arrows Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Mα καλά είναι δυνατόν ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ πια, αντέ και τα sci-fi τραβηγμένα απο τα μαλλιά σενάρια με laser ρομποτάκια να χοροπηδούν και όπλα που ρίχνουν με τον ίδιο τρόπο είτε στο ενα μέτρο είτε στο 1 χιλιόμετρο πάει στο διάολο ΑΛΛΑ jet μαχητικά σε εξωατμοσφαιρικές διαστημομαχίες ΔΕΝ περίμενα να δώ το star trek με photon torpedoes είναι πιο αληθοφανές δεν βρέθηκε ένας GAY εκεί στην εταιρία να νιώσει οτι όταν ενα διαστημόπλοιο φεύει απο την ατμόσφαιρα της γής ΔΕΝ χρειάζεται πτέρυγια στο σκάφος ΑΦΟΥ δεν υπάρχει βαρύτητα, καθώς και επίσης ούτε χρειάζεται να επιταχύνει εν πτήσει εκτός ατμόσφαιρας ΑΦΟΥ δεν υπάρχει ατμόσφαιρα, το space shuttle καθώς και ο σοβιετικός κλώνος του buran είχαν την μορφή αερόπλοιου μόνο για την προσγείωση τους ως γιγάντια ανεμόπτερα, μην ξεχνάμε των όγκο καυσίμων για τους boosters κατα την εκτόξευση και έξοδο απο την ατμόσφαιρα, ΤΩΡΑ πως οι φωστήρες της ΙW χώρεσαν καύσιμα σε σκάφος μεγέθους μαχητικού, με αεροεισαγωγές για εξωατμοσφιρικές διαστημομαχίες αυτοί ξέρουν , Θα μου πεί κανείς τι με κόφτει? ΟΚ μου αρέσουν οτιδήποτε με sci-fi, trekkie είμαι ΑΛΛΑ η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ καταντάει τραγική στα όρια της νοητικής υστέρησης (γνώμη μου φυσικά) 2
MechaCorn Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ένα parody μικρού μήκους που έχει κάνει ένας συνφορουμιτης σχετικά με το bf 1 και το νέο cod. Το βρήκα ξεκαρδιστικο για αυτό και το παραθέτω, εάν θεωρείται "debate", " spam" κτλ ας διαγράφει Εγώ πάντως έκλαψα από τα γέλια. *Βασισμένο στον μπομπ σφουγγαρακη, μιλαμε για χιούμορ ύψιστου επιπέδου 5
HadesGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Mα καλά είναι δυνατόν ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ πια, αντέ και τα sci-fi τραβηγμένα απο τα μαλλιά σενάρια με laser ρομποτάκια να χοροπηδούν και όπλα που ρίχνουν με τον ίδιο τρόπο είτε στο ενα μέτρο είτε στο 1 χιλιόμετρο πάει στο διάολο ΑΛΛΑ jet μαχητικά σε εξωατμοσφαιρικές διαστημομαχίες ΔΕΝ περίμενα να δώ το star trek με photon torpedoes είναι πιο αληθοφανές δεν βρέθηκε ένας GAY εκεί στην εταιρία να νιώσει οτι όταν ενα διαστημόπλοιο φεύει απο την ατμόσφαιρα της γής ΔΕΝ χρειάζεται πτέρυγια στο σκάφος ΑΦΟΥ δεν υπάρχει βαρύτητα, καθώς και επίσης ούτε χρειάζεται να επιταχύνει εν πτήσει εκτός ατμόσφαιρας ΑΦΟΥ δεν υπάρχει ατμόσφαιρα, το space shuttle καθώς και ο σοβιετικός κλώνος του buran είχαν την μορφή αερόπλοιου μόνο για την προσγείωση τους ως γιγάντια ανεμόπτερα, μην ξεχνάμε των όγκο καυσίμων για τους boosters κατα την εκτόξευση και έξοδο απο την ατμόσφαιρα, ΤΩΡΑ πως οι φωστήρες της ΙW χώρεσαν καύσιμα σε σκάφος μεγέθους μαχητικού, με αεροεισαγωγές για εξωατμοσφιρικές διαστημομαχίες αυτοί ξέρουν , Θα μου πεί κανείς τι με κόφτει? ΟΚ μου αρέσουν οτιδήποτε με sci-fi, trekkie είμαι ΑΛΛΑ η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ καταντάει τραγική στα όρια της νοητικής υστέρησης (γνώμη μου φυσικά) Τι ασχολείσαι κι εσύ με τους ηλίθιους; Οι τύποι απλά έχουν την αγελάδα και της έχουν κάνει τα μαστάρια ΜΩΒ από το ζούληγμα 1
cpttony Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αυτό είναι σωστό marketing! Πως αλλιώς θα το αγοράσουν? To ΙW είναι το CoD με τις χαμηλότερες πωλήσεις.. H σειρά πεθαίνει απ' ότι φαίνεται... 5
cpttony Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 http://www.hardcoregamer.com/2016/06/10/activision-silently-changes-call-of-duty-infinite-warfare-boxart/211050/ :lol:
Silverage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το θέμα δεν είναι τα dislikes αλλά οι πωλήσεις που θα κάνει.
noFEARgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 προς το παρων τα Pre orders ειναι τα χειροτερα στην σειρα με μεγαλη διαφορα μαλιστα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οι πωλήσεις θα είναι πολύ κάτω αυτή τη φορά, λόγω του ότι το γκέιμ είναι μια μπούρδα αλλά και το γεγονός ότι δεν θα βγει για Ps3/X360.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εμένα μου άρεσε το setpiece στο διάστημα, αλλά γεγονός είναι ότι η σειρά κάνει καλά setpieces.
dimitris21gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Φανταστείτε πόσα θα ήταν τα pre orders αν δεν δίνανε το MW... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα