ForThwWin Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 γεια σας , προσφατα πηρα την gtx 750 ti. Κυριως την πηρα για cs go , lol , rocket league k.a ομως προς κπληξη μ ειδα οτι στο cs go full settings exei μεσο ορο 50 fps. Κι οταν λεω full settings μιλαμε για αναλυση 720p λογω οτι η οθονη ειναι 1368*720. λογικα φταιει το υπολοιπο hardware. μηπως καποιος ξερει αν μπορω να κανω κατι?
Zombistas Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ριξε τις ρυθμισεις στα High...δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο αυτο και το να ανανεωσεις τον επεξεργαστη σου.(Και φροντισε να κατεβασεις τους τελευταιους drivers) 1
Xristaras12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τα παιχνίδια που αναφέρεις τρέχουν σε το πολύ 2 πυρήνες και ο amd που έχεις δεν ειναι και ό,τι καλύτερο. Ρίξε γραφικά και κάνε overclock τον επεξεργαστή αμα ξέρεις και γίνεται,διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο. 4
Ghost007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 και ραμ θες οπωσδηποτε τουλαχιστον αλλα 4γιγα αν εχεις 4 οπως βλεπω..
ForThwWin Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τα παιχνίδια που αναφέρεις τρέχουν σε το πολύ 2 πυρήνες και ο amd που έχεις δεν ειναι και ό,τι καλύτερο. Ρίξε γραφικά και κάνε overclock τον επεξεργαστή αμα ξέρεις και γίνεται,διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο. γτ λες το πολυ δυο πυρηνες? και ραμ θες οπωσδηποτε τουλαχιστον αλλα 4γιγα αν εχεις 4 οπως βλεπω.. η χρηση της ραμ παει το πολυ 70% αν χρειαζοταν απλα θα επαιρνα καινουριες για να εχει καλυτερη ταχυτητα δεν θα εβαζα 8 gb
Xristaras12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 γτ λες το πολυ δυο πυρηνες? Γιατί τόσο χρησιμοποιούν. Δυστυχώς. η χρηση της ραμ παει το πολυ 70% αν χρειαζοταν απλα θα επαιρνα καινουριες για να εχει καλυτερη ταχυτητα δεν θα εβαζα 8 gb Δεν έχει νόημα να πάρεις καινούριες και να μείνεις στα 4GB ακόμα και πιο γρήγορες(εαν υποστηρίζει τετοιες ταχύτητες ο IMC)
chrv80 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Για το CS GO ξέρω ότι φτάνουν 4GB γιατί κ εγώ έπαιζα με 4GB DDR2, σε full settings 1080p με 750 ti low profile, αλλά δεν ξέρω πόσα fps γιατί τώρα έβαλλα DDR3 8GB (έχω την G41M-Combo που έπαιρνε και από τους 2 τύπους πάνω), και έχω από 95 εώς 200+ fps. Πάντως είδα διαφορά, τα fps πιστεύω πως αυξήθηκαν μετά την αλλαγή μνήμης. Μιας και η μητρική σου μπορεί να πάρει λογικά μέχρι 8GB (4x2GB) ίσως πρέπει να βάλεις πιο γρήγορη DDR2 στην αρχή 4GB αν όχι κατευθείαν περισσότερα, και την αυξάνεις αργότερα. Μια ακόμη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις, είναι να βάλεις SSD και να βάλεις εκεί τα windows και τα παιχνίδια και να κρατήσεις τον άλλο δίσκο για αρχεία κλπ. Παρόλο που η μητρική έχει sata 2, υπάρχει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα ανάμεσα σε SSD και HDD ακόμη και σε sata 2, εγώ SSD έχω και η μητρική μου έχει sata 2 και δεν συγκρίνεται με την ταχύτητα που είχε πριν την αλλαγή.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ωραια καλά τα λέτε, έχετε 144ΗΖ μόνιτορ και άνω; γιατι και 2000fps να βγάζει το σύστημα που θα τα δείτε; 2
ForThwWin Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ωραια καλά τα λέτε, έχετε 144ΗΖ μόνιτορ και άνω; γιατι και 2000fps να βγάζει το σύστημα που θα τα δείτε; κοιτα οντως δεν χρειαζεται να εχεις 200 fps αλλα ειναι σημαντικο να κυμαινεται standar πανω απο 60 γιατι αλλιως φαινεται σαν να λαγγαρει κι σου καταστρεφει το gameplay. δεν ειναι κι το πιο optimized παιχνδι οπότε καλο ειναι να περισευουν κι μερικα frames
Lautrec Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Όταν λές full settings τι εννοείς ακριβώς? Aν έχεις π.χ το Anti-aliasing στο x16 msaa λογικό είναι να μην πιάνει ούτε 60 fps
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ωραια καλά τα λέτε, έχετε 144ΗΖ μόνιτορ και άνω; γιατι και 2000fps να βγάζει το σύστημα που θα τα δείτε; Μικρο λεπτομερειες οπως παντα το παραπανω Για το CS GO ξέρω ότι φτάνουν 4GB γιατί κ εγώ έπαιζα με 4GB DDR2, σε full settings 1080p με 750 ti low profile, αλλά δεν ξέρω πόσα fps γιατί τώρα έβαλλα DDR3 8GB (έχω την G41M-Combo που έπαιρνε και από τους 2 τύπους πάνω), και έχω από 95 εώς 200+ fps. Πάντως είδα διαφορά, τα fps πιστεύω πως αυξήθηκαν μετά την αλλαγή μνήμης. Μιας και η μητρική σου μπορεί να πάρει λογικά μέχρι 8GB (4x2GB) ίσως πρέπει να βάλεις πιο γρήγορη DDR2 στην αρχή 4GB αν όχι κατευθείαν περισσότερα, και την αυξάνεις αργότερα. Μια ακόμη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις, είναι να βάλεις SSD και να βάλεις εκεί τα windows και τα παιχνίδια και να κρατήσεις τον άλλο δίσκο για αρχεία κλπ. Παρόλο που η μητρική έχει sata 2, υπάρχει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα ανάμεσα σε SSD και HDD ακόμη και σε sata 2, εγώ SSD έχω και η μητρική μου έχει sata 2 και δεν συγκρίνεται με την ταχύτητα που είχε πριν την αλλαγή. Η σημαντικοτερη αναβαθμιση που πρεπει να κανει ειναι να αγορασει ενα νεο monitor.Και αυτο γιατι μιλαμε για τα ματια του εκτως των αλλων.Επομενη αναβαθμιση σε gaming pc ειναι επεξεργαστης και ram(αν χρειαζεται η ram)και τελος ο Ssd. Διαφορες στα παραπανω παιχνιδια με Ssd δεν θα δει και εχει αλλα σημαντικοτερα πραγματα που πρεπει να αλλαξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα