚΒ3035583.
plan B Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Παρε τηλ. στη Dell 2108129800, μου ελυσαν ολα τα προβληματα που δημιουργηθηκαν με τα win 10 με κατι οδηγους που στελνουν στο e-mail σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα