Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

τις προάλλες ήρθε στο σπίτι (1ος όροφος) τεχνικός για να εγκαταστήσει το δορυφορικό πιάτο της ΝΟΒΑ, μιας κι έκανα ένα συμβόλαιο 3play, και μου είπε ότι στα δύο μπαλκόνια που έχω στο σπίτι (το σπίτι είναι γωνιακό και τα μπαλκόνια είναι το ένα μπροστά και το άλλο στο πλάι) δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση γιατί δεν θα έχω σήμα. Η στέγη της πολυκατοικίας δεν παίζει σαν λύση γιατί δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης. Το μπροστά μπαλκόνι είναι ακριβώς η αντίθετη πλευρά απ' αυτήν που θα έπρεπε να κοιτάει το πιάτο και το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε πίσω μπαλκόνι. Η ερώτηση μου είναι, θα μπορούσα να απευθυνθώ ίσως στην υπηρεσία ΟΤΕ ΤV; Απ' ότι διάβασα το πιάτο του ΟΤΕ έχει άλλη κλίση (πρέπει να κοιτάει αλλού- σ' άλλο δορυφόρο), οπότε ίσως θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε κάποιο απ' τα μπαλκόνια (στο πλαινό ίσως) Ή μήπως η κλίση σε σχέση με το πιάτο της ΝΟΒΑ είναι τόσο μικρή που ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να απευθυνθώ στον ΟΤΕ για την TV του;

Δημοσ.

Η Nova είναι στις 13 μοίρες και ο ΟΤΕ στις 9 οπότε πάλι θα έχεις πρόβλημα εφόσον το σπίτι κοιτάει ακριβώς αντίθετα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να έχεις μπαλκόνι, τα πιάτα βιδωνουν και στους τοιχους

Για βρες μάστορα που να σου το βάλει όμως,μόνο δίπλα σε κάνα παράθυρο αν υπάρχει βέβαια,αν είναι να φέρει γερανό για να περάσει πιάτο άστο καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπάρχει κεραία στη σκεπη τότε σίγουρα υπάρχει τρόπος πρόσβασης πάνω.Πχ εγώ στο σπίτι έχω στέγη και από αποθηκη δεν εχει πορτάκι αλλά ένα μπλκόνι είναι πιο μεγάλο για αυτό το λόγο βάζω σκάλα και πάω πάνω κανονικά καθώς έχει γίνει πρόβλεψη και έχει κάτι σαν μια μικρή ευθεία μήπως έχετε τίποτα αντίστοιχο αλλά αυτό θα πρέπει να το κανεις μονος δεν νομίζω να ανέβει ο τεχνικός σε σκεπές

Επίσης αν έχεις καμία σκάλα μεγάλη κότσαρε το στον τοίχο τα πιάτα έχουν βάσεις αναλόγως που θες να τα βάλεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αν υπάρχει κεραία στη σκεπη τότε σίγουρα υπάρχει τρόπος πρόσβασης πάνω.Πχ εγώ στο σπίτι έχω στέγη και από αποθηκη δεν εχει πορτάκι αλλά ένα μπλκόνι είναι πιο μεγάλο για αυτό το λόγο βάζω σκάλα και πάω πάνω κανονικά καθώς έχει γίνει πρόβλεψη και έχει κάτι σαν μια μικρή ευθεία μήπως έχετε τίποτα αντίστοιχο αλλά αυτό θα πρέπει να το κανεις μονος δεν νομίζω να ανέβει ο τεχνικός σε σκεπές

Επίσης αν έχεις καμία σκάλα μεγάλη κότσαρε το στον τοίχο τα πιάτα έχουν βάσεις αναλόγως που θες να τα βάλεις

Υπάρχει κεραία (η κεντρική που δίνει το σήμα σε όλα τα διαμερίσματα) αλλά δυστυχώς η πρόσβαση στη σκεπή γίνεται μέσα απ' το ιδιόκτητο σπίτι του τελευταίου ορόφου (δεν υπάρχει πόρτα ή έστω καταπακτή σε κοινόχρηστο χώρο), και ο ιδιοκτήτης δεν είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Επίσης ενημερώθηκα ότι το συμβόλαιο αναφέρει ότι η σκεπή είναι μέρος του σπιτιού του τελευταίου και αποτελεί ιδιόκτητο έδαφος και όχι κοινόχρηστο (σημείωση: Δεν μιλάω για ταράτσα, αλλά για κεραμιδοσκεπή).

Δημοσ.

Καλά το οικοδομημα είναι παράνομο και αυτός που μένει στην κεραμοσκεπη και δεν θέλει να παραχωρήσει για λίγη ώρα ώστε να ανέβει κάποιος τεχνικός είναι μοσχάρι. Έλεος πια !!

Δες που πέφτει 13 ανατολικά με κάποια εφαρμογή, αν δεν υπάρχει ούτε τοίχος προς αυτή την κατεύθυνση τότε προσπάθησε να πείσεις το μοσχάρι που μένει από πάνω. Είναι υποχρεωμένος να δώσει πρόσβαση.

Δημοσ.

Καλά συγνώμη πόσο μακακας μπορεί να είναι 5 λεπτά υπόθεση και αν είναι 5 λεπτά 4 βίδες ένα καλώδιο τσουπ τσουπ αντε 10 με το μάζεμα. Αν χαλάσει δηλαδή η κεντρική κεράια τι θα λέει βάλτε στα μπαλκόνια σας δεν μπαίνει κανείς.Το πάνω πάνω απλά κανά πλησταριό ήταν που με την κατάλληλη μίζα γκουχου γκουχου έγινε σπίτι. Μόνο και μόνο για σπάσιμο πάρε ένα γερανό και πήγαινε από άερος και κότσαρε το πίατο σου.Εκτός και άμα του εξηγίσεις σπάσεις νεύρα ότι απλά το πιάτο θα μπεί πάνω στον ιστό της κεραίας και δεν θα ανοιχτούν τρύπες οπότε δεν θα έχει θέμα αυτός.

Ερώτηση μήπως τον πληρώνετε κιόλας που υπάρει η κεραία στη σκεπή του ή όχι ντάξει ?

Πάντως ότι γίνει με ηρεμία δεν θες να βρεθεί κανά πιάτο σε κανά καδό καμία μέρα.Το γαιδούρι δεν έχει κανα γιο γυναίκα που να είναι πιο καλά στα λογικα τους ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...