giannis22k Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Θα σου φανει περιεργο αλλα δοκιμασε αυτο που θα σου πω.Βαλε ξανα την καρτα sd στον υπολογιστη και δες αν οντως αντιγραφηκε ο φακελος μετα αρχεια μεσα.Οταν κανουμε π.χ μια αντιγραφη αρχειων απο τον υπολογιστη στη καρτα του κινητου δεν πρπει να κλεινουμε το παραθυρο μονο ελαχιστοποιηση,τον φακελο που περνουμε τα αρχεια.Μου εχει τυχει πολλες φορες
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 τα βλέπει.Εν ολίγης βλέπει μόνο το zip αλλά για καποιο λόγο κολλάει και δεν κανει τπτ.Βρήκα μια ρομ απο το e8qκαι του εβαλα το ζιπ και μετα απο μιζό λεπτο εκανε "install abord".θα ξαναβάλω το zip αρχειο και θα το αφήσω ολο το βράδυ
chrisdef Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 συγνώμη για την διακοπή της επικοινωνίας αλλά "ξέμεινα απο ιντερνετ" .To Install abord " μου το εβγαλε στην ρομ που του εβαλα απο το e8q .Οπότε ξαναεβαλα το ζιπ που μου εστειλες για να το αφήσω ολο το βράδυ.Δυστυχώς ομως αδειασε η μπαταρία (δεν ηταν γεματη)και ετσι το πρωι απλα αντίκρισα ενα σβηστό ταμπλετ που οταν το ανοιξα εγραφε "please continue to update your system"οπότε κάτι γίνεται .Το εβαλα να το φουλαρω τωρα και θα ξαναεπαναλαβω την εγκατάσταση γιατι το ατιμο οταν κανει update δεν φορτίζει.Θα σε ενημερώσω για τα νεότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα