Captn Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 κλασσικό εργο εδω η διασκευη του 2016 σκοπευω να το δω αποψε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγώ ακόμα περιμένω ταινία που να είναι πιστή στο βιβλίο... 2
Captn Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τελικα δε την ειδα αρχικα δεν εβρισκα υποτιτλους,αλλα ειπα δε πειραζει ας το δω χωρις τοτε προσεξα οτι η ποιοτητα ηταν αθλια,και αποφασισα να περιμενω να βγει καλυτερη εκδοση
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εγώ ακόμα περιμένω ταινία που να είναι πιστή στο βιβλίο... Where is the fun in that?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Where is the fun in that? Κυρίως γιατί θέλω Kaa badass python, που ήταν ακόμα ένας μέντορας του Μόγλη και όχι ένα βλαμμένο (ή μια τύπισσα τώρα) που θέλει μόνο να τον φάει, because Disney snakes are evul. Μάχη της Αγέλης του Σιονί με τα κόκκινα σκυλιά, την εκδίκησή του Μόγλη προς το Σιρ Καν και μετά στο χωριό, κλπ. Ωραίο ότι η Disney όλα τα βίαια και τέτοια κομμάτια των ιστοριών ή παραμυθιών που κάνει adapt τα κάνει fun, αλλά στο Βιβλίο της Ζούγκλας θα ήθελα και μια πιο πιστή έκδοση. Όχι από Disney. 2
georgeadams Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Για έξοδο στο Σινεμά με την 6-χρονη κόρη μου ήταν μία χαρά πάντως
KilliK Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Κυρίως γιατί θέλω Kaa badass python, που ήταν ακόμα ένας μέντορας του Μόγλη και όχι ένα βλαμμένο (ή μια τύπισσα τώρα) που θέλει μόνο να τον φάει, because Disney snakes are evul. Μάχη της Αγέλης του Σιονί με τα κόκκινα σκυλιά, την εκδίκησή του Μόγλη προς το Σιρ Καν και μετά στο χωριό, κλπ. Ωραίο ότι η Disney όλα τα βίαια και τέτοια κομμάτια των ιστοριών ή παραμυθιών που κάνει adapt τα κάνει fun, αλλά στο Βιβλίο της Ζούγκλας θα ήθελα και μια πιο πιστή έκδοση. Όχι από Disney. well, του χρονου βγαινει η ταινια του Andy Serkis, ισως ειναι πιο πιστη εκεινη. btw, η ταινια του 40 ειναι στο public domain, μπορειτε να την δειτε εδω σε HD: https://www.youtube.com/watch?v=a7tcUuBO-go 2
Captn Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 σωπα ρε του 40 ειναι η ταινια? την εχω πετυχει πολλες φορες στην τηλεοραση στο καναλι της βουλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα