Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως οι λαστιχενιες κανουν δουλεια.

τις εχω βαλει στον πισω 14αρι μου (που απο βλακεια μου εχω σπασει ενα πτερυγιο αλλα δεν θελω να τον πεταξω γιατι φτανει 2200 στροφες,απλα κολληθηκε προσεχτικα) και δεν κουνιεται.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθανε.Ναι μειωθηκε αισθητα ο θορυβος.Ψιλοδυσκολες στην εγκατασταση αν εχεις μικρο κουτι οπως εγω αλλα βοηθησαν.Δεν κοπηκε τελειως ο θορυβος βεβαια.Το κουτι μου φταιει...γιατι οταν τα απομακρυνω μισο εκατοστο ισα ισα να μην κανει επαφη κοβει ο θορυβος.Θα δοκιμασω και με τους κρικους τους μεταλλικους.

Επεξ/σία από Zombistas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση αν καποιος γνωριζει.Δοκιμασα να βαλω απτην αντιθετη πλευρα το ανεμηστιρακι.Δηλαδη να τραβαει απο μεσα αερα και να βγαζει εξω.Και τωρα δεν ακουγεται κιχ.Πως μπορω να τον τοποθετησω σε Push χωρις να κανει θορυβο? Δοκιμασα και στις πιο χαμηλες στροφες αλλα παλι ακουγεται αυτο το βουητο...ειναι θεμα ανεμιστηρα ή θεμα βιδων?

Υ.γ. Μαλλον ειναι θεμα ανεμιστηρα...γιατι εβαλα εναν παλιο Arctic στο Side panel σε Push...και εχει τεραστια διαφορα στον ηχο....ακομα και φουλ που τον εχω...δεν ακους τιποτα...:/

**UPDATE**

Δικο μου το λαθος.Ειχα λαθος την ροη...για αυτο και το βουησμα.Οι λαστιχενιες βιδες ειναι καταπληκτικες τελικα.Ειδικα αν εχεις Full tower...βολευουν παρα πολυ.

Επεξ/σία από Zombistas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...