Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Σήμερα το απόγευμα στα καλά καθούμενα η κουνιάδα μου άνοιξε το laptop της και φορτώνει κανονικά το λογότυπο της TOSHIBA με κόκκινο χρώμα κανονικά και μετά μαυρίζει η οθόνη. (όλα μου τα είπε μέσω τηλεφώνου και δεν το έχω δει από κοντά το laptop για να έχω ιδία αντίληψη του προβλήματος) Φορτώνει και φαίνονται στην μαύρη οθόνη τα εικονίδια κανονικά. Με μεγάλη προσπάθεια και με δυνατό φως κινείται ο δείκτης του ποντικιού και δουλεύουν κανονικά όλα τα υπόλοιπα όπως και κατάφερε και τον έκλεισε.

Πρόβλημα οθόνης είναι.

Τι μπορώ να κάνω????

Αξίζει να επισκευαστεί ή να κοιτάξει για άλλο???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως αν είχε θέμα η οθόνη,δε θα έβλεπε τίποτα.

Το ίδιο ισχύει και για την κάρτα γραφικών.

Δοκίμασε,κατα σειρά ευκολίας.

Να συνδέσεις το λαπτοπ σε εξωτερική οθόνη.

Να κατεβάσεις μια linux διάνομη και να μπουτάρεις από το usb.

Να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλον υπολογιστή και να μπουτάρεις από εκεί.

(Εξαρτάται από τον δίσκο βέβαια)

Αν τώρα έχει θέμα.

Να δούμε πρώτα,τι θέμα έχει.

Τι χρήση κάνει;

Πόση διάθεση έχεις να ασχοληθείς;

Αλλά να δούμε τι έχει πρώτα.

Δημοσ.

Το laptop είναι το TOSHIBA SATELLITE A200-10W

http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-a200-10w-p-PER.905077?gclid=CLy-8JzZr8wCFawy0wodpIYPTw

Εξωτερική οθόνη δεν έχει θα μου το φέρει το Σάββατο να το τσεκάρω εγώ σε εξωτερική οθόνη.

Αν το κόστος είναι μεγάλο θα της πω να πάει να πάρει κάποιο καινούργιο γιατί είναι και laptop 8ετίας οπότε θα βγάλει κάποια στιγμή άλλο πρόβλημα ή θα της δώσω εγώ ένα δικό μου που έχω στην άκρη και κάθετε.

Οι απαιτήσεις που έχει είναι μόνο office και internet και τίποτα άλλο. Μόνο word, excel θέλει.

Δημοσ.

Το laptop είναι το TOSHIBA SATELLITE A200-10W

Sorry.Δε σε πρόλαβα...στραβωμάρα μου.Είναι στον τίτλο.

Για τη χρήση της,είναι ακόμα αξιοπρεπέστατο,αν βάλει μνήμη.

Απαραίτητα δηλαδή,απορώ πως δε της κολλάει.

Φορματ έχει κάνει πρόσφατα;

Ακόμα sVista έχει;

Το πιο πιθανό,από αυτά που έχουμε στα χέρια μας,είναι ο δίσκος να έκλασε,και για κάποιο λόγο να μην το βγάζει σαν μήνυμα λάθους.

Αν της βγάζει μια παύλα να αναβοσβήνει μετα το τοσιμπα,μπορεί να προσπαθεί να φορτώσει παράθυρα,και να έχει θέμα το λειτουργικό,και όχι ο δίσκος.

Ρώτα την αν μπορεί να μπει στο bios,και καθοδήγησέ την σχετικά.

Αφού βγάζει το τοσίμπα ,μητρική,οθόνη και κάρτα γραφικών απίθανο να έχουν θέμα.

Δημοσ.

Μνήμη του έχω βάλει και έχει 2 ή 3gb δεν θυμάμε .

Φορμάτ έκανε πέρυσι απ΄ ότι μου είπε δεν είμαι σίγουρος να σου πω.

Έχει win7 επάνω.

Το παράξενο είναι ότι δείχνει το λογότυπο της Toshiba με κόκκινο ζωηρό χρώμα και μετά φορτώνει με μαύρη αχνή οθόνη. Φαίνονται αχνά τα εικονίδια και μπορείς να δουλέψεις το laptop με δυσκολία φυσικά.

Δημοσ.
Το παράξενο είναι ότι δείχνει το λογότυπο της Toshiba με κόκκινο ζωηρό χρώμα και μετά φορτώνει με μαύρη αχνή οθόνη. Φαίνονται αχνά τα εικονίδια και μπορείς να δουλέψεις το laptop με δυσκολία φυσικά.

Χαλασμενο inverter ή λαμπα

Αυτό.

Αν δεν το χρησιμοποιεί σα λαπτοπ,να πάρει οθόνη και να ησυχάσει,να κάνει και καλύτερα την δουλειά της..

Αν χρειάζεται τη φορητότητα,αρχίστε το ψάξιμο στο ebay και βάλτε αγγελία και εδώ.

Δημοσ.

Το είχα καταλάβει πως είναι χαλασμενο inverter ή λαμπα.

Δεύτερο TOSHIBA που μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα.

Θα δώ τι θα κάνω τώρα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Δεν δείχνει κόκκινο χρώμα. Οταν ξεκινάει τα χρώματα είναι όλα καλά με το λογότυπο της TOSHIBA να είναι κόκκινο σε άσπρο φόντο και μετά μαυρίζει η οθόνη. όταν φορτώσει τα windows και κοιτάξεις την οθόνη σε έντονο φως διακρίνεις τα εικονίδια και την επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.

Αξίζει η επισκευή του δηλαδή αντικατάσταση οθόνης ή όχι????

Το λέω από την άποψη πως είναι ένα laptop αρκετά παλιό και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγάλει και κάποιο άλλο πρόβλημα με αποτέλεσμα να πάνε χαμένα τα € της αντικατάστασης της οθόνης.

Πόσο περίπου είναι το κόστος της επισκευής συνολικά (ανταλλακτικά και εργασία)?????

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν πιανουν τα χερια σου, κανε μια αναζητηση στο google ή youtube για αντικατασταση του inverter. Η λαμπα εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας να αλλαχτει. Inverter μπορεις να βρεις στο ebay ή και εδω στην Ελλαδα, με τον κωδικο που εχει στο χαρτακι κολημενο πανω του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...