cpttony Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, το campaign δεν το τελείωσα, γιατί σε κάποια φάση το βαρέθηκα. Κλασσικό CoD. Το multi, ευτυχώς που έπαιξα το "tactical TDM" και μπόρεσα να σκοτώσω κανένα... Αλλά όλα στο multi έμοιαζαν γνώριμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Zombies δεν δοκίμασα. Btw, το πέτυχα 13-14 ευρώ μόνο του... Ενός μήνα CoD.
cpttony Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ~13 ευρώ έχει πέσει η απλή έκδοση μόλις 1.5 μήμα μετά την κυκλοφορία του.
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μάγκες μια ερώτηση, το Modern warfare remastered πως γίνεται να έχει κυκλοφορήσει πειρατικά και να μπορείς να παίξεις όλα κομπλέ αλλά δεν γίνεται να το πάρεις stand alone;
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Κουβεντες περι πειρατικων εκδοσεων δεν επιτρεπονται στο forum. Οσον αφορα το Modern warfare remastered,ηταν καθαρα επιλογη της εταιριας να το κυκλοφορησει μαζι με το Infinite warfare σε ειδικη εκδοση και μονο σε περιπτωση που αλλαξουν γνωμη αργοτερα θα πωληθει ξεχωριστα. Εχε μονο υποψην σου οτι εχει και αυτο το online του. Ουτως ή αλλως στο pc το εν λογω παιχνιδι ειναι νεκρο απο κοσμο απο τοτε που βγηκε. Εδω ουτε καν το Battlefield 1 δεν εχει πολυ κοσμο στο pc(δεδομενης της επιτυχιας των προηγουμενων)και γενικα μονο Team Fortress 2,Counter,Overwatch φενεται να παιζει περισσοτερο ο κοσμος στο Pc.
Jastonas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλά, το παιδί μια τεχνολογικής φύσης ερώτηση έκανε. Προφανώς το original έχει κάποιου είδους προστασία που να μην σου επιτρέπει να παίζεις χωρίς το IW, και προφανώς κάποιος cracker κατάφερε να το προσπεράσει. 1
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλά, το παιδί μια τεχνολογικής φύσης ερώτηση έκανε. Προφανώς το original έχει κάποιου είδους προστασία που να μην σου επιτρέπει να παίζεις χωρίς το IW, και προφανώς κάποιος cracker κατάφερε να το προσπεράσει. Ναι δεν ειπα οτι η ερωτηση που εκανε εχει σχεση με την πειρατεια,αλλα ανεφερε καποια πραγματα για αυτην στην αρχη .
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πρωτη φορα το εβαλα τις προαλες και τελειωσα το campaign και μετα στα καπακια uninstall. Το χειροτερο παιχνίδι που εχω παιξει με διαφορα σε καθε τομεα, μονο τα cinematic cutscenes και το campaign εσωζαν λιγο τη τραγικη κατασταση αλλα εως ενα βαθμο, το multiplayer και το zombie mode εκτρωματα απλα, δεν μπορεσα να παιξω πανω 5 λεπτα. Η δε μηχανη γραφικων απαρχαιωμένη και για γελια. Παλι καλα να λεμε που υπαρχει και το battlefield και έχουμε να παιζουμε και κατι αξιολογο.
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το χειροτερο παιχνίδι που εχω παιξει με διαφορα σε καθε τομεα, Παλι καλα να λεμε που υπαρχει και το battlefield και έχουμε να παιζουμε και κατι αξιολογο. 1) Μάλλον έχεις παίξει λίγα παιχνίδια 2)Ευτυχώς που υπάρχει για να επιλέγει ο καθένας ότι θέλει να παίξει.
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 1) Μάλλον έχεις παίξει λίγα παιχνίδια Λιγα δε το λες, ειδικα call παιζω απο εποχες ps2 Ενταξει απο τα χειροτερα ας πουμε για να μη το κανω τοσο συγκεκριμενο και απολυτο 1
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μαζί σου, αν και προσωπικά σαν ιστορία μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο της σειράς, το Black ops 3.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πρωτη φορα το εβαλα τις προαλες και τελειωσα το campaign και μετα στα καπακια uninstall. Το χειροτερο παιχνίδι που εχω παιξει με διαφορα σε καθε τομεα, μονο τα cinematic cutscenes και το campaign εσωζαν λιγο τη τραγικη κατασταση αλλα εως ενα βαθμο, το multiplayer και το zombie mode εκτρωματα απλα, δεν μπορεσα να παιξω πανω 5 λεπτα. Δεν μπορεσες να παιξεις πανω απο 5 λεπτα ή δεν επαιξες καθολου γιατι η εκδοση του Θειου δεν τα συμπεριλαμβανει? Χειροτερο παιχνιδι σε σχεση με ποιο?Τα προηγουμενα call τα ειχες παιξει? Γιατι για να μην εβγαλες ουτε ενα παιχνιδι σε multiplayer και να εκφερεις αποψη δεν το βλεπω..
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορεσες να παιξεις πανω απο 5 λεπτα ή δεν επαιξες καθολου γιατι η εκδοση του Θειου δεν τα συμπεριλαμβανει? Χειροτερο παιχνιδι σε σχεση με ποιο?Τα προηγουμενα call τα ειχες παιξει? Γιατι για να μην εβγαλες ουτε ενα παιχνιδι σε multiplayer και να εκφερεις αποψη δεν το βλεπω.. Μη βιαζεσε να βγάλεις συμπερασμα.Πρώτον το αγορασα πριν μερικους μηνες γυρω στα 6 ευρω στο steam, τερματισα το campaign και επειτα ειπα να ασχοληθώ λιγο με το multi οπου και βρηκα έκτρωμα οπως έκτρωμα το ειχα βρει και οταν το πρωτοαγορασα που ειχα βαλει λιγο να παιξω, ειπα να τόυ δωσω λοιπον μια δευτερη ευκαιρια αλλα δεν το άντεξα πανω απο 5 με 7 λεπτα αν θυμαμαι καλα. 20 ατομα να τρεχουν σαν παλαβα σε maps με κακογραμενα textures και να σκοτώνονται επιστροφη στο δημοτικό σκέφτηκα. Στα πλην οτι ειχαν τερμα lag και framedrop οι servers τη στιγμη που στο bf1 με max settings, scaling σε 2K αναλυση και σε γεματο σερβερ τρεχει "βουτηρο" (δικαιολογημένα θα μου πεις frostbite ειναι αυτη) Δευτερον εχω τερματισει ολα τα cod απο το πρωτο τού 2003 μέχρι και το τελευταιο και εχω ασχοληθεί και με το multi πολλές ωρες οπως και με το multi εκατοντάδων αλλων fps, σε σχέση με αυτα μιλησα και διορθωνω, το θεωρω απο τα χειροτερα ας πουμε αν οχι το χειρότερο εκτος το campaign που παλευοταν ειχε συμπαθητικη ιστορια αλλα μεχρι εκει, η μηχανη γραφικων εχει σκουριάσει και αυτό φαινετε απο πολους παράγοντες. Εγω οταν ακουω "cod" σκέφτομαι μαχη στο Stalingrad και mp40, οχι εξωσκελετους, lazer και διαστημόπλοια, οι παλιοι γνωριζουν και απο 2003 εποχες Αλλα θεωρω πως και σε αυτο το δρομο που το πηγαν και παλι δε το εκαναν καλα. Φυσικα δεχομε οτι μπορει να έχει το κοινο του, οι γνωμες παντα διαφερουν, τη δικη μου γνώμη την ειπα με επιχειρήματα.
tonkpils Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ουτως ή αλλως στο pc το εν λογω παιχνιδι ειναι νεκρο απο κοσμο απο τοτε που βγηκε. Εδω ουτε καν το Battlefield 1 δεν εχει πολυ κοσμο στο pc(δεδομενης της επιτυχιας των προηγουμενων)και γενικα μονο Team Fortress 2,Counter,Overwatch φενεται να παιζει περισσοτερο ο κοσμος στο Pc. Για sci-fi multi, ο κόσμος το έριξε σε Titanfall 2.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Για sci-fi multi, ο κόσμος το έριξε σε Titanfall 2. Ποιος κοσμος,αυτο πατωσε με το που βγηκε απο κοσμο(παρολο που ηταν πολυ καλο).
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σε σχέση με το πρώτο downgraded ήταν και δεν μιλάω για τα γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα