Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Bourne σε νέες περιπέτειες... που τον οδηγούν μεταξύ άλλων και στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης, των διαδηλώσεων και των κοινωνικών συγκρούσεων. Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Paul Greengrass. Αρα ετοιμαστείτε για περίσσια shaky cam...

Κατά τ' άλλα, καλώς ή κακώς η Ελλάδα συνεχίζει να μη κάνει το χατίρι σε ξένες παραγωγές και να μη προσφέρει φορολογικά κίνητρα - και ενδεχομένως λιγότερη γραφειοκρατία. Ετσι για τις ανάγκες της ταινίας φαίνεται πως ήταν πιο φθηνό και πιο εύκολο να επιλεχθεί η Σάντα Κρους της Τενερίφης ως Αθήνα, αντί της Αθήνας...

http://www.keeptalkinggreece.com/2015/09/18/greece-sends-matt-damon-to-go-filming-in-tenerife/

Φωτό και βίντεο της μετατροπής της Σάντα Κρους σε Αθήνα / Πλατεία Συντάγματος:

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ελπίζω να συνεχίσει στα ίδια εκπληκτικά επίπεδα των προηγούμενων και μάλιστα όσο νεότερη ταινία τόσο καλλίτερη όπως και με τα άλλα 3 . το 1ο καλό, το δεύτερο καλλίτερο και το τρίτο γαμάτο. (το bourne legacy ούτε που το λαμβάνω υπ'οψη.) 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φίλους από Canarias και μου λέγανε μήνες πριν ότι γυρνάγανε ταινία στη Santa Cruz με ελληνικές πινακίδες, πανό κλπ αλλά δεν ήξερα ότι είναι για το νέο Bourne. Μάλιστα, γυρίστηκε στην περιοχή που έχει μαγαζί η μάνα μιας φίλης μου οπότε τη χρυσοπληρώσανε για να το έχει κλειστό για τα γυρίσματα. Και ρωτάω εγώ, γιατί να μην το γυρίζανε στην Αθήνα να βγάλουμε κάνα φράγκο παραπάνω που το έχουμε ανάγκη; Πόσο μπορεί να μοιάζει η Santa Cruz με την Αθήνα τελικά;; :P

Πέρα από την πλάκα, ωραίο το trailer. Φαίνεται πως θα πάρουμε κάτι δυνατό μετά το μέτριο ως κακό Bourne Legacy.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και ρωτάω εγώ, γιατί να μην το γυρίζανε στην Αθήνα να βγάλουμε κάνα φράγκο παραπάνω που το έχουμε ανάγκη; Πόσο μπορεί να μοιάζει η Santa Cruz με την Αθήνα τελικά;; :P

Γιατι έχουμε 300 τόνους γραφειοκρατία, δεν προσφέρουμε διευκολύνσεις, είτε οικονομικες είτε γενικά κτλπ κτλπ

Ε να μας πληρώνουν και να τους βγαίνει κι η παναγία, μλκες δεν είναι, μόνο εμείς...

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι έχουμε 300 τόνους γραφειοκρατία, δεν προσφέρουμε διευκολύνσεις, είτε οικονιμικες είτε γενικά κτλπ κτλπ

Ε να μας πληρώνουν και να τους βγαίνει κι η παναγία, μλκες δεν είναι, μόνο εμείς...

Να, βλέπεις; Σε αυτές τις λεπτομέρειες κολλάτε και μετά φταίνει οι κακοί ξένοι :P

Δημοσ.

Norone92 : Φαντάσου πόσα δανεικά έχεις πάρει ώστε να μην πεινάς καθόλου ακόμα και να διώχνεις επενδύσεις.

Μιλάμε για θάλασσες από λεφτά...

Ισως θα έπρεπε να μπει ένα όριο στον δανεισμό των κρατών έτσι ώστε να μην μπορούν κάποιες γενιές να χαντακώνουν το κράτος για 20 γενιές μετά.

Νομίζω κάποια κράτη έχουν βάλει ήδη στο σύνταγμά τους τα δημοσιονομικά.

Δημοσ.

Norone92 : Φαντάσου πόσα δανεικά έχεις πάρει ώστε να μην πεινάς καθόλου ακόμα και να διώχνεις επενδύσεις.

Μιλάμε για θάλασσες από λεφτά...

Ισως θα έπρεπε να μπει ένα όριο στον δανεισμό των κρατών έτσι ώστε να μην μπορούν κάποιες γενιές να χαντακώνουν το κράτος για 20 γενιές μετά.

Νομίζω κάποια κράτη έχουν βάλει ήδη στο σύνταγμά τους τα δημοσιονομικά.

Για να μη βγαίνουμε άλλο offtopic, δε διαφώνησα ποτέ με αυτό. Σαρκασμός ήταν.

Δημοσ.

Για ποιό λόγο να δώσουν άδεια σε μια ταινία που δείχνει επεισόδια στο Σύνταγμα αντί να προβάλλει Ακρόπολη, Σαντορίνη και ... Μύκονοοοοοοοοοοοος; Φακ ιτ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...