Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θιγω ατομα οταν πεφτει παραπληροφοριση. Οσο για τα περι Minecraft που γραφεις παραπανω,αν ειχες κανει ενα κοπο να δεις στα περισσοτερα γνωστα παιχνιδια για το pc αν συμμετεχω ή οχι θα ηξερες τι παιχνιδια παιζω και αρα στα περισσοτερα εχω προσωπικη εμπειρια οπως εγραψε και ο Χρισταρας παραπανω περι Battlefield 4 multiplayer κατι που στα παραπανω video δεν τα βλεπεις.

Το ιδιο και στα περισσοτερα παιχνιδια που εχουν multiplayer

εγώ έδωσα ένα βίντεο! Δεν απάντησες βάση αυτό! Καταριπτει όσα λες περί bottlenecking! Αλλά είναι λογικό γιατί κάποιος όταν δεν μπορεί να απαντήσει κάτι το αποφεύγει! Κάποιος, κάπου, κάποτε! Anyway, ΠΆΝΤΑ ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΓΙΑ SINGLE PLAYER! Και το παιδί ο Χρήστος παραπάνω συμφώνησε μαζί μου και εγώ μαζί του, γιατί λέγαμε το ίδιο πράγμα! Τώρα την παραπληροφορηση δεν ξέρω ποιος την κάνει, μάλλον αυτός που δεν έχει δώσει στοιχεία μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνουν όσα λέει. :)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γειά σας παιδια. Ωραίο νήμα, για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε :).

Bottlenecking θεωρείται όταν η gpu έχει μεγάλο usage και το cpu είναι "χαλαρο" σε ενα συγκεκριμένο παιχνίδι και ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ υπάρχει χαμηλο framerate, και το αντίστροφο. Απλό. Αυτό είναι το λεγόμενο "μπουκαλι". Τώρα οι συνδυασμοί των καρτών και των επεξεργαστών υπάρχουν εδώ συμαζεμενοι.

http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-2729891/bottlenecking-guide-chart-2015.html

Όπως βλέπετε οι skylake i3 συνδυάζονται χαλαρά με 970/390/390X/290/290X. Από εκεί και μετά σε καρτες ανώτερης κατηγορίας ίσως υπαρξει το λεγόμενο "μπουκάλι" διότι ο cpu ίσως είναι λίγο αδύναμος να ακουληθησει κάρτες όπως Fury X, 980Ti! Οι κατώτερες όμως gpu, των προαναφερθεντων καρτων, είναι απόλυτα συμβατές και γρήγορες με τους i3 όπως ακριβως θα ήταν με τους i5 και κατεπεκταση τους i7(Για gaming πάντα) :)

Quick Tip:Για κανεναν λογο μην αγορασετε i7 ΜΌΝΟ για gaming! Είναι τσαμπα λεφτά για gaming

Πάλι τα ίδια με το μεσημέρι....εγώ ήδη έχω βάλει πωλητήριο τον i7..... :devil: :devil: :devil:

• Like 7
Δημοσ.

Πάλι τα ίδια με το μεσημέρι....εγώ ήδη έχω βάλει πωλητήριο τον i7..... :devil: :devil: :devil:

I see what you did there!

Τώρα σοβαρά, όλα αυτά συνφορουμοτη Μπάμπη έχουν βάση και είναι facts! Απλά στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι παίζει και αγοράζουν ότι πιο ακριβό δουν! No offense αν όντως έχεις i7 αλλά καταλαβαίνει τι θέλω να πω! :)

Δημοσ.

εγώ έδωσα ένα βίντεο! Δεν απάντησες βάση αυτό! Καταριπτει όσα λες περί bottlenecking! Αλλά είναι λογικό γιατί κάποιος όταν δεν μπορεί να απαντήσει κάτι το αποφεύγει! Κάποιος, κάπου, κάποτε! Anyway, ΠΆΝΤΑ ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΓΙΑ SINGLE PLAYER! Και το παιδί ο Χρήστος παραπάνω συμφώνησε μαζί μου και εγώ μαζί του, γιατί λέγαμε το ίδιο πράγμα! Τώρα την παραπληροφορηση δεν ξέρω ποιος την κάνει, μάλλον αυτός που δεν έχει δώσει στοιχεία μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνουν όσα λέει. :)

Για τι πραγμα να δωσω στοιχεια???Για το αν ενας i3 ριχνει μπουκαλι ή οχι σε R9 390x???Μου συγκρινεις mid range επεξεργαστη με high end καρτα γραφικων.Στο ειπα και στο αλλο θεμα ισορροποια δεν υπαρχει και απο την στιγμη που δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο,δεν υπαρχει καν λογος να αποδειξω κατι σε καποιο αγνωστο. Το πιο αστειο ολων ειναι οτι ουτε καν αυτο τον επεξεργαστη δεν εχεις αρε δεν μπορω να καταλαβω  την οποια εμμονη με αυτο.

Τεσπα αυτα ειχα να πω πανω στον i3 και την R9 390x,δεν το συνεχιζω αλλο για να μην χαλασω το θεμα.

• Like 6
Δημοσ.

Επειδή ο όρος bottleneck πολύ συχνά ακούγεται ..... που προτείνω να οργανωθεί το θέμα

Ωραίο και χρήσιμο νήμα arrows μιας και έλειπε από το forum...χρήσιμο πάνω από όλα ωστε να έχουμε και την δικής μας database όπως ειπώθηκε παραπάνω!

• Like 5
Δημοσ.

Με i5 μια χαρα τρωω bottleneck στο bf4 multiplayer.

Αναρωτιεμαι οταν ηταν να φτιαξω το συστημα μου και ηθελα να βαλω i7 ολοι μου λεγανε οτι ενας i5 κλειδωμενος ειναι υπεραρκετος..

Για να μην παρεξηγηθω στο single player δεν υπαρχει κανενα μπουκαλι.

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιεμαι οταν ηταν να φτιαξω το συστημα μου και ηθελα να βαλω i7 ολοι μου λεγανε οτι ενας i5 κλειδωμενος ειναι υπεραρκετος..

Κρίμα φίλε μου..άκουσες τα λάθος άτομα..Έχει ειπωθεί πολλές φορές στο forum αυτό και εγώ ο ίδιος το έχω πει αλλά φυσικά πολλοί πέσανε να κραξουν..
  • Like 1
Δημοσ.

Κρίμα φίλε μου..άκουσες τα λάθος άτομα..Έχει ειπωθεί πολλές φορές στο forum αυτό και εγώ ο ίδιος το έχω πει αλλά φυσικά πολλοί πέσανε να κραξουν..

Αυτό ακριβώς φίλε. Πολύ ηλιθιότητα κύκλοφορει σε αυτά τα φόρουμς, χθες έγινε το ίδιο με άτομα που τους έλεγα επιχειρήματα και κοιτούσα μόνο να χλευαζουν.

Επίσης τι εννοείς? Ότι ο i5 δεν αξιζει?

Μόνο με Fx υπάρχει μπουκάλι στο single player. Μόνο με FX! δεν νομιζω o i7 να έχει τρελές διάφορες, να ξες.

Δημοσ.

Καλα σου ειχανε πει. Γιατι αν εδινες 150 περισσοτερα για επεξεργαστη θα ησουν με 100-150 ευρω φθηνοτερη καρτα.

Εκει να δεις μπουκαλι.

Πιο ισορροπημενος εισαι τωρα. Και ασε τους αλλους να φωναζουν.

Ωπαδωσε πως σε λεγανε στο προηγουμενο προφιλ. Απο περιεργεια. :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα σου ειχανε πει. Γιατι αν εδινες 150 περισσοτερα για επεξεργαστη θα ησουν με 100-150 ευρω φθηνοτερη καρτα.

Εκει να δεις μπουκαλι.

Ισορροπημένο???Για bf4 MULTIPLAYER??Έχεις παίξει?.Χα.χα.χα.Ξεχνας ότι σε multi δεν μας ενδιαφέρουν τα ultra gfx αλλά το ποσό smooth πάει game.. ΤΑ MINIMUM FPS.Αν εσύ αντί για κάρτα αλλάζεις cpu-mobo πιο συχνά κάτι δεν κάνεις καλά..Αντε και στο επόμενο bf multiplayer που θα θέλει να παίξει ο φίλος πες του να πάρει κάρτα..Πάλι τα ίδια και χειρότερα θα είναι..Έτσι περνετε στο λαιμό σας μερικούς...
Δημοσ.

Που έχεις το πρόβλημα δηλαδή;

Δημοσ.

εγω θα ηθελα να δω πως παει o i3 με την οποιαδήποτε κάρτα θέλετε σε BF4 στην pearl market η σε siege of shanghai.

Καλό, χρυσό το single player υπάρχει και το Multiplayer

Όσο νάνε θα τα πάει πολύ καλύτερα από ότι ο celeron που τα πάει μια χαρά,ναι ξέρω ότι είναι αργός

αλλά σπάνια πέφτει κάτω από τα 30 και ούτε κολλήματα χοντρά έχει (stutter) ούτε τίποτα άλλο,απλά πέφτουν τα fps σε δύσκολες σκηνές.

Και αν κοιτάξει κανείς τα νήματα θα καταλάβει και τον λόγο,με δύο νήματα παίζει συν το νήμα του driver που με mantle δεν υπάρχει ούτε αυτός.

Από αυτά τα δύο κεντρικά νήματα το δεύτερο είναι για τα γραφικά(job threads) και «σπάει» σε πολλούς πυρήνες χωρίς όμως αυτό να βοηθάει στο τρέξιμο του πρώτου νήματος.

Δημοσ.

Εκει να δεις μπουκαλι.

Δεν ειχα γραψει συγκεκριμενο μπατζετ,απλα ειχα κανει μια συνθεση με i7 και την 970 που εχω τωρα και απλα ηθελα να ακουσω γνωμες.

Που έχεις το πρόβλημα δηλαδή;

Tο προβλημα ειναι οτι η καρτα πολλες φορες πεφτει στο 70-60% usage επειδη η cpu φτανει στο 100%.Βεβαια μπορει να πιανω εκεινη την ωρα 80-70fps αλλα οταν πεφτει απο τα 120fps τo καταλαβαινεις το framedrop
  • Like 1
Δημοσ.

Ισορροπημένο???Για bf4 MULTIPLAYER??Έχεις παίξει?.Χα.χα.χα.Ξεχνας ότι σε multi δεν μας ενδιαφέρουν τα ultra gfx αλλά το ποσό smooth πάει game.. ΤΑ MINIMUM FPS.Αν εσύ αντί για κάρτα αλλάζεις cpu-mobo πιο συχνά κάτι δεν κάνεις καλά..Αντε και στο επόμενο bf multiplayer που θα θέλει να παίξει ο φίλος πες του να πάρει κάρτα..Πάλι τα ίδια και χειρότερα θα είναι..Έτσι περνετε στο λαιμό σας μερικούς...

Οπότε i7 5960x και 750ti και παίζουμε bf4 gg ;

Όσο νάνε θα τα πάει πολύ καλύτερα από ότι ο celeron που τα πάει μια χαρά,ναι ξέρω ότι είναι αργός

αλλά σπάνια πέφτει κάτω από τα 30 και ούτε κολλήματα χοντρά έχει (stutter) ούτε τίποτα άλλο,απλά πέφτουν τα fps σε δύσκολες σκηνές.

Και αν κοιτάξει κανείς τα νήματα θα καταλάβει και τον λόγο,με δύο νήματα παίζει συν το νήμα του driver που με mantle δεν υπάρχει ούτε αυτός.

Από αυτά τα δύο κεντρικά νήματα το δεύτερο είναι για τα γραφικά(job threads) και «σπάει» σε πολλούς πυρήνες χωρίς όμως αυτό να βοηθάει στο τρέξιμο του πρώτου νήματος.

Το γράφημα που είναι σαν σεισμογράφημα το βλέπεις;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...