Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είχα θέμα με GTAV, CODIW, BF1 και άλλα πόσα, και έχω θέμα RAM σε ένα remaster;

I don't buy it. :P

υγ : και ο john2gr με 8GB το έκανε δοκιμές και μάλιστα με 10αρια, άρα όχι, δεν είναι θέμα RAM

υγ2 : σε περίπτωση που εννοείς VRAM, δεν ξεπερνάω το όριο με τα settings που έχω (και να τα ξεπεράσω, το ίδιο τρέχει)

Δημοσ.

Και σε μενα το remaster ετρεχε απελπιστικα χαλια.

Με ολα full ειχα 40-50 fps.

Αδικαιολογητο και για το οπτικο αποτελεσμα δηλαδη.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι η RAM. Για δοκίμασε John να τρέχει από πίσω το MSI Afterburner και δες αν βαράει ταβάνι κανένας από τους πυρήνες. Επίσης δες να είναι disabled και το "Fill Memory"

Δημοσ.

@ADHD

Ναί, τα έχω κάνει όλα.

@john2gr

Απενεργοποιημένο είναι κι αυτό.

Κανένας δεν βαράει ταβάνι. 1/2/3 το μέγιστο που έφτασαν είναι 85% (όχι όλοι μαζί).

Ο 5 κάτι κάνει, 4/6 πιο χαμηλά. Ακόμη και στο menu πάντως τα καρέ πέφτουν απο 37 στα 20-23 και πάνε πάλι 37+.. Και πάλι το ίδιο..

Δημοσ.

Να φανταστώ δοκίμασες fullscreen/borderless ανάλλαγη έτσι, εμενα νομίζω κολλούσε σε ένα από τα δυο. Πάντως άμα τα έβαλες όλα off/low και πάλι έχεις θέμα τότε περίμενε κάνα patch.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή μου το έκαναν δώρο την legacy edition..και είναι κάμποσα gigabyte και τα δύο παιχνίδια,κοντά 90gb όπως βλέπω να κατεβάσω.

Έχει κόσμο; ή τζάμπα τα κατεβάζω

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έπαιξα στο PS4 το παιχνίδι (λόγω του τσάμπα), αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα στα Console Games, και είπα να γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου. Το Campaing αν εξαιρέσουμε τα prerendered cutscenes, όλο το υπόλοιπο μου φάνηκε ανιαρό (όπως άλλωστε όλα τα υπόλοιπα μετά το MW3). To Multi μου φάνηκε σαν να μην έριξαν καθόλου δουλειά, οι μισές πίστες μου θύμησαν πίστες απο το Ghosts και MW2/3, κάποιες μάλιστα ήταν καρμπόν. Όλα ήταν ένας (κακός) συνδυασμός BO3 και Ghosts. Τον ίδιο sound effect τα όπλα, οι εκρήξεις κλπ από τα προηγούμενα. Ακόμη και τα όπλα ένα copy-paste απο τα προηγούμενα CoDs, απλώς τα πήραν, ένα μικρό facelift, και δώσε.

Το μόνο καλό που βρήκα ήταν το movement, έγινε κάπως ποιο ευέλικτο σε σχέση με το BO3 (και φυσικά τα προηγούμενα).

Ευτυχώς που είχε και ένα mode με "boots on the ground", και έπαιξα σωστά.

Ελπίζω κάποτε να δούμε ξανά κανένα καλό CoD από εποχές των πρώτον σε PC, PS2, και δεν εννοώ υπο μορφή remastered.

Κράξτε ελεύθερα. :D

Δημοσ.

εμενα παλι ρε παιδια παιζουν και τα δυο αρκετα καλα θα ελεγα. το remastered επισης μια χαρα.

το μονο θεμα που εχω ειναι οτι στο infinity τρωω lag σε ολα τα close range gunfight .

δεν πεφτουν με τιποτα. στα μακρινα μια χαρα.

ενω στο remastered ολα κομπλε κανω καλα παιχνιδια.

Δημοσ.

Εγω πριν που το εβαλα,,τρεχει απελπιστικα καλα,τελεια θα ελεγα.8320+290(και ειμαι με 4gb ram λογω βλαβης ενος dimm).Επειδη το δοκιμασα απο περιεργεια και μονο να δω τι λεει,δεν επαιξα με τις ρυθμισεις γιατι ειδα που θελει restart και επειδη επρεπε να φυγω,το επαιξα οπως ηταν.High αλλα μερικα details ηταν off.Τεσπα,αυριο αν εχω χρονο θα ασχοληθω περισσοτερο.Παντως απο το λιγο που επαιξα,παραλιγο να κοψω φλεβα.Αρε ***,που ειναι το CoD MW II,ωραιες εποχες με την 5870.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έπαιξα στο PS4 το παιχνίδι (λόγω του τσάμπα), αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα στα Console Games, και είπα να γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου. Το Campaing αν εξαιρέσουμε τα prerendered cutscenes, όλο το υπόλοιπο μου φάνηκε ανιαρό (όπως άλλωστε όλα τα υπόλοιπα μετά το MW3). To Multi μου φάνηκε σαν να μην έριξαν καθόλου δουλειά, οι μισές πίστες μου θύμησαν πίστες απο το Ghosts και MW2/3, κάποιες μάλιστα ήταν καρμπόν. Όλα ήταν ένας (κακός) συνδυασμός BO3 και Ghosts. Τον ίδιο sound effect τα όπλα, οι εκρήξεις κλπ από τα προηγούμενα. Ακόμη και τα όπλα ένα copy-paste απο τα προηγούμενα CoDs, απλώς τα πήραν, ένα μικρό facelift, και δώσε.

Το μόνο καλό που βρήκα ήταν το movement, έγινε κάπως ποιο ευέλικτο σε σχέση με το BO3 (και φυσικά τα προηγούμενα).

Ευτυχώς που είχε και ένα mode με "boots on the ground", και έπαιξα σωστά.

Ελπίζω κάποτε να δούμε ξανά κανένα καλό CoD από εποχές των πρώτον σε PC, PS2, και δεν εννοώ υπο μορφή remastered.

Κράξτε ελεύθερα. :D

To campaign ειναι τρομερο σε σχεση με τα προηγουμενα, δε πιστευω να το τελειωσες, το μουλτυ  ειναι ξεκαθαρα γρηγοροτερο απο ποτε k μπορει να ξενισει , τα ζομπιες ειναι τρομερα που δεν βλεπω καν να τα αναφερεις, το ΒΟ3 ηταν χειροτερο imho αλλα παιζω περισσοτερο ζομβιες παρα μουλτυ  ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...