Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα s3 mini με cm12 και σκέφτομαι να το αλλάξω πλέον μιας και δεν την παλεύω με τα κολλήματά του, ενώ κοντεύει να διαλυθεί κι όλας από τις πολλές πτώσεις :P.

Το budget είναι γύρω στα 200€ και σκεφτόμουν να πάρω είτε το lg g flex 2 (επώνυμο, με πολύ καλά χαρακτηριστικά, από ελλάδα, λειτουργεί κατευθείαν από το κουτί αλλά παλιό μοντέλο) είτε το xiaomi redmi note 3 pro (απίστευτα χαρακτηριστικά και design, με μειονέκτημα την παραγγελία από κίνα και την ταλαιπωρία για να περάσω ελληνική ρομ).

Ποιο μου προτείνετε εσείς από αυτά τα 2? Το lg g flex 2 γιατί έχει πέσει τόσο πολύ η τιμή του? Πιστεύετε ότι πρέπει να κοιτάξω και κάποιο άλλο?

Δημοσ.

Τα lg flex2 και note 3 pro τα βρισκω ισαξια vfm.

Εχουν περιπου το ιδιο καλους επεξεργαστες (ισως το note εχει λιγο καλυτερη καρτα γραφικων) και αντιστοιχες οθονες.

Απο εκει και περα αγοραζοντας το flex2 θα εχεις εξαιρετικη 2ετη εγγυηση και Ελληνικη αποδειξη(την δηλωνεις στην εφορια) επιπλεων θα το εχεις στα χερια σου αμμεσα στημενο χωρις να παιδευεσαι,τελος θα εχεις πολυ καλη καμερα.

Απο την αλλη το note 3 pro εχει την φασαρια της παραγγελιας/αναμονης απο Κινα και επισης θα πρεπει να παιδευτεις λιγο μεχρι να το φερεις στα μετρα σου.

Τελος εχεις και δεν εχεις εγγυηση(αναλογος απο που το παρεις δινουν 3/6/12μηνη εγγυηση) αλλα θα πρεπει να πληρωσεις τα μεταφορικα και επιπλεων να περιμενεις και αρκετο καιρο.

Αλλα, εχει καλυτερη μπαταρια, πιο δροσερο επεξεργαστη,παιρνει dual sim,εχει δακτυλικο αποτυπωμα,πιθανων να ειναι λιγο πιο καλοκατασκευασμενο και τελος ειναι φθηνοτερο κανενα 60ευρω απο το flex στην εκδοση 2gb η περιπου στα ιδια με 32gb rom/3gb ram.

Εγω θα ελεγα να επιλεξεις με βαση εαν σε ψηνει να βαζοβγαζεις rom η το θελεις ετοιμο και δεν σε πολυαπασχολουν οι αλλαγες(το flex2 μαλλων θα μεινει με την 5.1 ενω καθως φαινετε το note 3 pro θα παιρνει αναβαθμισεις για πολυ καιρο-official και unofficial rom-)

Δημοσ.

Το note 3 pro έχει αρχίσει να το απορρίπτω. Αν το έπαιρνα θα το έπαιρνα από ευρωπαϊκή αποθήκη, όπου η τιμή του είναι γύρω στα 240€ οπότε δεν αξίζει. Σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα το lg nexus 5x (ένα μεγάλο + είναι η εξαιρετική του κάμερα). Αυτό θα παίρνει σίγουρα για πολύ καιρό αναβαθμίσεις και δεν έχει σοβαρά προβλήματα σαν κινητό.

Από την άλλη για το flex 2 έχω ακούσει πολλά προβλήματα, κυρίως όσον αφορά την οθόνη.

Ανάμεσα στα 2 ποιο λέτε να προτιμήσω?

Δημοσ.

Εκτός από την έλλειψη sd να προσθέσω σαν μειονέκτημα κ την μικρή διάρκεια μπαταρίας στο nexus 5x κατά τα άλλα είναι άριστο!!

Δημοσ.

Το note 3 pro έχει αρχίσει να το απορρίπτω. Αν το έπαιρνα θα το έπαιρνα από ευρωπαϊκή αποθήκη, όπου η τιμή του είναι γύρω στα 240€ οπότε δεν αξίζει. Σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα το lg nexus 5x (ένα μεγάλο + είναι η εξαιρετική του κάμερα). Αυτό θα παίρνει σίγουρα για πολύ καιρό αναβαθμίσεις και δεν έχει σοβαρά προβλήματα σαν κινητό.

Από την άλλη για το flex 2 έχω ακούσει πολλά προβλήματα, κυρίως όσον αφορά την οθόνη.

Ανάμεσα στα 2 ποιο λέτε να προτιμήσω?

φιλε μου εχω flex 2 και σκέφτομαι να το δωσω γιατι η οθονη του δεν ειναι καλη. για το 5χ δεν εχω γνωμη αλλα πολλοι το προτείνουν. απο την αλλη και εγω που πηρα το flex απο δω μου το προτειναν..... τη να σου πω. εγω σκεφτομαι p8 η xiaomi note 3 pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...