JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν είχα θέμα με GTAV, CODIW, BF1 και άλλα πόσα, και έχω θέμα RAM σε ένα remaster; I don't buy it. υγ : και ο john2gr με 8GB το έκανε δοκιμές και μάλιστα με 10αρια, άρα όχι, δεν είναι θέμα RAM υγ2 : σε περίπτωση που εννοείς VRAM, δεν ξεπερνάω το όριο με τα settings που έχω (και να τα ξεπεράσω, το ίδιο τρέχει)
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το remaster έχει πρόβλημα, το έβαλα σε φίλο με FX6100/R9 280 και δεν έτρεχε καθόλου καλά, ενώ το IW τρέχει μια χαρά. 1
Dantε Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Και σε μενα το remaster ετρεχε απελπιστικα χαλια. Με ολα full ειχα 40-50 fps. Αδικαιολογητο και για το οπτικο αποτελεσμα δηλαδη.
ADHD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Φαντάζομαι δοκίμασες τα basic τέτοιου τύπου?? http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=793168106
john2gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σίγουρα δεν είναι η RAM. Για δοκίμασε John να τρέχει από πίσω το MSI Afterburner και δες αν βαράει ταβάνι κανένας από τους πυρήνες. Επίσης δες να είναι disabled και το "Fill Memory"
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 @ADHD Ναί, τα έχω κάνει όλα. @john2gr Απενεργοποιημένο είναι κι αυτό. Κανένας δεν βαράει ταβάνι. 1/2/3 το μέγιστο που έφτασαν είναι 85% (όχι όλοι μαζί). Ο 5 κάτι κάνει, 4/6 πιο χαμηλά. Ακόμη και στο menu πάντως τα καρέ πέφτουν απο 37 στα 20-23 και πάνε πάλι 37+.. Και πάλι το ίδιο..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Να φανταστώ δοκίμασες fullscreen/borderless ανάλλαγη έτσι, εμενα νομίζω κολλούσε σε ένα από τα δυο. Πάντως άμα τα έβαλες όλα off/low και πάλι έχεις θέμα τότε περίμενε κάνα patch.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 fullscreen/borderless δε δοκίμασα. Μώρε λές....;;;
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα δεις καμία διαφορά, απλά είναι unoptimized για low/mid-range συστήματα, ακόμα και στα high-end δεν τρέχει με όσα frames θα έπρεπε να τρέχει.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 επειδή μου το έκαναν δώρο την legacy edition..και είναι κάμποσα gigabyte και τα δύο παιχνίδια,κοντά 90gb όπως βλέπω να κατεβάσω. Έχει κόσμο; ή τζάμπα τα κατεβάζω
cpttony Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 http://steamcharts.com/app/292730 Προσωπικά θα έπαιζα μόνο το remastered.
cpttony Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Έπαιξα στο PS4 το παιχνίδι (λόγω του τσάμπα), αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα στα Console Games, και είπα να γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου. Το Campaing αν εξαιρέσουμε τα prerendered cutscenes, όλο το υπόλοιπο μου φάνηκε ανιαρό (όπως άλλωστε όλα τα υπόλοιπα μετά το MW3). To Multi μου φάνηκε σαν να μην έριξαν καθόλου δουλειά, οι μισές πίστες μου θύμησαν πίστες απο το Ghosts και MW2/3, κάποιες μάλιστα ήταν καρμπόν. Όλα ήταν ένας (κακός) συνδυασμός BO3 και Ghosts. Τον ίδιο sound effect τα όπλα, οι εκρήξεις κλπ από τα προηγούμενα. Ακόμη και τα όπλα ένα copy-paste απο τα προηγούμενα CoDs, απλώς τα πήραν, ένα μικρό facelift, και δώσε. Το μόνο καλό που βρήκα ήταν το movement, έγινε κάπως ποιο ευέλικτο σε σχέση με το BO3 (και φυσικά τα προηγούμενα). Ευτυχώς που είχε και ένα mode με "boots on the ground", και έπαιξα σωστά. Ελπίζω κάποτε να δούμε ξανά κανένα καλό CoD από εποχές των πρώτον σε PC, PS2, και δεν εννοώ υπο μορφή remastered. Κράξτε ελεύθερα.
tyf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 εμενα παλι ρε παιδια παιζουν και τα δυο αρκετα καλα θα ελεγα. το remastered επισης μια χαρα. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι στο infinity τρωω lag σε ολα τα close range gunfight . δεν πεφτουν με τιποτα. στα μακρινα μια χαρα. ενω στο remastered ολα κομπλε κανω καλα παιχνιδια.
LouCi4er Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Εγω πριν που το εβαλα,,τρεχει απελπιστικα καλα,τελεια θα ελεγα.8320+290(και ειμαι με 4gb ram λογω βλαβης ενος dimm).Επειδη το δοκιμασα απο περιεργεια και μονο να δω τι λεει,δεν επαιξα με τις ρυθμισεις γιατι ειδα που θελει restart και επειδη επρεπε να φυγω,το επαιξα οπως ηταν.High αλλα μερικα details ηταν off.Τεσπα,αυριο αν εχω χρονο θα ασχοληθω περισσοτερο.Παντως απο το λιγο που επαιξα,παραλιγο να κοψω φλεβα.Αρε ***,που ειναι το CoD MW II,ωραιες εποχες με την 5870. 1
najinblue3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Έπαιξα στο PS4 το παιχνίδι (λόγω του τσάμπα), αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα στα Console Games, και είπα να γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου. Το Campaing αν εξαιρέσουμε τα prerendered cutscenes, όλο το υπόλοιπο μου φάνηκε ανιαρό (όπως άλλωστε όλα τα υπόλοιπα μετά το MW3). To Multi μου φάνηκε σαν να μην έριξαν καθόλου δουλειά, οι μισές πίστες μου θύμησαν πίστες απο το Ghosts και MW2/3, κάποιες μάλιστα ήταν καρμπόν. Όλα ήταν ένας (κακός) συνδυασμός BO3 και Ghosts. Τον ίδιο sound effect τα όπλα, οι εκρήξεις κλπ από τα προηγούμενα. Ακόμη και τα όπλα ένα copy-paste απο τα προηγούμενα CoDs, απλώς τα πήραν, ένα μικρό facelift, και δώσε. Το μόνο καλό που βρήκα ήταν το movement, έγινε κάπως ποιο ευέλικτο σε σχέση με το BO3 (και φυσικά τα προηγούμενα). Ευτυχώς που είχε και ένα mode με "boots on the ground", και έπαιξα σωστά. Ελπίζω κάποτε να δούμε ξανά κανένα καλό CoD από εποχές των πρώτον σε PC, PS2, και δεν εννοώ υπο μορφή remastered. Κράξτε ελεύθερα. To campaign ειναι τρομερο σε σχεση με τα προηγουμενα, δε πιστευω να το τελειωσες, το μουλτυ ειναι ξεκαθαρα γρηγοροτερο απο ποτε k μπορει να ξενισει , τα ζομπιες ειναι τρομερα που δεν βλεπω καν να τα αναφερεις, το ΒΟ3 ηταν χειροτερο imho αλλα παιζω περισσοτερο ζομβιες παρα μουλτυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα