Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Με ειρωνεύεσαι αλλά εδώ με 35 δεν αλλάζει κάτι η ψηφάρα του ανδρεα. Με παραπάνω από 35 λες να έχει προοπτικές η ψηφάρα του; Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε...
Andreas231 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μαγκες κοροιδευετε αλλα ειναι να μην σας τυχει. Εχω απελπιστει με τους θορυβους και τα σπασμενα πιατα, σκεφτομαι να φωναξω παπα μπας και κανει κατι αλλα δεν ξερω αν ενας αγιασμος φτανει.Στα σοβαρα τωρα νομικα μπορω να σπασω το συμβολαιο μου για να μην πληρωνω και να φυγω ησυχα? Αν κανω μυνηση κατα παντος αγνωστου και βρεθει η ταυτοτητα του φαντασματος , μπορω να διεκδηκησω αποζημιωση απο την περιουσια του αν υπαρχει ? Α και μην ανησυχειτε δεν ψηφιζω , το αφηνω σε εσας που ξερετε καλυτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Α και μην ανησυχειτε δεν ψηφιζω , το αφηνω σε εσας που ξερετε καλυτερα Αν θέλεις κάτι σίγουρο, να ψηφίζεις κέντρο (για να μην πέσεις στα άκρα)
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μαγκες κοροιδευετε αλλα ειναι να μην σας τυχει. Εχω απελπιστει με τους θορυβους και τα σπασμενα πιατα, σκεφτομαι να φωναξω παπα μπας και κανει κατι αλλα δεν ξερω αν ενας αγιασμος φτανει. Στα σοβαρα τωρα νομικα μπορω να σπασω το συμβολαιο μου για να μην πληρωνω και να φυγω ησυχα? Αν κανω μυνηση κατα παντος αγνωστου και βρεθει η ταυτοτητα του φαντασματος , μπορω να διεκδηκησω αποζημιωση απο την περιουσια του αν υπαρχει ? Α και μην ανησυχειτε δεν ψηφιζω , το αφηνω σε εσας που ξερετε καλυτερα Θα 'ναι τα πνεύματα όσων αγωνίστηκαν για το καθολικό δικαίωμα ψήφου 1
Andreas231 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν θέλεις κάτι σίγουρο, να ψηφίζεις κέντρο (για να μην πέσεις στα άκρα) Μου αρεσει το κεντρο ειναι σαν να ψηφιζω αριστερα και δεξια μαζι σε ενα. Κεντρο= (αρ. ακρο + δεξι ακρο)/2 Παντως ποτε δεν καταλαβα πως γινεται οι ανθρωποι να τσακωνονται για το που βρισκονται πανω σε μια ευθεια ή πως γινεται να περιγραφεται η πολιτικη με γεωγραφικους προσανατολισμους.
g_alkis Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τι εννοείς να βρεθεί η ταυτότητα του φαντάσματος; Κρατήστε το νήμα ανοιχτό με κάθε τρόπο 1
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μου αρεσει το κεντρο ειναι σαν να ψηφιζω αριστερα και δεξια μαζι σε ενα. Κεντρο= (αρ. ακρο + δεξι ακρο)/2 Παντως ποτε δεν καταλαβα πως γινεται οι ανθρωποι να τσακωνονται για το που βρισκονται πανω σε μια ευθεια ή πως γινεται να περιγραφεται η πολιτικη με γεωγραφικους προσανατολισμους. Η ορολογία αυτή προέκυψε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, αρχικά απο το που κάθονταν τα μέλη της Εθνοσυνέλευσης σε σχέση με τον βασιλια.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μαγκες κοροιδευετε αλλα ειναι να μην σας τυχει. Mη τους δίνεις σημασία, πάντα έτσι κάνουν Εχω απελπιστει με τους θορυβους και τα σπασμενα πιατα, σκεφτομαι να φωναξω παπα μπας και κανει κατι αλλα δεν ξερω αν ενας αγιασμος φτανει. Στα σοβαρα τωρα νομικα μπορω να σπασω το συμβολαιο μου για να μην πληρωνω και να φυγω ησυχα? Αν κανω μυνηση κατα παντος αγνωστου και βρεθει η ταυτοτητα του φαντασματος , μπορω να διεκδηκησω αποζημιωση απο την περιουσια του αν υπαρχει ? Στα σοβαρά τώρα που λες και συ, γενικά ποτέ ένας αγιασμός δεν είναι αρκετός. Επειδή μ' αυτά που λες το κόβω άτακτο το στοιχειό θα χρειαστείς γύρω στους 666.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μου αρεσει το κεντρο ειναι σαν να ψηφιζω αριστερα και δεξια μαζι σε ενα. Κεντρο= (αρ. ακρο + δεξι ακρο)/2 Παντως ποτε δεν καταλαβα πως γινεται οι ανθρωποι να τσακωνονται για το που βρισκονται πανω σε μια ευθεια ή πως γινεται να περιγραφεται η πολιτικη με γεωγραφικους προσανατολισμους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εσύ κοντεύεις να τσακωθείς με ένα φάντασμα επειδή σου μαμάει το φενγκ σουι
gatokoritso Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 we need stories nnnnoooowwwww σβηνω τα φώτα κ περιμένω σεντόνι.op please deliver. 2
soteras Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ρώτα τα φαντάσματα τι ενοίκιο δίνουν μια να δουμε αξίζει
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9HtzIb6-hC4 Εν ανάγκη, κάλεσε αυτόν τον τύπο ^^^
Andreas231 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 we need stories nnnnoooowwwww σβηνω τα φώτα κ περιμένω σεντόνι.op please deliver. καποια πραγματα δεν γραφονται δημοσια ετσι απλα , στειλε μου σε pm το fb σου
gatokoritso Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 δεν έχω φουμπου.μην φοβάσαι δεν θα σε κρίνουμε. γραψε ελεύθερα οι mods κοιμούνται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις