Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο βωμό της κάμερας θυσιάζεις τα πάντα; 

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_k_zoom-6210.php

Με τετοια χαρακτηριστικα δεν νομιζω οτι θα στερηθω πολλα...εξαπυρηνο,1280*720 αναλυση και 20.1 αναλυση καμερας...

Το θεμα ειναι αν αξιζει.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν αξίζει. Αν είναι να κοιτάς αυτό μεταχειρισμένο καλύτερα να κοιτάξεις ένα lumia 1020 μεταχειρισμένο. 

α ευταξει ευχαριστω για την ενημερωση,λογικα θα ανοιξω θεμα συγκρισης των δυο κινητων..

αλλιως θα μεταβω σιγουρα στην αγορα του moto x 2014

Δημοσ.

Αν στοχος σου ειναι η καμερα δες καποιο wp σε καινουργιο η μεταχειρισμενο (1020/930)

αλλιως παρε μια καμερα κ ενα τηλεφωνο των 20ευρω να κανεις δουλεια σου..Το samsung που ειπες κ για εμενα δεν αξιζει!!

Αλλιως το moto x που ειπαν τα παιδια ειναι οτι καλυτερο συνολικα σε αυτα τα χρηματα.

Επισης δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανοιξεις παλι νεο θεμα,ειδη εχεις ανοιξει 2 σε διαστημα 2 ημερων

Οποια απορια εχεις μπορουμε να στην λυσουμε σε αυτο το θεμα 

Δημοσ.

α ευταξει ευχαριστω για την ενημερωση,λογικα θα ανοιξω θεμα συγκρισης των δυο κινητων..

αλλιως θα μεταβω σιγουρα στην αγορα του moto x 2014

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις νέο θέμα, στο λύνουμε και από εδώ. Αν η κάμερα είναι θέμα, μεταξύ των δυο μεταχειρισμένων το 1020 είναι έτη φωτός καλύτερο από το samsung. Αν πας για νέο του κουτιού τότε μόνο moto X 2nd gen. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε επί του θέματος. 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις νέο θέμα, στο λύνουμε και από εδώ. Αν η κάμερα είναι θέμα, μεταξύ των δυο μεταχειρισμένων το 1020 είναι έτη φωτός καλύτερο από το samsung. Αν πας για νέο του κουτιού τότε μόνο moto X 2nd gen. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε επί του θέματος. 

βασικα επανεξετασα το θεμα, δεν διαφωνω μαζι σας,αλλα το προβλημα ειναι το λογισμικο του νοκια...windows?οι περισσοτερες εφαρμογες το εχουν ηδη ξεγραμμενο αυτο το λογισμικο..

Δημοσ.

βασικα επανεξετασα το θεμα, δεν διαφωνω μαζι σας,αλλα το προβλημα ειναι το λογισμικο του νοκια...windows?οι περισσοτερες εφαρμογες το εχουν ηδη ξεγραμμενο αυτο το λογισμικο..

Μην φοβάσαι, και του Zoom το λογισμικό ξεχασμένο είναι. Μην τα λέμε δυο και τρεις και φορές, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, βάλε κάτω τι πραγματικά σε ενδιαφέρει και πήγαινε και πάρε μια από τις προαναφερθέν συσκευές.

Δημοσ.

παρε σκετη καμερα... ή το flex 2 ...  τα υπολοιπα δεν θα σε καλυψουν..

Κι εγω αυτο προτείνω. Παρε μια φωτογραφική κι ενα κινητο μέτριο. Εχω flex2 και Olympus xz-2 οι φώτο δε συγκρίνονται με οσα κινητα εχω πιάσει στα χέρια μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω αυτο προτείνω. Παρε μια φωτογραφική κι ενα κινητο μέτριο. Εχω flex2 και Olympus xz-2 οι φώτο δε συγκρίνονται με οσα κινητα εχω πιάσει στα χέρια μου.

Εννοεις με την olympus xz-2 η με το flex2?

Υ.γ Γραψε λαθος, εψαξα την olympus xz-2 και ειδα οτι εχει σχετικα μεγαλο αισθητηρα(~4 φορες μεγαλυτερο του flex2) οποτε λογικο να ειναι αρκετα καλυτερη.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

καλα αμα ηταν να παρω καμερα και κινητο δεν θα εμπαινα σην διαδικασια να ανοιξω το θεμα..
θελω κατι πρακτικο..να εχω το κινητο που θα με καλυπτει σαν συσκευη και να μπορω να βγαζω με ανεση τις φωτογραφιες μ χωρις να κουλαω την τσαντα με την καμερα μ..

Δημοσ.

καλα αμα ηταν να παρω καμερα και κινητο δεν θα εμπαινα σην διαδικασια να ανοιξω το θεμα..

θελω κατι πρακτικο..να εχω το κινητο που θα με καλυπτει σαν συσκευη και να μπορω να βγαζω με ανεση τις φωτογραφιες μ χωρις να κουλαω την τσαντα με την καμερα μ..

οπως καταλαβαινεις το "να με καλυπτει" ειναι αρκετα υποκειμενικο..

π.χ εμενα η καμερα του lg flex2 με καλυπτει..  φιλος την χαρακτηριζει μετρια...

κοπελα καραβολευτηκε με το moto g που την προτεινα "και στην καμερα".. εγω την καμερα την βλεπω επισης μετρια...

Δημοσ.

Ρε σεις εντάξει εγω ειπα τη δικη μου περίπτωση. Τη φωτογραφική δεν την κουβαλαω παντα μαζι μου, ειναι για ειδικές περιπτώσεις, γιορτές, γενέθλια, εκδρομές κλπ. Το φλεξ με καλύπτει... Κι εσενα σίγουρα θα σε καλύψει σαν φώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...