Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα λίγο να δω την ταινία. Όπως μπήκε, βγήκε. Αρνούμαι να δω αυτό το ξέραμα, στην κυριολεξία, γιατί μου ερχόταν να ξεράσω από το κούνημα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα λίγο να δω την ταινία. Όπως μπήκε, βγήκε. Αρνούμαι να δω αυτό το ξέραμα, στην κυριολεξία, γιατί μου ερχόταν να ξεράσω από το κούνημα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Καλα κατέβασες cam έκδοση? Από το 2007 έχω να δω cam. Επίσης και η ταινία δεν βλέπω να αξίζει και ας βγει και σε bluray.

Δημοσ.

Πρώτη φορά κλείνω ταινία Bourne στη μέση... Οχι οτι είναι τίποτα αριστουργήματα, αλλα αυτή δεν βλέπετε

Δημοσ.

Να παραπονιέσαι για κουνημένα πλάνα σε ταινία Μπορν.Mη σου τύχει.

Μια χαρά ήταν το ταινιάκι,γέρασε ο Ματ,γέρασε και το franchise.

Όποιος πει πως δεν γυρίστηκε Αθήνα,λέει ψέμματα.

Μόνο από τον ήχο στα συνθήματα υποψιάστηκα κάποια αλχημεία,και τα στενά μετά το μεγάλο μπάχαλο δεν ήταν τα πέριξ Βουκουρεστίου κτλ,αλλά τον έκοβα πως απλά δεν έμαθα πως γυρνάνε Μπορν στο Σύνταγμα.

Δημοσ.

Ένα κομμάτι είχε γυριστεί στην Ελλάδα; Κάνω λάθος;

Ήταν αλλά σιγά μην κάτσουν να τα βάλουν (και να τα βγάλουν από την τσέπη) με την γραφειοκρατία εδώ στην χώρα των ΜΑΟ-ΜΑΟ. Την έκαναν Τενερίφη και όλα οκ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα κομμάτι είχε γυριστεί στην Ελλάδα; Κάνω λάθος;

Κανένα αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Να παραπονιέσαι για κουνημένα πλάνα σε ταινία Μπορν.Mη σου τύχει.

Μια χαρά ήταν το ταινιάκι,γέρασε ο Ματ,γέρασε και το franchise.

Αυτό...γερασμένο cast, ίδιο-υποτυπώδες σενάριο, καλούτσικη δράση (στα μέτρα των γερόντων).

Ευχάριστα την είδα, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Το "γερασμένο cast" πηγαίνει στον Damon; Γιατί αν λάβουμε υπόψη κάτι James Bond και κάτι Mission Impossible (Τομ Κρουζ), τότε είναι μικρός ακόμα... :Ρ (Μη μιλήσουμε και για καναν Λιαμ Νίσον. :ρ)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...