chrisdef Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Υπάρχει κάποιος φίλος με το συγκεκριμένο Tablet να μου κάνει ενα backup την rom του γιατι το δικόμου μπρίκαρε και δεν ανοίγει μετά απο το hard reset που του εκανα και κολλάει δείχνοντας το ZTe μέχρι να αδειάσει η μπαταρία . Δεν μπορώ να βρώ την εργοστασιακή ρομ πουθενα
giannis22k Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δοκιμασες και αλλες μεθοδους για να το επαναφερεις;
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 απλο reset ,Hard reset,clean cash αν εχω ξεχασει κάτι πεσ το μου σε παρακαλώ.Ειναι το ταμπλετακι των παιδιών ,κάτι κατεβάσανε και περασε μέσα στο img. Αναβόσβηνε και πέταγε κατι τσόντες .Μετα απο απανωτά hard reset παλι τα ιδια μεχρι που κόλλησε στο ΖΤΕ
giannis22k Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δοκιμασες π.χ με power button+volume up η volume down να δεις αν μπαινε σε recovery mode?
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ναι φίλε μου Γιάννη ολα αυτά που αναφέρω εγιναν μέσα απο το recovery mode
giannis22k Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) https://mega.nz/#F!KRcg0KAT!56HXHvfkzxd2FcbNbBypgA Κατεβασε την ρομ περασε το zip αρχειο στην sd card,μπες σε recovery mode και λογικα καπου εχει επιλογη restore from backup .Δεν ξερω τι recovery εχει το δικο σου ταμπλετ.Ελπιζω να σου δουλεψει γιατι απο οτι λενε στο myphone δεν τους δουλεψε αλλα απο οτι ειδα εισαι μελος και εκει οποτε την εχεις δοκιμασει λογικα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από giannis22k
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου αλλα δυστυχώς πάω να κάνω install το zip αλλά κολλάει
giannis22k Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τι εννοεις κολλαει; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από giannis22k
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μπαίνω σε recovery mode και τρέχω την εντολή apply update from sdcard2 και μου εμφανίζει install /sdcard2/Android... και εκει τερμα
giannis22k Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Στο recovery τι αλλο μενου εχει μεσα πχ εκτος απο το "apply update from zip"
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 android system recovery <3e> reboot system now apply update from ADB apply update from sdcard apply update from sdcard2 apply update from cache wipe data/factory reset wipe cache partition backup user data restore user data
giannis22k Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για αρχη κανε unzip το αρχειο και θα δεις μεσα οτι εχει μια ημερομηνια απο το backup που εκανε ο φιλος απο το myphone.Κλεισε το ταμλετ.Βγαλε την sdcard και κανε αντιγραφη τον φακελο στην sdcad.Μετα θα μπεις ξανα στο recovery και θα πας εκει που λεει restore user data.Παρακατω δεν ξερω τι θα σου βγαλει λογικα θα σου βρει τον φακελο οπως τον βλεπεις με την ημερομηνια.Τον επιλεγεις και κανεις restore. Kανε αυτα και μου λες τι γινεται...
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εκανα unzip kai copy τα αρχεια στην sd και μπουταρα σε recovery mode to tablet αλλα δεν διαβάζει τα αποσυμπιεσμενα περιεχόμενα ουτε στο apply update from sdcard ουτε στο restore user data
giannis22k Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για να ξεκαθαριζουμε και μην μπερδευοαμστε οταν κανεις απουμπιεση το zip 1)βλεπεις ενα φακελο τυπου 2015-χ-χ-χ? 2)οταν πατας restore βλεπεις κατι αλλο εκει μεσα π.χ να πατησεις κατι αλλο?
chrisdef Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ονομασια φακελου "\2015-07-10.13.23.36 περιεχόμενα boot ,cache.ext4, data.ext4, nandroid.md5, recovery(img), recovery(text),system.ext4,uboot για το 2) βλεπω το ονομα του φακελου αλλα μεσα ειναι κενο δεν διαβάζει τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα