spock Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Συνήθως δε συγκρατώ ονόματα σκηνοθετών, αλλά, όχι, δε νομίζω να είναι του Spielberg, άλλως τε, θα ήταν πολύ μικρός τότε... Για το "Fahrenheit 451", ο πρωταγωνιστής, o Oscar Werner θεωρείτο από τους καλύτερους θεατρικούς ηθοποιούς, και έχει και μία υποψηφιότητα για Oscar. Βέβαια, η Julie Christie, σε διπλό ρόλο, παίζοντας τη γυναίκα του Montag και την... πέτρα του σκανδάλου, δε χρειάζεται συστάσεις, όπως άλλως τε και ο Cyril Cusack. Το "Zardoz" προσωπικά μου άρεσε ιδιέταιρα, όπως και το τέλος του "Logan's run", και βέβαια, το "Time machine", και στις δύο του εκδοχές, που έχει πολλά κοινά στοιχεία και εικόνες με το τέλος του "Logan's run". Και τώρα που θέσαμε τις βάσεις για μια αξιοπρεπή ταινιοθήκη επιστημονικής φαντασίας, πως θα την υλοποιήσουμε, κι όλας;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 To zardoz μου αρεσε κι εμενα. Δεν μπορω να το χαρακτηρισω kits ειχε ...πως να το πουμε ...70ies αισθητικη. Η υποθεση παντως ηταν φοβερη και γενικα ηταν πολυ πρωτοτυπο. Σιγουρα ειχε επιρροες απο το time machine. Παντως τα trifids ποσο κοσμο εχουν εμπνευσει, καλα ηταν και καλη ταινια παντως.
Storm Shadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 ontos grapse lathos gia spielberg.... http://www.imdb.com/title/tt0067756/ ma tis mou irthe???? time machine tou 60 episis gamato.... mr spock... nomizo na etoimazomaste gia listeia trapezis????
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Και τώρα που θέσαμε τις βάσεις για μια αξιοπρεπή ταινιοθήκη επιστημονικής φαντασίας, πως θα την υλοποιήσουμε, κι όλας; Μμμμ..., μπηκα σε σκεψεις τωρα. Αν εψαχνε ο καθενας μας να δει τι υπαρχει, για παραδειγμα στα videoclub (να παιρναμε μια ιδεα τι κυκλοφορει δηλαδη, βεβαιως βεβαιως...) στη συνεχεια κατι γινεται. Για keep in touch
spock Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Χμμ... το ριφιφί της Εθνικής θα ωχριά σε μερικές μέρες... Για τα videoclubs, θα κοιτάξω τι κινείται εδώ Αγία, αλλά την τελευταία φορά που κοίταξα, απογοητεύτηκα πλήρως.
Storm Shadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 stamatiste na koitate sta clubs... bgalte pistotikes kai psoniste apo to internet....
spock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Εεεε... ξέρεις, φίλτατε... δεν κοιτάω για αγορά, αλλά ενοικίαση... και ο νοών νοείτω...
Storm Shadow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 a.. ok... sostos.... an kai ... tru fans buy..... :wink:
spock Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 True fans buy, when they have money! Ή, αλλιώς, πενία τέχνας ειργάζεται... Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει και το "buy", αλλά για την ώρα... Λοιπόν, τώρα που το ξεκαθαρίσαμε... έχει κανείς ανάλογο pipe;
spock Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Τώρα, όπως μίλαγα με ένα φίλο, μου ήρθαν στο μυαλό δύο ταινιούλες... "Flash Gordon", δε νομίζω να χρειάζεται σχόλια... και το φοβερό έπος science fiction, με τρομερό σενάριο (yeah, right) και σκηνοθεσία (τι πίνεις και δε μας δίνεις): "Barbarella" .- ...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δε το κανουμε sticky λεω 'γω; Τιτλος "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ" (σαν εκεινη τη συλλογη κομικς) με θεματα sci-fi στο cinema γενικα; Στο μεταξυ εγω ολο ψαχνω και νοικιαζω Ολο και κατι υπαρχει. Α, τον A.Π τον βρηκα αλλα παλι σε VHS ρε γμτ !
spock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 ...εγώ, πάλι, έχω βάλει ένα φιλαράκι στην Αγγλία να ψάχνει... άστον να κατεβάζει...! Και μάλιστα, χωρίς υπότιτλους να χαλάνε το έργο! Για πείτε τώρα κανένα άλλο εργάκι, μπας και θυμηθώ τίποτα, γιατί η Barbarella μου έκανε ζημιά στα κυκλώματα της μνήμης...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 [...]Εχει παντως ο Atkinson' date=' γυρισει ενα επεισοδιο, νομιζω οτι ειναι απο το τεταρτο κυκλο της Μαυρης Οχιας, οπου για να εντυπωσιασει τους φιλους του φτιαχνει μια ρεπλικα της μηχανης του Wells απο το βιβλιο του. Για κακη του τυχη ανακαλυπτει οτι ο Wells οντως ειχε εφευρει τη μηχανη του χρονου και εκεινος απληστος κανει πλιατσικο στο παρελθον διαφορα αντικειμενα για να τα πουλησει στο παρον σαν αντικες, δυστυχως αλλαζει την ιστορια και γινεται κατασταση στυλ back to the future ! Ειχα ριξει πολυ γελιο, ειναι σκετς στυλ Dr. Who, βασικα το ψαχνω ακομα να το βρω [...'] Αυτό το 'σκετς' της Μαύρης Οχιάς (Blackadder) δεν είναι μέρος του κύκλου της σειράς αλλά ξεχωριστό. Αν θυμάμαι καλά, είχε γυριστεί ειδικά για τα εγκαίνια του Millenium Dome στο Λονδίνο και προβλήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2000. Υπάρχει εδώ.
Storm Shadow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 ame pos den yparxei.... sto spiti mou se kasseta!!!! 8) 8) 8)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Και που το βρηκες ρε θηριο, μηπως το εγραψες απο τη TV που παιχθηκε καποτε; Εγω εχω φαει το κοσμο να το βρω σε VHS μα τιποτε. Τα βιντεοκλαμπ εχουν τα 3 DVDs με τους 3 κυκλους αντιστοιχα. Τωρα που το λεω σα να ειχαν οι κυκλοι κατι παραπανω επεισοδια, αυτοι εχουν βαλει μονο 6 ανα κυκλο. Στο μεταξυ στο 4ο κυκλο που εχει θεμα το 1ο παγκοσμιο πολεμο δεν εχω δει να εχει βγει κατι. Παντως εξακολουθω να λεω, αμα γυρισει sci-fi ο R.A θα γινει θρυλος. Πως εγινε ο Tom Baker στο ρολο του Dr. Who, ε καπως ετσι Α, spock δε ξερω αν η barbarella ηταν κιτς (βασικα ηταν ο ορισμος του κιτς ) αλλα οταν το πρωτοειδα ημουνα στη καταλληλη ηλικια να εκτιμησω τα προσοντα της Jane Fonda
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.