Γιωργος Κα Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Γεια σας!Σε αυτο το θεμα θελω να ακουσω τις προτασεις σας για καλο κινητο (καινουργιο) μεχρι 200 ευρω.Δινω ιδαιτερη σημασια στο θεμα "καμερα", στην εξωτερικη του εμφανιση και στην αναλυση της οθονης (ας ειναι εστω 1280*720).Δεν θελω καμια παντοφλα που να φτανει τις 5.5 ιντσες και να μην μπορω να την βαλω στην τσεπη μου..Αυτες ειναι καποιες αρχικες μου σκεψεις..https://www.skroutz.gr/s/5207762/Samsung-Galaxy-S5-mini-16GB.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html Υ.Γ: Αν εχετε καποια δελεαστικη προταση για μεγαλο κινητο θα ηθελα να την ακουσω σε περιπτωση που αποφασισω να συμβιβαστω με το μεγεθος ωστε να παρω περισσοτερα σε επιδοσεις.
NikolasGT Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Γεια σας!Σε αυτο το θεμα θελω να ακουσω τις προτασεις σας για καλο κινητο (καινουργιο) μεχρι 200 ευρω. Δινω ιδαιτερη σημασια στο θεμα "καμερα", στην εξωτερικη του εμφανιση και στην αναλυση της οθονης (ας ειναι εστω 1280*720).Δεν θελω καμια παντοφλα που να φτανει τις 5.5 ιντσες και να μην μπορω να την βαλω στην τσεπη μου.. Αυτες ειναι καποιες αρχικες μου σκεψεις.. https://www.skroutz.gr/s/5207762/Samsung-Galaxy-S5-mini-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html https://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html Προσωπικά θα διάλεγα το Samsung Galaxy J5 (8GB) και αυτό λόγο μπαταρίας 2600 mAh Εμένα ο στόχος μου είναι να αποκτήσω αυτό. http://www.minideal.net/original-asus-zenfone2-zenfone-2-ze551ml-z3580-2-3ghz-4gb-64gb-4g-fdd-lte-android-5-0-smartphone-quad-core-5-5-inch-ips-1920x1080-13mp-4g-lte-mobile-phone.html
haHa Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν θα βρεις πιο γρηγορο κ πιο ποιοτικο κινητο σε αυτα τα χρηματα(189€): Moto X 2nd Gen
Γιωργος Κα Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν θα βρεις πιο γρηγορο κ πιο ποιοτικο κινητο σε αυτα τα χρηματα(189€): Moto X 2nd Gen οι καμερες του πως ειναι(απο οσο ξερω τα μοτορολα δεν φημιζονται γ τις καμερες τους);η αισθηση στο χερι;(μεγαλο,μικρο)
Ntelosxxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ανάμεσα στο m2 και moto 3 gen που αναφερεις, τα εχω πιασει και τα δύο στα χέρια μου, και τα δυο ισαξια στις ταχυτητες, m2 λιγο καλύτερη καμερα πολυ καλυτερη μπαταρία, το moto πολυ καλύτερη κατασκευή για τα αλλα δεν εχω γνωμη
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 οι καμερες του πως ειναι(απο οσο ξερω τα μοτορολα δεν φημιζονται γ τις καμερες τους);η αισθηση στο χερι;(μεγαλο,μικρο) παντως ειναι καλυτερη απο τα σαμσουνγκς και κινεζους στις επιλογες σου Ανάμεσα στο m2 και moto 3 gen που αναφερεις, τα εχω πιασει και τα δύο στα χέρια μου, και τα δυο ισαξια στις ταχυτητες, m2 λιγο καλύτερη καμερα πολυ καλυτερη μπαταρία, το moto πολυ καλύτερη κατασκευή για τα αλλα δεν εχω γνωμη η μπαταρια και η καμερα καλυτερες του μ2 δεν υπαρχει αυτο που λες δηλ το μ2 βγαζει 7-8 ωρες οθονης? ειχα μχ4-μχ4προ-μχ5 και η καμερα του μοτο τζι3 ειναι ανταξια των ναβαρχιδων της μειζου αρα σιγουρα καλυτερη του low budget m2
haHa Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 οι καμερες του πως ειναι(απο οσο ξερω τα μοτορολα δεν φημιζονται γ τις καμερες τους);η αισθηση στο χερι;(μεγαλο,μικρο) Η αισθηση στο χερι ειναι εξαιρετικη , ειναι πολυ ποιοτικο τηλεφωνο με μεταλλικο πλαισιο κ βολικη κουρμπα το πισω μερος ωστε να το αγκαλιαζεις ευκολα με το χερι. Οσον αφορα το μεγεθος, ειναι απο τα πιο μαζεμενα 5.2" κινητα, ενδεικτικα εχει μικροτερες διαστασεις απο το moto g 5" που κοιτας. Για τις καμερες, δεν ειναι κορυφαιες, αλλα ειναι καλυτερες απο ολα τα αλλα κινητα που σκεφτεσαι , με εξαιρεση του moto g. Φυσικα απο επιδοσεις ειναι πολυ πιο γρηγορα απο αυτα που κοιτας, υπολογιζε διαφορα 100%, οχι μικρη διαφορα 10-20%. Ειναι πολυ πιο γρηγορο, δεν υπαρχει συγκριση με τα κινητα που κοιτας. Τελος, απο λογισμικο ειναι εξαιρετικο, τρεχει ηδη την τελευταια εκδοση android με καποιες ελαχιστες κ χρησιμες προσθηκες της motorola. Εδω οι προσθηκες: Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ. Active Display/Active Notifications: This may be our favorite new software feature introduced in Moto X. Moto X has a Super AMOLED display. And unlike an LCD display, in which all of the pixels are either on or off, individual pixels can be fired up on SAMOLED. That’s where these “Active Notifications” come in. When the phone’s simply resting, it’s not actually “sleeping.” You’ll see the time and a little lockscreen icon flash on every few seconds. That’s what Motorola calls “breathing.” It recognizes when you pull your phone out of your pocket and starts breathing. Or when you otherwise pick it up. And it’s smart enough to not do it in your pocket, or when the phone’s face-down. It’s black-and-white, and it uses less battery than waking up the phone with the power button, because only the pixels used to show the time are used, instead of waking the entire display. (Thanks, SAMOLED!) This subtle, simple feature works great — and saves battery life. Showing the time of day is just small potatoes, though. It’s notifications that really matter here. And the gist is that any app that uses notifications can show them on Active Display. First you get a little notification icon. E-mail, text message, Facebook, whatever. Tap, and you’ll see a preview of the notification either at the top or bottom of the display, depending on how much is going on. Some notification previews look cooler than others — Gmail can show thumbnails of the sender, for instance, while most others are straight text. Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.) infrared sensors The new Moto X is equipped with four IR sensors on the front, which are there specifically to detect gestures and movement. Alarm going off, but not ready to get up? Simply wave your hand over to snooze it. Incoming call from that annoying neighbor? Do the same to silence it. You can also wave your hand to simply wake the phone up from sleep, which will prompt Moto Display by default. This lets you see the time and up to three notifications -- press and hold down on one to get a quick peek at what the notification is about. Quick Capture ”Quick Capture” is the name Motorola’s given to the shortcut of launching the camera app by twisting your write twice. It’s about the same motion as turning a doorknob. And we’ve found it surprisingly useful. On paper, it sounds silly. But in actuality, it’s great. And it works most of the time.
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εννοείται πως δεν υπαρχει επαφη αφού ήταν ναυαρχίδα της μοτορολα Καλα αυτα με τα κουνηματα και την οθονη που αναβει τα εχω απενεργοποιησει Επεξ/σία 28 Απριλίου 2016 από ziaba
DellApo Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Παρέλαβα το moto X για ενα φιλο χθες και το πήρα για να του το σεταρω-αναβαθμισω και έχω να πω τα καλύτερα.Σου προτείνω άφοβα να το πάρεις μιας και θεωρώ πως απο Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι καλυτερο στην κατηγορία 200-.Όσον αφορά τις κάμερες έχω να σ πω πως σε συνθήκες με επαρκές φως η κάμερα είναι παρά πολύ καλη σε σχέση με αλλά στην ίδια τιμή, λίγο μας τα χαλάει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά δεν μπορούμε σε αυτό το budget μα περιμένουμε πολλά.Οτι και να αποφασισεις καλοριζικο!
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οι μόνες συσκευές μέχρι τα 200 ευρώ και στο όριο αυτό που αξίζουν αυτή τη στιγμή είναι το Moto X 2nd gen για τα δικά σου θέλω και γούστα. Η μόνη ουσιαστική έλλειψη της συσκευής είναι η κάρτα micro-SD, θα το πάρεις και θα είσαι μόνο με τα 16GB εσωτερικού χώρου (περίπου 12 πραγματικά). Για εφαρμογές, φόρτωμα μουσικής και μερικές φωτό είναι μια χαρά και ότι πρέπει. Η κάμερα που έχει δεν είναι η καλύτερη αλλά δεν είναι κακή και γενικά θα σε καλύψει.
Γιωργος Κα Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οι μόνες συσκευές μέχρι τα 200 ευρώ και στο όριο αυτό που αξίζουν αυτή τη στιγμή είναι το Moto X 2nd gen για τα δικά σου θέλω και γούστα. Η μόνη ουσιαστική έλλειψη της συσκευής είναι η κάρτα micro-SD, θα το πάρεις και θα είσαι μόνο με τα 16GB εσωτερικού χώρου (περίπου 12 πραγματικά). Για εφαρμογές, φόρτωμα μουσικής και μερικές φωτό είναι μια χαρά και ότι πρέπει. Η κάμερα που έχει δεν είναι η καλύτερη αλλά δεν είναι κακή και γενικά θα σε καλύψει. εχεις καποια καλυτερη προταση σε θεμα καμερας σε αυτην την κατηγορια; ειδα οτι στα λεφτα που διαθετω υπαρχει και το lg g4s.Ποια η αποψη σας γ αυτο;
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Για το μέγεθος που θες και αυστηρά ως τα 200 ευρώ είναι μόνο το moto G 3rd gen αλλά η διαφορά δεν είναι και τραγικά μεγαλύτερη υπέρ του moto G 3rd gen για να το προτιμήσεις έναντι του moto X 2nd gen. Συνεπώς η μόνη λογική, πληρέστερη και γενικά καλύτερη επιλογή σε νορμάλ μέγεθος είναι το moto X 2nd gen. Τα κάνει όλα καλά και συμφέρει με ελάχιστες ελλείψεις.
Γιωργος Κα Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Για το μέγεθος που θες και αυστηρά ως τα 200 ευρώ είναι μόνο το moto G 3rd gen αλλά η διαφορά δεν είναι και τραγικά μεγαλύτερη υπέρ του moto G 3rd gen για να το προτιμήσεις έναντι του moto X 2nd gen. Συνεπώς η μόνη λογική, πληρέστερη και γενικά καλύτερη επιλογή σε νορμάλ μέγεθος είναι το moto X 2nd gen. Τα κάνει όλα καλά και συμφέρει με ελάχιστες ελλείψεις. εχεις καποιο σχολιο γ το lg?
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ναι, είναι εξαιρετικό αν θες να τραβάς τα μαλιά σου και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. 2
Γιωργος Κα Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ναι, είναι εξαιρετικό αν θες να τραβάς τα μαλιά σου και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. α τοσο καλα... αν μπω στην διαδικασια μεταχειρισμενου..Να προτιμησω το samsung galaxy zoom?(επενθυμιζω στοχος μ ειναι η καμερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα