futureshock Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 εγω παντως που πηγα απο p8 lite σε Flex 2 δεν ξετρελαθηκα. Κατωτερη Selfie καμερα, μπαταρια πανω κατω τα ιδια. Μονο στο θεμα κατασκευης - flex αξιζει και ειναι ομορφο. Και γω προτεινω κατι σε samsung που ειναι ποιο σιγουρα απο τις ψηστιερες sony 1
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Οι 5.5 είναι υπερβολή για κοπέλα. Οι 5.2 του N5X δεν είναι. Το j5 δεν θα σε απογοητεύσει αλλά νομίζω αφού θα το κρατήσεις που θα το κρατήσεις για αλλά 2-2,5 χρόνια, αν κάνεις 50€ υπέρβαση μόνο σε καλό θα σου βγει Οι 5.5 είναι υπερβολή για κοπέλα. Οι 5.2 του N5X δεν είναι. Το j5 δεν θα σε απογοητεύσει αλλά νομίζω αφού θα το κρατήσεις που θα το κρατήσεις για αλλά 2-2,5 χρόνια, αν κάνεις 50€ υπέρβαση μόνο σε καλό θα σου βγει Δε νομίζω να έχει να κάνει με το φύλο αυτό. Είναι θέμα χρήσης, προτίμησης και συνήθειας. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 εγω παντως που πηγα απο p8 lite σε Flex 2 δεν ξετρελαθηκα. Κατωτερη Selfie καμερα, μπαταρια πανω κατω τα ιδια. Μονο στο θεμα κατασκευης - flex αξιζει και ειναι ομορφο. Και γω προτεινω κατι σε samsung που ειναι ποιο σιγουρα απο τις ψηστιερες sony Δηλαδη την οθονη του ή την καμερα του την βρηκες ιδια με του p8????Μπαταρια πανω κατω τα ιδια αλλα το ενα κινητο φοραει ενα μετριο προς κακο επεξεργαστη ενω το αλλο την προηγουμενη ναυαρχιδα σε Android....Μην γραφουμε και οτι να ναι. Τωρα αν τα παραπανω ηταν αυτα που σε ενδιεφεραν περισσοτερο ολων τοτε μαλλον λαθος κινητο επελεξες(δεδομενου οτι οντως η αυτονομια του Flex 2 δεν ειναι καλη,ακριβως επειδη εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη,5.5ιντσες full hd αναλυση οθονης και αρα αυτα τρωνε αρκετα.
valantis8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το οτι συγκρινουμε την huawei με την LG πραγματικα με ξεπερναει. Δεν κανω κριτικη στην γνωμη κανενος ενοειται, αλλωστε ολοι γραφουμε για κατι που μας αρεσει κ για να περνουμε ιδεες, αλλωστε αν συμφωνουσαμε σε ολα θα ηταν βαρετο κ μονοτονο. Το Flex παντως ειναι ερωτας.
Belisarius Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το οτι συγκρινουμε την huawei με την LG πραγματικα με ξεπερναει. Δεν κανω κριτικη στην γνωμη κανενος ενοειται, αλλωστε ολοι γραφουμε για κατι που μας αρεσει κ για να περνουμε ιδεες, αλλωστε αν συμφωνουσαμε σε ολα θα ηταν βαρετο κ μονοτονο. Το Flex παντως ειναι ερωτας. Εντάξει, η Lg την παλεύει κι ας μην φτάνει την 2η μεγαλύτερη κατασκευάστρια στο android. 1
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το οτι συγκρινουμε την huawei με την LG πραγματικα με ξεπερναει. Δεν κανω κριτικη στην γνωμη κανενος ενοειται, αλλωστε ολοι γραφουμε για κατι που μας αρεσει κ για να περνουμε ιδεες, αλλωστε αν συμφωνουσαμε σε ολα θα ηταν βαρετο κ μονοτονο. Το Flex παντως ειναι ερωτας. Γιατί να μην συγκριθούν; Εσύ από ποια άποψη το λες; Θεωρείς μία από τις δύο πολύ ανώτερη; 1
valantis8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Θεωρω οτι η Lg ειναι μεσα στις 5 τοπ εταιριες τεχνολογιας, με πατεντες που οδηγουν τα τεχνολογικα δρομενα, κ ειδικα στα τηλεφωνα κανει φιλοτιμη προσπαθεια. Η αληθεια ειναι οτι περασαν απο τα χερια μου σχεδον ολες οι ναυαρχιδες για το g3 οπως κ για το z4 της σονυ εχω μονο καλα λογια, για sαmsung δεν γραφω γιατι θεωρω οτι ειναι μια κατηγορια μονη της, μιλαμε για τα ακριβα της μοντελα. Με εκανε να ξεκολισω μετα απο μια 5ετια σχεδον απο το ios. G4, G3, FLEX για μενα δεν συγκρνονται με καμια huawei, στα παντα. Καμερα, οθονη, επεξεργαστες ακομη και η μπαταρια, σ εμενα με μετρια χρηση κραταει 2 μερουλες, σε απαιτητικη το βραδυ θελει φορτιση. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Θεωρω οτι η Lg ειναι μεσα στις 5 τοπ εταιριες τεχνολογιας, με πατεντες που οδηγουν τα τεχνολογικα δρομενα, κ ειδικα στα τηλεφωνα κανει φιλοτιμη προσπαθεια. Η αληθεια ειναι οτι περασαν απο τα χερια μου σχεδον ολες οι ναυαρχιδες για το g3 οπως κ για το z4 της σονυ εχω μονο καλα λογια, για sαmsung δεν γραφω γιατι θεωρω οτι ειναι μια κατηγορια μονη της, μιλαμε για τα ακριβα της μοντελα. Με εκανε να ξεκολισω μετα απο μια 5ετια σχεδον απο το ios. G4, G3, FLEX για μενα δεν συγκρνονται με καμια huawei, στα παντα. Καμερα, οθονη, επεξεργαστες ακομη και η μπαταρια, σ εμενα με μετρια χρηση κραταει 2 μερουλες, σε απαιτητικη το βραδυ θελει φορτιση. προσδιόρισε το απαιτητική χρήση. Απαιτητική χρήση είναι η δική μου και δεν βγάζει μέρα το G4, εκτός αν περιορίσω την χρήση μου προς το τέλος της μέρας.
futureshock Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 προσωπικα στην καμερα δεν ειδα διαφορα, την περιμενα λιγο ποιο γρηγορη την καμερα του flex με το laser focus. Απο μπαταρια λιγο περισσοτερη ωρα βγαζει το flex σε Screen on time. Η selfie καμερα του ειναι πολυ χειροτερη απο του p8 lite. Και λειπει εκεινη η ωραια λειτουργια panorama mode selfie. δεν λεω οτι δεν ειναι ωραιο και καλο κινητο απλα το περιμενα καλυτερο σε καποια θεματα.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 1 διευκρίνηση: Το Moto G 3rd Gen 16Gb Rom+2Gb Ram πιθανότατα δεν εισάγεται απο την Ελληνική αντιπροσωπεία, όπως το Moto G 8Gb Rom+1Gb Ram.Οπότε σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να σταλεί στην αντίστοιχη χώρα για την οποία προοριζόταν μέσω του καταστήματος που αγοράστηκε.Αν ομως το κατάστημα έχει κλείσει;Υπάρχει μόνο σε 4 καταστήματα.
newsformobiles Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Επειδή δεν είδα ν'αναφέρεις όχι από Κίνα, το Xiaomi Redmi 3 Pro με 5άρα οθόνη, 4100 μπαταρία, στα 160€ περίπου δεν θα σε ενδιέφερε!?
msdx Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Θεωρω οτι η Lg ειναι μεσα στις 5 τοπ εταιριες τεχνολογιας, με πατεντες που οδηγουν τα τεχνολογικα δρομενα, κ ειδικα στα τηλεφωνα κανει φιλοτιμη προσπαθεια. Η αληθεια ειναι οτι περασαν απο τα χερια μου σχεδον ολες οι ναυαρχιδες για το g3 οπως κ για το z4 της σονυ εχω μονο καλα λογια, για sαmsung δεν γραφω γιατι θεωρω οτι ειναι μια κατηγορια μονη της, μιλαμε για τα ακριβα της μοντελα. Με εκανε να ξεκολισω μετα απο μια 5ετια σχεδον απο το ios. G4, G3, FLEX για μενα δεν συγκρνονται με καμια huawei, στα παντα. Καμερα, οθονη, επεξεργαστες ακομη και η μπαταρια, σ εμενα με μετρια χρηση κραταει 2 μερουλες, σε απαιτητικη το βραδυ θελει φορτιση. Τα προβλήματα στις τελευταίες συσκευές της δεν δείχνουν κατι τέτοια και η πωλήσεις επίσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα