Alex-ios Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Παιδιά μετά από 2 χρόνια σκέφτηκα ότι πρέπει να πάρω καινούριο κινητό επειδή το βαρέθηκα το καλό και χρυσοπληρομενο μου Galaxy S4. Επειδή θέλω να τα έχω όλα σε ένα κινητό (4g, καλή κάμερα, δυνατό ηχείο κτλ) αποφάσισα να αγοράσω το Lenovo K5. Λέτε να αξίζει αυτή η αγορά?
ziaba Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Παιδιά μετά από 2 χρόνια σκέφτηκα ότι πρέπει να πάρω καινούριο κινητό επειδή το βαρέθηκα το καλό και χρυσοπληρομενο μου Galaxy S4. Επειδή θέλω να τα έχω όλα σε ένα κινητό (4g, καλή κάμερα, δυνατό ηχείο κτλ) αποφάσισα να αγοράσω το Lenovo K5. Λέτε να αξίζει αυτή η αγορά? που το βρηκες? η συσκευη αυτη δεν περπατησε καθολου που εψαξα
Alex-ios Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 που το βρηκες? η συσκευη αυτη δεν περπατησε καθολου που εψαξαΤι εννοείς; που το βρηκες? η συσκευη αυτη δεν περπατησε καθολου που εψαξαΤι εννοείς;
Alex-ios Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Το δα στο skroutz :) :) Αποφάσισα τελικά να κρατήσω το καλό μου S4 μπας και βγει καμία προσφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα