Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρο και μετά από συνεχόμενες επισκέψεις από την τεχνική υποστήριξη του παρόχου μου παρατηρησα κάτι συγκεκριμένο και θέλω να με βοηθησετε να μου πείτε αν ισχύει κάτι τέτοιο !! Το πρόβλημα που μου παρουσιάζεται συνεχώς είναι οι πολλες αποσυνδεσεις και η χαμηλή ταχύτητα !! Παρατήρησα λοιπόν ότι επιδυνονεται το πρόβλημα όταν συνδέεται το ps4 στο δυκτιο και όταν παίζω online !! Ρωταω λοιπόν υπάρχει περίπτωση να βαραίνει το ρουτερ τόσο πολύ από το ps4 και να κάνει μόνο του επανεκκίνηση πολύ συχνά ?? Και αν ναι τι μπορώ να κάνω ;; Το ρουτερ είναι ένα zte που μου παρείχε ο ΟΤΕ !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

καλησπερα 

το ρουτερ το zte h10ns μου εκανε το ιδιο και εμενα με επανεκκινησεις οταν του ειχα συνδεσει επανω του ενα extender και αναμεταδιδε το ιντερνετ ασυρματα και το σταματησα , και το γυρισα με καλωδιο ethernet και δεν μου το ξανα εκανε, τωρα βεβαια εκανα αναβαθμιση και πηρα το entry2i πιο σταθερο δειχνει απο το zte αλλα μου φαινεται μικροτερη  η εμβελεια του wifi επειδη εχει εσωτερικη κεραια , καλυτερα αλλαξε το ρουτερ . 

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μόντεμ ειναι απλά για πέταμα στα μούτρα οσων το φτιάξανε.

Εαν δεν δοκιμάσεις με άλλο μόντεμ είναι δύσκολο να βγει συμπέρασμα.

Το είχε πάρει φίλος με νέα σύνδεση ΟΤΕ και πραγματικά έκανα παλαβά πράγματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...