Peiraias30 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπέρα έχω τι NOTE 5 n920c έχει την έκδοση Android 6 αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω μια άλλη ρομ μια στοκ αν γίνεται να είναι άδεια Ξέρει κάποιος πια να βάλω και αν η παρέχει κάποια εύκολη διαδικασία γτ θα είναι πρώτη φορά που θα το κάνω αυτό
ziaba Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει ρομ καλύτερη από αυτή της σαμσουνγκ από την στιγμή που έχεις και android 6 δεν υπάρχει και λόγος + χάνεις και την εγγηυση ετσι
Voodooman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και εγώ δεν προτείνω αλλαγή rom σε Note 5. To τηλέφωνο είναι παραπάνω από γρήγορo και μία custom δεν έχει κάποια παραπάνω πράγματα να σου προσφέρει. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλεις από το κινητό και δεν το κάνει;
Peiraias30 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Όχι μια χαρά είναι τούμπανο δεν κολλάει πουθενά. Απλά κάπου διάβασα μια μέρα για μια ρομ πολύ άδεια και ήταν τρομερό σε ταχύτητα κτλ και είπα μήπως υπήρχε καμία διαφορά έτσι όχι ότι έχω θέμα. Και όσο για την εγγύηση έτσι και αλλιώς δεν έχουν στην Ευρώπη
Voodooman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν θα καταλάβεις διαφορά, είναι πολύ δυνατό για να ζοριστεί. Αλλά ούτως ή άλλως μπορείς να παγώσεις τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και έτσι ούτε να φορτώνουν κατά την εκκίνηση, ούτε να λειτουργούν στο παρασκήνιο. Το root είναι άλλη υπόθεση, είναι για άλλες δουλειές. Η εγγύηση δεν ισχύει στην χώρα αγοράς του κινητού, ώστε να μπορείς να το στείλεις εκεί, αν βγάλει πρόβλημα;
tsortis Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μπα δεν θα μπορουσα να περιμενω κανενα μινα να παει αν παθει κατι και αλλο τοσο να επιστρέψει αστα δραμα ειναι το θεμα με το Νοτε απορώ ωρες ωρες με την samsung
Voodooman Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να αλλάξεις rom. Εγώ στη θέση σου πιθανόν να το έκανα, όχι γιατί θα υπήρχε πραγματικός λόγος, αλλά περισσότερο γιατί είμαι ψείρας και θα ήθελα ένα όσο το δυνατόν πιο "ελαφρύ" τηλέφωνο. Αν τρώγεσαι, ρίξε μια ματιά εδώ. Εγώ βάσει της εμπειρίας μου στο Note 4, θα δοκίμαζα αυτήν. Ο τύπος είναι πολύ προσεκτικός και κάνει καλή δουλειά, δεν αφαιρεί πράγματα από την rom με σκοπό να φτιάξει μία ελαφριά rom, αλλά προσθέτει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά. Αυτός επίσης είναι καλός και δημιουργεί πολύ ελαφριές roms με μόνο τα απαραίτητα, αλλά δεν την προτείνω σε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί, γιατί λείπουν πολλά πράγματα που ίσως να χρειάζεσαι και θα πρέπει να τα περάσεις εκ των υστέρων.
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μπα δεν θα μπορουσα να περιμενω κανενα μινα να παει αν παθει κατι και αλλο τοσο να επιστρέψει αστα δραμα ειναι το θεμα με το Νοτε απορώ ωρες ωρες με την samsung Μα σ αυτό δεν φταίει η σαμσουνγκ που αγορασες συσκευή παραεισαγογης + δεν υπήρχε λόγος να σκασεις 700 ευρώ για phablet χωρίς εγγηυση
tsortis Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μα σ αυτό δεν φταίει η σαμσουνγκ που αγορασες συσκευή παραεισαγογης + δεν υπήρχε λόγος να σκασεις 700 ευρώ για phablet χωρίς εγγηυση Ναι φταίει εγώ γενικά με το LG g2-g3-g4 πάντα ήμουν με την LG καλά χρυσά αλλά πολύ πίσω από θέμα κατασκευής και το nοte το πήρα από έναν φίλο μου σε καλή τιμή. Αλλά απορώ γτ να το κάνει αυτό? Θα μου πεις για να πουλήσει το s6 edge αλλά και πάλι αυτό δεν είναι λύση. Πάντως έχω καταλάβει ότι η επίσημη rom πρέπει να έχει κάποιο bag με το οποίο καταναλωνει περισσότερη μπαταρία
ziaba Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 την lg αστην μετα το g2 εχουν πολλα προβληματα οι συσκευες της.... απενεργοποιησε της εφαρμογες που δεν χρησημοποιεις για καλυτερη μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα