V for Vagelis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ο Bourne σε νέες περιπέτειες... που τον οδηγούν μεταξύ άλλων και στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης, των διαδηλώσεων και των κοινωνικών συγκρούσεων. Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Paul Greengrass. Αρα ετοιμαστείτε για περίσσια shaky cam... Κατά τ' άλλα, καλώς ή κακώς η Ελλάδα συνεχίζει να μη κάνει το χατίρι σε ξένες παραγωγές και να μη προσφέρει φορολογικά κίνητρα - και ενδεχομένως λιγότερη γραφειοκρατία. Ετσι για τις ανάγκες της ταινίας φαίνεται πως ήταν πιο φθηνό και πιο εύκολο να επιλεχθεί η Σάντα Κρους της Τενερίφης ως Αθήνα, αντί της Αθήνας... http://www.keeptalkinggreece.com/2015/09/18/greece-sends-matt-damon-to-go-filming-in-tenerife/ Φωτό και βίντεο της μετατροπής της Σάντα Κρους σε Αθήνα / Πλατεία Συντάγματος: http://costaflavor.blogspot.de/2015/09/a-spanish-city-becomes-athens-for.html http://en.protothema.gr/bourne-legacy-a-missed-opportunity-for-greek-movie-industry-heads-to-tenerife-pics/ 3
gdriver Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ελπίζω να συνεχίσει στα ίδια εκπληκτικά επίπεδα των προηγούμενων και μάλιστα όσο νεότερη ταινία τόσο καλλίτερη όπως και με τα άλλα 3 . το 1ο καλό, το δεύτερο καλλίτερο και το τρίτο γαμάτο. (το bourne legacy ούτε που το λαμβάνω υπ'οψη.) 1
Norone92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έχω φίλους από Canarias και μου λέγανε μήνες πριν ότι γυρνάγανε ταινία στη Santa Cruz με ελληνικές πινακίδες, πανό κλπ αλλά δεν ήξερα ότι είναι για το νέο Bourne. Μάλιστα, γυρίστηκε στην περιοχή που έχει μαγαζί η μάνα μιας φίλης μου οπότε τη χρυσοπληρώσανε για να το έχει κλειστό για τα γυρίσματα. Και ρωτάω εγώ, γιατί να μην το γυρίζανε στην Αθήνα να βγάλουμε κάνα φράγκο παραπάνω που το έχουμε ανάγκη; Πόσο μπορεί να μοιάζει η Santa Cruz με την Αθήνα τελικά;; Πέρα από την πλάκα, ωραίο το trailer. Φαίνεται πως θα πάρουμε κάτι δυνατό μετά το μέτριο ως κακό Bourne Legacy. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Και ρωτάω εγώ, γιατί να μην το γυρίζανε στην Αθήνα να βγάλουμε κάνα φράγκο παραπάνω που το έχουμε ανάγκη; Πόσο μπορεί να μοιάζει η Santa Cruz με την Αθήνα τελικά;; Γιατι έχουμε 300 τόνους γραφειοκρατία, δεν προσφέρουμε διευκολύνσεις, είτε οικονομικες είτε γενικά κτλπ κτλπ Ε να μας πληρώνουν και να τους βγαίνει κι η παναγία, μλκες δεν είναι, μόνο εμείς... 2
Norone92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Γιατι έχουμε 300 τόνους γραφειοκρατία, δεν προσφέρουμε διευκολύνσεις, είτε οικονιμικες είτε γενικά κτλπ κτλπ Ε να μας πληρώνουν και να τους βγαίνει κι η παναγία, μλκες δεν είναι, μόνο εμείς... Να, βλέπεις; Σε αυτές τις λεπτομέρειες κολλάτε και μετά φταίνει οι κακοί ξένοι
skiabox Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Norone92 : Φαντάσου πόσα δανεικά έχεις πάρει ώστε να μην πεινάς καθόλου ακόμα και να διώχνεις επενδύσεις. Μιλάμε για θάλασσες από λεφτά... Ισως θα έπρεπε να μπει ένα όριο στον δανεισμό των κρατών έτσι ώστε να μην μπορούν κάποιες γενιές να χαντακώνουν το κράτος για 20 γενιές μετά. Νομίζω κάποια κράτη έχουν βάλει ήδη στο σύνταγμά τους τα δημοσιονομικά.
Norone92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Norone92 : Φαντάσου πόσα δανεικά έχεις πάρει ώστε να μην πεινάς καθόλου ακόμα και να διώχνεις επενδύσεις. Μιλάμε για θάλασσες από λεφτά... Ισως θα έπρεπε να μπει ένα όριο στον δανεισμό των κρατών έτσι ώστε να μην μπορούν κάποιες γενιές να χαντακώνουν το κράτος για 20 γενιές μετά. Νομίζω κάποια κράτη έχουν βάλει ήδη στο σύνταγμά τους τα δημοσιονομικά. Για να μη βγαίνουμε άλλο offtopic, δε διαφώνησα ποτέ με αυτό. Σαρκασμός ήταν.
Undertaker1982 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Τρομερά τα 3 με τον Ντειμον περιμένω το καινούργιοοοοοο
LiquidTroll Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Η ταινία που δειχνει σκηνες απο την ελλάδα , που όμως γυρίστηκε στην Τενερίφη , γιατί εδώ δεν βγάζανε άκρη με την γραφειοκρατεία Jason Bourne - Official TrailerIn Theaters July 29http://www.jasonbournemovie.com
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 και ελεγα ποτε θα γυρναγανε Bourne στην ελλαδα.
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Για ποιό λόγο να δώσουν άδεια σε μια ταινία που δείχνει επεισόδια στο Σύνταγμα αντί να προβάλλει Ακρόπολη, Σαντορίνη και ... Μύκονοοοοοοοοοοοος; Φακ ιτ!
volos27 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αν οι αμερικανοι θελανε να το γυρισουν εδω ας βαζανε ελληνα να παιξει,τον ρουβα,τον σεφερλη η εμενα πχ
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ειδικα με τον σεφερλη, θα κοβανε καμια 100η εκατομμυρια δολαρια παραπανω στα εισιτηρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα