Jackv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 call of duty infinite warfare κρασάρει συνέχεια Καλησπέρα σε όλους... όπως καταλάβατε για να γράφω τέτοια ώρα απελπίστηκα Αγόρασα το παιχνίδι του τίτλου...Πάω να το εγκαταστήσω φτουυυ δεν έχω χώρο στο δίσκο....Δεν ήθελα να σβήσω κάτι. Πάω αγοράζω καινούριο. Ξεκινάω να κάνω εγκατάσταση, τελειώνει, έλα που ήθελε και update...τεράστιο 25GB. Το κατεβάζω μετά από 2 μέρες σπαστά και η ανυπομονησία στο full. Βλέπω κοντεύει να τελειώσει λέω ωραία θα παίξουμε!!! Τελειώνει η εγκατάσταση, ανοίγω, ξεκινάνε video και ξαφνικά βγάζει μήνυμα χωρίς κωδικό σφάλματος: call of duty infinite warfare stop working. Λέω ας κάνω ένα restart γιατί βιαζόμουν να παίξω κι δεν έκανα. Ανοίγω ξανά πάλι τα ίδια,φρίκαρα...Για να μη πολυλογώ άλλο μιας και είναι αργά δε μπορώ να παίξω καν...συνεχώς το ίδιο. Έριξα την ανάλυση πάλι τίποτα...το σύστημά μου το σηκώνει. Διάβασα σε ξένα forum πως το καλοκαίρι είχαν πολλοί το ίδιο θέμα.Λύση ξεκάθαρη δε βρήκα. Κάποιοι αναφέρουν πως το ενοχλεί το antivirus έκλεισα το windows defender μιας και δεν έχω άλλο ξανά τα ίδια...Ξαναπέρασα drivers (σε άλλο παιχνίδι δεν είχα θέμα λέω μπας και) πάλι τπτ... Κανείς καμία ιδέα;
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Άδειασε λίγο τον δίσκο για αρχή.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 call of duty infinite warfare κρασάρει συνέχεια Κάποιοι αναφέρουν πως το ενοχλεί το antivirus έκλεισα το windows defender μιας και δεν έχω άλλο ξανά τα ίδια...Ξαναπέρασα drivers (σε άλλο παιχνίδι δεν είχα θέμα λέω μπας και) πάλι τπτ... Κανείς καμία ιδέα; Αν και δεν θα το συνιστούσα, βλέπω ότι σε αρκετούς δούλεψε. Δοκίμασε με κλειστό windows defender (και με το App and Browser Control σε Warn επίπεδο ή Off για "apps and files") να κάνεις verify integrity of game files από Steam, και μετά να το τρέξεις. Προφανώς μη ξεχάσεις να επαναφέρεις τα παραπάνω τελικά.
Jackv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα σας.Ο δίκσος είναι σχεδόν ''άδειος'' μιας κι είναι καινούριος. Έχω κλείσει το windows defender και έχω κάνει και verify.ακριβώς το ίδιο πράγμα συνεχίζει να κάνει ...Πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοιο πράγμα με παιχνίδι!!!
Jackv Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει live chat στο steam για να μιλήσω μαζί τους μπας κι βγάλω άκρη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα