kast1727 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 μετά από μακροχρόνια παραμονή σε χώρο χωρις αερισμό, το μόνιτορ αυτό με τεχνολογία αφής της Dell, εμφάνισε άσπρα στίγματα σαν μούχλα από την εσωτερική επιφάνεια( φαίνονται στις φωτό), το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βγάλω μόνος μου η αν γνωρίζει κάποιος φίλος που μπορώ να το πάω, αφού η επίσημη Dell δεν το δέχεται ούτε επί πληρωμή να το επισκευάσει
La_MoRt Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μίλησες με την αντιπροσωπεία και τους είπες να επισκευάσουν την οθόνη με πληρωμή και αρνήθηκαν να σε εξυπηρετήσουν; Τι σου είπαν δηλαδή;
coolerman Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 μπορείς να μας πείς μοντέλο;; εσωτερικά πρέπει να επέμβει κάποιος που γνωρίζει,δεν είναι και τόσο έυκολο.
kast1727 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μίλησες με την αντιπροσωπεία και τους είπες να επισκευάσουν την οθόνη με πληρωμή και αρνήθηκαν να σε εξυπηρετήσουν; Τι σου είπαν δηλαδή; φυσικά και μίλησα και μου είπαν ξεκάθαρα ότι η πολιτική της εταιρίας είναι να μην δέχεται για επισκευή καμμία οθόνη, απλά όσες παρουσιάσουν πρόβλημα και είναι εντός εγγύησης, την αντικαθιστούν με νέα, αυτό τίποτα άλλο, η δική μου και εκτός εγγύησης είναι και δεν έπαθε βλάβη αλλά έφταιγα εγώ οπότε μου είπαν κύριε σας καταλαβαίνουμε αλλά δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μπορείς να μας πείς μοντέλο;; εσωτερικά πρέπει να επέμβει κάποιος που γνωρίζει,δεν είναι και τόσο έυκολο. το μοντέλο είναι το SX2210T είναι αφής και δεν παράγεται πλέον, σκέφτηκα λοιπόν να προσπαθήσω να την λύσω μόνος μου αν τελικά δεν βρω άκρη πουθενά, αν και κοιτώντας την καλά καλά διαπίστωσα ότι θα είναι δύσκολο να την ανοίξω και να φτάσω μέχρι το γυαλί μπροστά, θα δω τι θα κάνω γιατί για να την πουλήσω σε αυτήν την κατάσταση ας πούμε δεν θα την αγοράσει κανείς τι να την κάνει, και είναι κρίμα είναι πάρα πολύ ωραία οθόνη και πρωτοποριακή για την εποχή της, και πανάκριβη 400 τόσα ευρώ είχα δώσει θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα