greenpeace933 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Συμφορουμίτες καλησπέρα Ότι λέει ο τίτλος... Έχω δίκτυο στο γραφείο και θέλω να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό από παράρτημα μας που βρίσκεται σε άλλη πόλη. Να βλέπουν δηλαδή τον κοινόχρηστο σκληρό όλοι οι υπολογιστές όλων των δικτύων. Στην διάθεση μου έχω: DNS-320L του οποίου τα αρχεία θέλω να τα έχω κοινόχρηστα και να μπορώ να τα χειρίστω ταυτόχρονα με τους συναδέλφους στο απομακρισμένο γραφείο. Στατική IP από τον internet provider 2 Δίκτυα υπολογιστών με στατικές ip στον καθένα Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει; Σας ευχαριστώ όλους για την όποια βοήθεια!
rfc Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 θες να βλεπεις επιφανεια εργασιας ή μονο τα αρχεια?
greenpeace933 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θέλω να το κάνω να φαίνεται σαν να είναι τμήμα π.χ. της οικιακής ομάδας. Να πατάω επάνω και να βλέπω τους κοινόχρηστους φακέλους σαν να είναι συνδεδεμένος ο δίσκος στο τοπικό δίκτυο μου έτσι ώστε να δουλεύω ταυτόχρονα αρχεία πχ excel με άλλους συνδαδέλφους. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή ονειρεύομαι;
rfc Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τοτε θες vpn, openvpn, hamachi. θελουν καποιου ειδους στησιμο ολα αυτα, με port forward στην static. To πιο ευκολο που μπορεις να κανεις ειναι hamachi σε ολα τα πισια που δεχεται μεχρι 5 clients ανα network και μετα ενεργοποιεις το public sharing στο πισι που εχεις τα αρχεια και μπαινεις απομακρυσμενα με \\ψευδο-ip και τα βλεπεις μια χαρα, με τη καθυστερηση που θα εχεις λογο ιντερνετ. 1
greenpeace933 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ rfc για τις απαντήσεις! χμ το hamachi το είχα εγκαταστήσει παλιότερα (προ steam) για να στήσω ένα εικονικό δίκτυο όπου μπαίναμε με την παρέα μου και παίζαμε warcraft III μεσω lan. Μετά από κάνα μισάωρο όμως μπούκωνε και το pc που νομίζω πως ήταν host κυριολεκτικά σερνόταν... Επιπλέον φοβάμαι μήπως υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσουν τα δεδομένα... Αξίζει τον κόπο η δοκιμή ή θα τιγκάρουν με ιούς τα μηχανήματα;
rfc Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οχι καμια σχεση φιλε, εχει δυνατο encryption και δε γινονται αυτα που λες επειδη ειναι και επαγγελματικο εργαλειο. Στην free εκδοση ο περιορισμος που εχει ειναι οι 5 clients ανα network, αλλα δε τρεχει καστανο μιας και μπορεις να φτιαξεις οσα networks θελεις. Εγω το χρησιμοποιω χρονια και επαγγελματικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα