AlienTechGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Το desktop της υπογραφής το έχω στήσει πάνω σε μία MSI AM1i μητρική η οποία είναι mITX και αυτή τη στιγμή είναι πάνω σε ένα Enermax Midi Tower. Το θέμα είναι, ότι μου έχει καρφωθεί η ιδέα, μιας και έχω mITX μητρική και ο APU μου δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε ψύξη, να χώσω όλο το μηχάνημα πίσω από την οθόνη μου (Fujitsu L20T-2). Απ' όσο έψαξα, υπάρχουν μερικά έτοιμα ITX cases τα οποία βιδώνουν στην VESA "υποδοχή" που έχει η οθόνη μου αλλά το κόστος είναι αρκετά υψηλό (>90 ευρώ) και δεν αξίζει. Καμιά ιδέα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πόσο πιάνουν τα χέρια σου; Όχι εξωγήινα κωλαράκια,απο κατασκευές με ξύλο,πλεξιγκλας και ούτω καθεξης. Edit: Είπα για εξωγήινα κωλαράκια,τσίμπησα 4 λάικ βραδιάτικο. Αφιερωμένο στους "μερακλήδες" https://youtu.be/ETmc9HBBSb0?t=2m35s 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsacali Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Το desktop της υπογραφής το έχω στήσει πάνω σε μία MSI AM1i μητρική η οποία είναι mITX και αυτή τη στιγμή είναι πάνω σε ένα Enermax Midi Tower. Το θέμα είναι, ότι μου έχει καρφωθεί η ιδέα, μιας και έχω mITX μητρική και ο APU μου δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε ψύξη, να χώσω όλο το μηχάνημα πίσω από την οθόνη μου (Fujitsu L20T-2). Απ' όσο έψαξα, υπάρχουν μερικά έτοιμα ITX cases τα οποία βιδώνουν στην VESA "υποδοχή" που έχει η οθόνη μου αλλά το κόστος είναι αρκετά υψηλό (>90 ευρώ) και δεν αξίζει. Καμιά ιδέα;; φιλαρακο μαλλον με πλεξυ θα μπορουσες. εφοσον δεν εχεις απαιτησεις ψυξης και αν δουλευεις με onboard γραφικα το case ειναι αρκετα μικρο. σκεψου ομως τον ογκο-βαρος του τροφοδοτικου σου. το πλεξυ παντως χρειαζεται εργαλεια για να δουλευτει συν καποια πειρα. μην νομιζεις οτι μια κατασκευη θα σου στοιχισει λιγοτερο απο την τιμη που αναφερεις. αν διαθετεις χρονο και ορεξη δοκιμασε το. το moding να ξερεις οτι σαν χομπυ κοστιζει αρκετα. αν το εχεις ασχολησου,αξιζει για την χαρα της δημιουργιας και μονο. καλες μοντες σου ευχομαι και αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα