Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Άνοιξε φιλαράκι πριν λίγες μέρες ένα μαγαζί και ομολογώ πως είναι ο 1ος γνωστός μου που το κάνει, οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει περί δώρα κτλπ. Το μόνο που θυμάμε από όταν ήμουν μπόμπιρας πως, έβλεπα σε διάφορα μαγαζιά καρφιτσωμένα λεφτά μέσα στο μαγαζί και γράφαν πάνω "καλές δουλειές" κτλπ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Πέρνουμε δώρο στο ξεκάρφωτο? Περιμένουμε εγκαίνια να πάρουμε δώρο? Δίνουμε λεφτά? 

Δημοσ.

Στυλ φαγάδικο αλλά όχι μόνο. Ένας χώρος μεγάλος ουσιαστικά με 3 ξεχωριστά μικρά μαγαζάκια στο εσωτερικό του. Φάση εστιατόριο, καφέ και παντοπωλείο μαζί.

Δημοσ.

Δεν μου 'χει τύχει ποτέ, φαντάζομαι πως θα έπαιρνα κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο, καθρέφτη, ταμπέλα με ευφυολόγημα, κάτι που να ταιριάζει με το μέρος.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα τυπικό δώρο στυλ λουλούδια πχ και πάρε μια παρέα και πηγαίνετε να κάνετε κατανάλωση.

(Το δώρο δεν το θεωρώ καν απαραίτητο αν κάνετε το δεύτερο).

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Παρε ενα καλογουστο κεραμικο ροδι. Υπαρχουν και στεφανια με ροδι ή πορσελανινα. Αναλογως και ποσα θελεις να δωσεις. Θα προτιμουσα κατι σε επιτοιχιο παντως. Αλλα κατι σε ροδι ειναι safe επιλογη.

• Like 2
Δημοσ.

Στυλ φαγάδικο αλλά όχι μόνο. Ένας χώρος μεγάλος ουσιαστικά με 3 ξεχωριστά μικρά μαγαζάκια στο εσωτερικό του. Φάση εστιατόριο, καφέ και παντοπωλείο μαζί.

Στη θεσσαλονικη είναι το μαγαζί που λες;

Δημοσ.

Και εμενα μου ειχαν παρει ενα κρεμαστο τοίχου για καλη τυχη στο σπιτι που θα πηγαινα. Κατι για γουρι επομενως..;

Δημοσ.

Γλάστρα συνήθως πάνε για δωρο σε εγκαίνια. Ψιλό άχρηστο βέβαια. Και γω θα προτιμούσα κανένα γούρι.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου. Δεν ξέρω παιδιά, άλλες απόψεις?

Στη πλ. Ελευθερίας; Μάλλον έχουμε κοινό φίλο. Για δώρο πάντως εγώ γλάστρα θα έλεγα

Δημοσ.

Στη πλ. Ελευθερίας; Μάλλον έχουμε κοινό φίλο. Για δώρο πάντως εγώ γλάστρα θα έλεγα

Ναι φίλε αυτό λέω, έχουμε κοινό φιλαράκι/γνωστό γιατί είναι και αδέρφια.

Δεν με έψησε τίποτα παιδιά ακόμα... Θα το σκεφτώ πάντως. Ευχαριστώ.

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...