GiorgarasG Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ξαφνικά εμφανίζεται σφάλμα(αυτό στην φωτογραφία) και δεν μπορώ να διαβάσω (ούτε να γίνει λήψη των εισερχομένων).Αύξησα το όριο λήξης(δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται) από 1 λεπτό σε 3 λεπτά, δοκίμασα επανεκκίνηση του ρούτερ, δοκίμασα να συνδεθώ με VPN αλλα τίποτα(δεν ξέρω εάν μπορεί να βοηθήσει κάτι τέτοιο, απλώς το αναφέρω).Επίσης έκανα scan με antivirus και καθάρισα 2 ζητήματα που βρήκε. Δοκίμασα να κάνω scan με ccleaner μήπως διορθωθεί το πρόβλημα (κάποιος το πρότεινε), αλλά πάλι τίποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δες το σεταπ του ουτλοοκ μήπως εχει προστεθεί κάποιος dns στις ρυθμίσεις δικτύου
GiorgarasG Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Στο μηχάνημα δεν έχει αλλαχθεί τίποτα γιατί το χειρίζεται ο θείος μου, οπότε το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει τον φάκελο με τα εισερχόμενα...Αύριο θα ασχοληθώ απο κοντά με το pc, οπότε έχεις να μου προτείνεις τίποτα άλλο ώστε να δοκιμάσω σε περίπτωση που το προηγούμενο δεν βοηθήσει? Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σε υπολογιστές που ειναι μολυσμένοι, αλλάζουν οι ρυθμίσεις απο τον ιο Να δοκιμάσεις έναν άλλο email client, όπως πχ τον thunderbird
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα