hasiotis_john Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τι λέτε για το Kazan tornado 348 στα 155ευρω??? Αξιόλογο κινητό, παρ' όλο το 1GB μνήμης που έχει. Ένα κόσμημα στο χέρι, που με 95 γραμμάρια βάρος και 5 χιλιοστά πάχος είναι σα να μην κρατάς τίποτα! Αρκετά σημαντικό που η συσκευασία περιέχει και θήκη για το κινητό! Που το βρήκες 155 ευρώ? 178 ευρώ παίζει περίπου στα γνωστά κατατόπια.. 1
BACK12345 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τι λέτε για το Kazan tornado 348 στα 155ευρω??? Δε το ξερω το τηλεφωνο αλλα η εταιρια δε μου γεμιζει το ματι και δε θα το ρισκαρα Καλυτερα παρε κανα moto g/j5 που σου προτειναν και πιο πανω που ειναι σιγουρες επιλογες
stratosmgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τι λέτε για το Kazam tornado 348 στα 155ευρω, προσφορά που μου έκανε σήμερα πωλητής σε Cosmote??? Το έχει χρησιμοποισει κανείς ? Αξίζει?
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εστω οτι το κινητο ειναι οσο καλο λενε και στις αξιολογησεις στο skroutz.Μονο και μονο που η εταιρια του κινητου ειναι αγνωστη,κοινως updates μεγαλο ερωτηματικο και το σημαντικοτερο ολων δεν ξερουμε τι παιζει σε περιπτωση προβληματικης παρτιδας με το service,εγω προσωπικα δεν μπορω να το προτεινω. Βεβαια τα 155ευρω σε σχεση με τα 200ευρω των αλλων αλυσιδων ειναι ψιλο τιμια τιμη και ισως αξιζει αλλα αν οντως σε ενδιαφερει ρωτησε/μαθε τι παιζει με το service του κινητου.
ziaba Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τι λέτε για το Kazam tornado 348 στα 155ευρω, προσφορά που μου έκανε σήμερα πωλητής σε Cosmote??? Το έχει χρησιμοποισει κανείς ? Αξίζει? τι να το κανεις ειναι με android 4.4 και ουτε θα παρει αναβαθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα