smoke0man2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 καλησπερα εκαναα μεγαλη βλακεια και εβαλα bitlocker στον σκληρο και ξεχασα τον κωδικο τι μπορω να κανω ? πρπεει να παρω τα αρχεια απο μεσα.... εχω win 10
Gigamestin Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/b0858b77-2ce1-4b56-ac1b-d238cf24dc05/how-can-unlock-my-bitlock-drive-without-key-file-and-password?forum=w7itprosecurity Για δοκίμασε 1
smoke0man2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 δεν γινεται τπτ....υπαρχει καποιος αλλος τροπος...ειναι μεσα υλικα που σχετιζεται πολυ αμμεσα με την δουλεια μου....
xaerialtwistx Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 πιστευω πως δεν υπαρχει τροπος και αυτο ειναι εξαλλου και το νοημα του BitLocker, να μην αφηνει με κανεναν τροπο να μπει καποιος. όσο για το παραπανω βιντεο, απο τα dislike μπορεις να καταλαβεις ποσο αληθινο ειναι. προφανως και δεν υπαρχει κωδικος με τον οποιο μπαινεις σε καθε συστημα!! οταν ενεργοποιεις το BitLocker φτιαχνεις το δικο σου recovery key και το σωνεις σε ενα αρχειο. ο κωδικος που δειχνει στο βιντεο ειναι αυτος που δημιουργηθηκε αποκλειστικα για εκεινο το συστημα. 1
smoke0man2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 πιστευω πως δεν υπαρχει τροπος και αυτο ειναι εξαλλου και το νοημα του BitLocker, να μην αφηνει με κανεναν τροπο να μπει καποιος. όσο για το παραπανω βιντεο, απο τα dislike μπορεις να καταλαβεις ποσο αληθινο ειναι. προφανως και δεν υπαρχει κωδικος με τον οποιο μπαινεις σε καθε συστημα!! οταν ενεργοποιεις το BitLocker φτιαχνεις το δικο σου recovery key και το σωνεις σε ενα αρχειο. ο κωδικος που δειχνει στο βιντεο ειναι αυτος που δημιουργηθηκε αποκλειστικα για εκεινο το συστημα. μιλησα με microsoft μου ειπαν ¨ οτι δεν γινεται τπτ εαν δεν εχω εστω το recovery key...
DjVassel Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 μιλησα με microsoft μου ειπαν ¨ οτι δεν γινεται τπτ εαν δεν εχω εστω το recovery key... Αν συνδεθει αυτος ο σκληρος σε καποιο αλλο υπολογιστη με διαφορετικο λειτουργικο, πχ linux, δε παιζει να μην αναγνωριζει το κλειδωμα. Μηπως και ετσι καταφερεις κατι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αν συνδεθει αυτος ο σκληρος σε καποιο αλλο υπολογιστη με διαφορετικο λειτουργικο, πχ linux, δε παιζει να μην αναγνωριζει το κλειδωμα. Μηπως και ετσι καταφερεις κατι... Νope, δεν γινεται κατι τετοιο. Recovery key ή τιποτα.
vste Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν γινεται κατι φιλε μου δυστυχως.. Ειναι χρησιμο το bitlocker αλλα η πρωτη δουλεια που επρεπε να κανεις οταν το ενεργοποιησες ηταν να αποθηκευσεις καπου αλλου το password/recovery file. Εχω αρκετα περιστατικα απο πελατες που παθαν οτι και εσυ και δυστυχως λυση δεν υπαρχει
smoke0man2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 εκανα φορματ τον δισκο... αναγκαστικα.... ευχαριστω πολυ παιδια αλλη φορα θα προσεχω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα