cpttony Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 http://twinfinite.net/2016/08/call-of-duty-infinite-warfare-multiplayer-reveal-coming-this-week/
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά who cares, όλοι το CoD 4 θα παίζουν στο MP. 1
cpttony Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Έχασα μια ώρα από την ζωή μου (και την εξεταστική) για να δω 1 λεπτό από το επικό MW1 και ~59 λεπτά αίσχους? Εντάξει, φαίνεται δουλεμένο.. αλλά και πάλι.. Ένας ακταρμάς από Halo, Titanfall, προηγούμενα CoD και τίποτα άλλο. Το remaster εννοείτε το τσιμπάμε standalone (αν βγει), και καμπέρα χωρίς τέλος! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το δίνουν standalone το remaster ?
7nisiotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 The Infinite Recycle TrashWarfare Ρε φέρτε το Remastered STAND ALONE να νιώσουμε λίγο COD! 1
cpttony Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το δίνουν standalone το remaster ? Δεν είπαν κάτι, απ' όσο το παρακολούθησα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσουν, θέλουν να σκάσεις 80 ευρώ και για τα δύο
cpttony Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 The Call of Duty: Modern Warfare Remastered will contain all 16 original multiplayer maps from Infinity Ward's 2007 adventure. 10 will be available at launch with another six to follow in December at no additional cost, Activision CEO Eric Hirshberg revealed during a Call of Duty livestream. Modern Warfare Remastered won't be available as a standalone product and can only be acquired by purchasing the Call of Duty: Infinite Warfare Legacy, Legacy Pro, or Digital Deluxe Editions. Το υπογραμμισμένο.. Πως και έγινε αυτό?
Silverage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Έχασα μια ώρα από την ζωή μου (και την εξεταστική) για να δω 1 λεπτό από το επικό MW1 και ~59 λεπτά αίσχους? Εντάξει, φαίνεται δουλεμένο.. αλλά και πάλι.. Ένας ακταρμάς από Halo, Titanfall, προηγούμενα CoD και τίποτα άλλο. Το remaster εννοείτε το τσιμπάμε standalone (αν βγει), και καμπέρα χωρίς τέλος! Τί μαλακίες είναι αυτές; Έλεγα και εγώ μήπως ήταν το πρώτο cod μετά το cod3 που θα έπαιρνα αλλά... 1
GjokerR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Έχασα μια ώρα από την ζωή μου (και την εξεταστική) για να δω 1 λεπτό από το επικό MW1 και ~59 λεπτά αίσχους? Εντάξει, φαίνεται δουλεμένο.. αλλά και πάλι.. Ένας ακταρμάς από Halo, Titanfall, προηγούμενα CoD και τίποτα άλλο. Το remaster εννοείτε το τσιμπάμε standalone (αν βγει), και καμπέρα χωρίς τέλος! Δεν ξέρω για σας αλλα εγω δεν περίμενα κατι καλύτερο απο μια fast passed παιδική χαρά. Απ την άλλη μου φαίνεται πιο ωραίο απ το advanced στο multi
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 There won’t be any MP beta testing for the PC version of Call of Duty: Infinite Warfare
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 There won’t be any MP beta testing for the PC version of Call of Duty: Infinite Warfare Damn, 2/3 μέχρι τώρα (Titanfall, CoD). Στο τέλος δεν θα το κυκλοφορήσουν καθόλου στο PC. Ας βγάλουν τουλάχιστον το remaster. Μιας και μίλησα για Remaster.. Απολαύστε. Αυτό είναι CoD. Ωστόσο, Infinity Ward has just revealed that Infinite Warfare’s multiplayer will include “classic” guns from past Call of Duty games. Classic weapons will be its own weapon class along side the traditional assault rifle class, SMG class, etc.. Πάνε καλά? Έχουνε στερέψει από ιδέες και βάζουν, και ξαναβάζουν παλιά όπλα? Ας χτίζανε ένα "σύμπαν" γύρω από αυτό για να το υποστηρίξουν. Αν ήθελα να δώ, Modern Warfare, δεν θα έπαιζα το Infinite, αλλά τα κανονικά MW. Terminal Και για όποιον δεν είδε την παρουσίαση, τουλάχιστον 4 όπλα ήταν copy-paste από τα MW. Μ4, Vector, AK, P90. Το gameplay μου θυμίζει Ghosts + BO3.
Oroku Saki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και δεν με ενδιαφερει το multiplayer στα fps ..... Η WB ειχε beta για το MKXL 1 εβδομαδα. Η ubisoft εχει beta για for honor. Και η Activision που ειναι μεγαλυτερη απο τις αυτες εταιριες δεν μπορει να βγαλει beta και για την pc εκδοση?
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να σου πω? Ή δεν θα βγάλουν εν τέλει PC έκδοση, ή έχουν την δικαιολογία που έδωσε η Respawn για το Titanfall.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ αυτό που βλέπω πάντως είναι ίδιο με το BO3 (το οποίο μίσησα αφάνταστα). Μια παιδική χαρά για έναν μάτσο 10χρονα είναι αυτό. Ο μόλος λόγος που σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την γελοιότητα είναι το MW Remastered αλλά και πάλι λίγες οι πιθανότητες να δώσω 80€. Πάλι καλά που υπάρχει το BF1 φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα