vagelisx3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπερα.Μεσα στον Μαιο εχω επιδοτηση(ακομα δεν γνωριζω ποσο) απο ΟΤΕ κοιταω για κινητα απο 200 και κατω.Μου φανηκε οτι μακραν τα καλυτερο σε χαρακτηριστικα ειναι αυτο https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20321064&s=0 Ομως η βαθμολογια του ειδικα στον γερμανο ειναι κακη και δεν βρισκω reviews ουτε απο ξενα site.Τι αποψη εχετε γι αυτο και γενικα για τα ZTE?
ziaba Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 δεν του τριβεις την επιδοτηση τους στην μουρι κ να πας να παρεις μια συσκευη της προκοπης που παιζουν αρκετες πανω κατω στα 200-250 ευρω και αυτοι ζητανε 200 για ζτε χεχε
BACK12345 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 δεν του τριβεις την επιδοτηση τους στην μουρι κ να πας να παρεις μια συσκευη της προκοπης που παιζουν αρκετες πανω κατω στα 200-250 ευρω και αυτοι ζητανε 200 για ζτε χεχε Γιατι τι εχουν τα ζτε; Μια χαρα εταιρια ειναι και εγω που εχω το ultra 6 της vodafone, ειναι κατασκευασμενο απο τη ζτε και δεν εχω παραπονο Γενικα θεωρειται απο τις καλες κινεζικες
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Γιατι τι εχουν τα ζτε; Μια χαρα εταιρια ειναι και εγω που εχω το ultra 6 της vodafone, ειναι κατασκευασμενο απο τη ζτε και δεν εχω παραπονο Γενικα θεωρειται απο τις καλες κινεζικες για 100 αντε 150 ευρω καλη ειναι αλλα στα 200-250 ευρω παιζουν πολυ πιο δυνατες και επωνημες συσκευες με μελοντικες αναβαθμισεις οχι οπως το ultra σου που οπως το αγορασες απο την vodafone με λολλιποπ ετσι και θα πεθανει.... απο περιεργια δες τι ημερομηνια ειναι ο κωδικας ασφαλιας android στο ultra σου
DellApo Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 για 100 αντε 150 ευρω καλη ειναι αλλα στα 200-250 ευρω παιζουν πολυ πιο δυνατες και επωνημες συσκευες με μελοντικες αναβαθμισεις οχι οπως το ultra σου που οπως το αγορασες απο την vodafone με λολλιποπ ετσι και θα πεθανει.... απο περιεργια δες τι ημερομηνια ειναι ο κωδικας ασφαλιας android στο ultra σου Ποσο είναι ο κώδικας ασφαλείας στο ultra 6?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα