volos27 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 θα σκοτωνε καποιον κ θα ελεγε αααα καλο εεεεε,η οταν προσπαθουσε να αποσπασει πληροφοριες θα ελεγε βασανισου μυστηριο πλασμα
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 θα κανε ανακριση στον Bourne και θα του λεγε, θα μιλησεις σκουληκι; μιλα. 1
Captn Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καινουργιο μπορν τελεια δε βλεπω την ωρα να το δω
V for Vagelis Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ναι, υποτίθεται πάνε μαζί αυτά με το franchise και ειδικά με τον Greengrass ως σκηνοθέτη... Κάποιους τους αρέσει κιόλας για κάποιο λόγο. Προσωπικά προτιμώ καθαρή δράση και καθαρά πλάνα. Είναι λίγο κρίμα γιατί νομίζω με τον Damon θα τους έβγαιναν και ρεαλιστικά, όπως βλέπουμε πχ σε κάποιες ταινίες του Τομ Κρουζ. 1
Apoll Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μόλις γύρισα από το σινεμά. Ως προγραμματιστής, μου την έσπασε σε πολλά σημεία που έχει σχετικά με το hacking. Θα έπρεπε να προσλάβουν έναν σχετικό consultant. Κατά τα άλλα ως δράση/θρίλερ βλέπεται αλλά δεν είναι όπως οι προηγούμενες τρεις ταινίες. Ούτε σε μία σκηνή δεν με είχε "edge of my seat". Το 1/3 της ταινίας είναι Αθήνα βέβαια, τις εποχές του 2012-14 με μολότωφ, ΜΑΤ και πολύ ξύλο. Πόσο μπορεί να μοιάζει η Santa Cruz με την Αθήνα τελικά;; Αρκετά, ιδίως τα στενά που μοιάζουν με Εξάρχεια και τα σκαλοπάτια προς Λυκαβηττό, μέχρι και εγώ θα ορκιζόμουν γυρίστηκε Αθήνα. Ιδίως όταν έχουν σε αρκετές σκηνές background την Βουλή. 1
lalanis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Review από το Χρήστο. Καλή ταινία,μέτριο Bourne:
V for Vagelis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 :Ρ Δεν είναι μάλλον για σινεμά... μετά τόσες μέτριες προς κακές κριτικές.
LiquidTroll Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παιδια είμαι φαν των ταινιων , και προσωπικα μου αρεσει που κουνιέται η κάμερα , σε αλλους όχι . Τα πλάνα απο την Αθήνα και καλα , ήτανε παρα πολυ προσεγμένα και πολύ καλά δουλεμένα. Συγκινηθηκα πραγματικα λολ. Γενικά μια καλή ταινία , δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιέστε. 1
kargo130 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γενικά μια καλή ταινία , δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιέστε. Αν και γενικοτερα το επιπεδο των ταινιων εχει πεσει αρκετα τα τελευταια χρονια ειναι και λιγο της μοδας να βγαζουμε τις ταινιες σκαρτες. Και εμενα μου αρεσε αρκετα
V for Vagelis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ειναι και λιγο της μοδας να βγαζουμε τις ταινιες σκαρτες. lolwut? Νομίζω ο καθένας προσπαθεί να εκφράσει ειλικρινά την άποψη του εδώ πέρα... Εγώ πάντως ακόμα δε τη καταδίκασα. :Ρ Απλά σε γενικές γραμμές εμπιστεύομαι το imdb και το τι ακούγεται από κριτικές γενικά, στο τι θα πάω να δω στο σινεμά...
kargo130 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν τον ειπα για εσενα προσωπικα. Απλως πλεον στις περισσοτερες ταινιες ακους εντονη κριτικη, καποιες φορες τραβηγμενη απο τα μαλλια. Ισως εγω να μην ειμαι ιδιαιτερα απαιτητικος γιατι δεν ταυτιζομαι ποτε με ταινιες. Αν μου αρεσει μου αρεσε αν οχι παμε παρακατω. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εμείς θα δούμε την ταινία 1 ολόκληρο μήνα μετά την Πρεμιέρα της; Αν τώρα κατεβάσω εγώ την ταινία πειρατικά, θα είμαι πάλι ο κακός που κλείνει Cinema - Videoclubs και αφήνει κόσμο στον δρόμο; Ας σοβαρευτούν επιτέλους οι Εταιρίες διανομής σε αυτήν την χώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα