Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Άλλο ένα ποστ για αγορά smartphone και από μένα :)

Μετά από 2,5 χρόνια με το Sony Xperia J επιβάλλεται πλέον να αλλάξω κινητό. Με το J έμεινα πολύ ευχαριστημένη στην αρχή αλλά τον τελευταίο 1 χρόνο φτάνω στα όρια μου και θέλω να το σπάσω. Διάβασα όλες τις κριτικές και τα προβλήματα του ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ !! Βέβαια, έκανε πολύ συχνές πτώσεις χωρίς θήκη ή προστασία οθόνης και το εξωτερικό τουλάχιστον δεν καταλάβαινε. 

Επομένως οποιοδήποτε καινούριο κινητό που για να πάρω ένα τηλέφωνο δεν θα πρέπει να προσπαθήσω πολύ, θα είναι για μένα αναβάθμιση. 

Μπάτζετ παίζει κάπου στα 200 ευρώ, κάνω μέτρια χρήση του τηλεφώνου (κυρίως ίντερνετ), θέλω καλή κάμερα (γτ με τα 5mp του J είμαι έξαλλη) και αρκετή μνήμη για εφαρμογές (οι βασικές που θα κατεβάσω θα είναι youtube, facebook, messenger, instagram, snapchat και κανα βαρυ παιχνίδι).

Θεωρώ ότι είμαι ανάμεσα στο Samsung J5 και στο Samsung Galaxy A3. To A5 το απέρριψα γτ πρακτικά είναι σαν το j5 αλλά καλύτερο. Είδα επίσης και το Sony xperia C4 για να μείνω στην SONY αλλά δεν μου άρεσε και από κοντά και είπα να πάω σε Samsung. 

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ? σε LG δεν είδα κάτι φοβερό, HTC δεν έχω ακούσει καλά και σε άλλα ποστ είδα ότι προτείνετε πολύ ένα Motorola. 

Επίσης, αγορά από skroutz και συγκεκριμένα από το Kaiser, σημαίνει πρόβλημα ? Γιατί διάβασα κάτι ότι έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές εταιρείας κινητής άλλης χώρα, ή μπορεί να λείπουν ακουστικά και τέτοια. 

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Aν δεις ότι σου αρκούν τα περίπου 12gb που μένουν ελεύθερα στο Moto X 2nd Gen στα 190 ευρώ επειδή δεν παίρνει micro sd, θα προτιμούσα εκείνο. Όποιο και να πάρεις θα είναι η μέρα με τη νύχτα με το μονοπύρηνο J. Βέβαια το Moto X έπαιζε σε άλλη κατηγορία-ήταν ναυαρχίδα της μια εποχή- και η τιμή του είναι φοβερή.

Η κάμερα του είναι καλή για τα λεφτά του. Την καλύτερη που μπορείς να βρεις κοντά σε αυτό το budget είναι στο 16άρι G3 της Lg που παίζει στα 215 ευρώ οπότε προτείνω Moto X 2nd Gen. 

Δημοσ.

Με ελάχιστα χρήματα παραπάνω μπορείς να πάρεις το Nexus 5X. Καθαρό Android-> λιγότερα κολλήματα και μεγαλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις, τούμπανο επεξεργαστής για να παίζει πρακτικά τα πάντα σε παιχνίδια, και μία πολύ καλή κάμερα.

Δημοσ.

Με ελάχιστα χρήματα παραπάνω μπορείς να πάρεις το Nexus 5X. Καθαρό Android-> λιγότερα κολλήματα και μεγαλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις, τούμπανο επεξεργαστής για να παίζει πρακτικά τα πάντα σε παιχνίδια, και μία πολύ καλή κάμερα.

To λίγο παραπάνω είναι 44 ευρώ πάνω από το budget?

Δημοσ.

Είτε θα πας σε ένα από τα Moto G 3rd gen/ Samsung J5, είτε θα πας σε μεγαλύτερη οθόνη που έχει και την καλύτερη κάμερα του LG G3.

Δημοσ.

Ουτε για αστειο το G3 οταν στα ιδια περιπου χρηματα παιζει το Flex 2.Τα εχουμε πει αυτα μην τα λεμε συνεχεια...

Το βασικο ερωτημα λοιπον ειναι αν η ενδιαφερομενη μπορει να κανει υπομονη να μαζεψει λιγα χρηματα παραπανω να παρει κατι αρκετα καλυτερο καθως μεχρι τα 200ευρω δεν ειναι και τρομερες οι επιλογες που υπαρχουν.

Δημοσ.

Ουτε για αστειο το G3 οταν στα ιδια περιπου χρηματα παιζει το Flex 2.Τα εχουμε πει αυτα μην τα λεμε συνεχεια...

Το βασικο ερωτημα λοιπον ειναι αν η ενδιαφερομενη μπορει να κανει υπομονη να μαζεψει λιγα χρηματα παραπανω να παρει κατι αρκετα καλυτερο καθως μεχρι τα 200ευρω δεν ειναι και τρομερες οι επιλογες που υπαρχουν.

Εφόσον ενδιαφέρεται για κάμερα σίγουρα αξίζει να ανέβει λίγο αλλά σου έχω ξαναγράψει ότι είσαι υπερβολικός για το G3.

Δημοσ.

Εφόσον ενδιαφέρεται για κάμερα σίγουρα αξίζει να ανέβει λίγο αλλά σου έχω ξαναγράψει ότι είσαι υπερβολικός για το G3.

Σοβαρα τωρα θελεις να κατσουμε να βαλουμε κατω G3 και Flex 2 για το ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο??? Τι παει να πει ειμαι υπερβολικος. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :) ΑΠό την στιγμή που κάτω από τα 200 βρίσκω συσκευή πολύ καλή, δεν θέλω να πάω στα 250 για κάτι too much. Πχ οι 5,5 ίντσες μου φαίνονται υπερβολή. Μάλλον θα καταλήξω στο J5 αλλά θα κοιτάξω και για τα Motorola. 

Επίσης, σκέφτομαι να πάω σε Dual SIM για να έχω πακέτα προσφορών και από What s up και από CU (O τζάμπας ζει !!). Η διπλή σιμ κόβει σε απόδοση από το κινητό ή παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα ?Μην πάω για λίγα ΜΒ δωρεάν παραπάνω και κολλάει συνέχεια το ρημάδι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πηρα με 205 ευρω το lg g3 16gb ΚΙΝΗΤΑΡΑ. κανε μια ερευνα στα χαρακτηριστικα του.

Το παρελλαβα Τριτη πρωι κ τεταρτη πρωι ειχε ηδη ενημερωση για την καινουργια εκδοση του android 6.0

ελπιζω να βοηθησα καλο βραδυ. :)

Δημοσ.

Οι 5.5 είναι υπερβολή για κοπέλα. Οι 5.2 του N5X δεν είναι. Το j5 δεν θα σε απογοητεύσει αλλά νομίζω αφού θα το κρατήσεις που θα το κρατήσεις για αλλά 2-2,5 χρόνια, αν κάνεις 50€ υπέρβαση μόνο σε καλό θα σου βγει

Οι 5.5 είναι υπερβολή για κοπέλα. Οι 5.2 του N5X δεν είναι. Το j5 δεν θα σε απογοητεύσει αλλά νομίζω αφού θα το κρατήσεις που θα το κρατήσεις για αλλά 2-2,5 χρόνια, αν κάνεις 50€ υπέρβαση μόνο σε καλό θα σου βγει

Δημοσ.

εγω εκανα μια ερευνα για τα 2 κινητα. κ κατεληξα στο g3, καλυτερη αναλυση 2κ, καμερα στα ιδια, επιπλεον το g3 πηρε 6.0 και το flex σε αντιθεση με αυτο που διαλεξα σταματαει απο την παραγωγη γενικως. bootloop εχουν προβλημα τα μοντελα του 15 κ οχι ολα. Τεσπα ειναι κ θεμα γουστου. εγω θεωρω οτι στα 200 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο κινεζιες. καλο βραδυ.

αυτο ειναι υποκειμενικο, αν κ οι 5,5 ιντσες δεν φαινονται πολυ λογο πλαισιου, ας πουμε στην γυναικα μου πηρα το TURBO X Ω, κ φαινετε σαν 6αρι, ασχετο αλλα δεν περιμενα το τουρβο να βγει τοσο καλο για 215 ευρω. νομιζω επισεις οτι ειναι αστειο να συγκρινουμε μια ναυαρχιδα, με κινητα τυπου j η A5. φιλικα. :)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :) ΑΠό την στιγμή που κάτω από τα 200 βρίσκω συσκευή πολύ καλή, δεν θέλω να πάω στα 250 για κάτι too much. Πχ οι 5,5 ίντσες μου φαίνονται υπερβολή. Μάλλον θα καταλήξω στο J5 αλλά θα κοιτάξω και για τα Motorola. 

Επίσης, σκέφτομαι να πάω σε Dual SIM για να έχω πακέτα προσφορών και από What s up και από CU (O τζάμπας ζει !!). Η διπλή σιμ κόβει σε απόδοση από το κινητό ή παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα ?Μην πάω για λίγα ΜΒ δωρεάν παραπάνω και κολλάει συνέχεια το ρημάδι.

δεν παιζει ρολο το αν ειναι δικαρτο. δεν και HTC σε δικαρτο. δεν κοβει σε αποδοση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...