proview Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημερα και καλη Ανασταση. Παρακαλω θα ηθελα τα "φωτα" σας σε ενα προβλημα μου..... Tablet Lenovo Vodafone Smart Tab II 7.....Android 4.0.4Eσωτερικος χωρος αποθηκευσης 503 ΜΒ503ΜΒ Εφαρμογες145ΜΒ ΔιαθεσιμαΕσωτερικη μνημη 1,85GB169MB Εφαρμογες108ΜΒ Διαφορα 1,57GB ΔιαθεσιμαΚαρτα SD 7,59GB7,33 ΔιαθεσιμαΤο tablet ειναι root, Οσες εφαρμογες μεταφερονται εχουν παει στην SDκατα οπως δειχνει αλλα στην SD δεν εχει παει τελικα τιποτα.....Λες και θεωρει SD την μνημη του τηλεφωνου....Φυσικα εχω διαγραψει οτι δεν χρησιμοποιω αλλα και παλι, οτανκατεβαζω καποια εφαρμογη, μου λεει οτι δεν επαρκει ο χωρος.....Και ενω την βλεπει την καρτα SD κανονικα, στις ρυθμισεις αποθ. χωρουτην δειχνει με χρωμα γκρι.....δεν ξερω αν ετσι ειναι το σωστο....Τι μπορει να συμβαινει.....καθε βοηθεια ευπροσδεκτη......Ισως τα screenshot βοηθησουν... Στο mobogenieβλεπει σαν καρτα SD τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης και τη κανονικη SD σαν "εξωτερικη καρτα SD"...... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2016 από proview
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Προφανως δεν εχεις φτιαξει partition στην sd .. Γι'αυτο το link2sd δεν τις μεταφερει στην sd.. 1
proview Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Nα παρω το θαρρος να ρωτησω πως γινετε η partition στην sd?
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Οδηγιες στα ελληνικα...
proview Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Οδηγιες στα ελληνικα... Σε ευχαριστω παρα πολυ, να εισαι καλα..... Τα εκανα ολα και δειχνει οτι βγηκαν σωστα.... Ομως.... Απο οτι καταλαβα συνεχιζει να τα στελνει στον χωρο του τηλεφωνου..... Με το esexplorer που το κοιταω, συνεχιζει να δειχνει σαν sdcard το τηλεφωνο και την προσθετη καρτα σαν sdcard2....
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ανοιγεις το link2sd ,πατας σε οποια εφαρμογη θες και πατας συνδεση.... 1
proview Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.... Θα το κανω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα