Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Όσοι το παίζετε, ελπίζω τουλάχιστον να βάζετε Reshade με Lumasharpen γιατί είναι τόσο θολό το παιχνίδι που είναι λες και έχεις απλώσει βαζελίνη σε όλη την οθόνη.
Undertaker25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έβαλα και τα textures στο High και η βελόνα κολλημένη στα 60 fps. Φιλε Psycho Warhead, παιχνίδια με χειρότερα γραφικά σέρνονται στις ίδιες ρυθμίσεις. Στο Pc μου, το Infinite Warfare τρέχει καλύτερα και από το BO3.
cpttony Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Όσο καλά γραφικά και να έχει, μην ξεχνάμε ότι τρέχει σε μια βαριά τροποποιημένη μηχανή του 2000 μην πω πιο πίσω. Κάθε χρόνο διαβάζω ότι ξαναέκαναν τροποποίηση για να προσθέσουν κάτι νέο. Πόσο ποια να αντέξει?
noFEARgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 το μονο που αξιζει στα γραφικα του ειναι τα cinematic events που εχει , και βασικα ειναι το μονο που αξιζει γενικα απο ολο το παιχνιδι .
Dantε Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έβαλα και τα textures στο High και η βελόνα κολλημένη στα 60 fps. Φιλε Psycho Warhead, παιχνίδια με χειρότερα γραφικά σέρνονται στις ίδιες ρυθμίσεις. Στο Pc μου, το Infinite Warfare τρέχει καλύτερα και από το BO3. To bo3 δεν τρεχε καν στο δικο μου.το stuttering συννεφο.uninstall απευθειας. Όσο καλά γραφικά και να έχει, μην ξεχνάμε ότι τρέχει σε μια βαριά τροποποιημένη μηχανή του 2000 μην πω πιο πίσω. Κάθε χρόνο διαβάζω ότι ξαναέκαναν τροποποίηση για να προσθέσουν κάτι νέο. Πόσο ποια να αντέξει? Η αληθεια ειναι αυτη και φαινεται κιολας οτι ειναι η ιδια. Αλλα εν τελει,απο το να σερνεται το συμπαν ολο, προτιμω το δοκιμασμενο.
najinblue3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 το μονο που αξιζει στα γραφικα του ειναι τα cinematic events που εχει , και βασικα ειναι το μονο που αξιζει γενικα απο ολο το παιχνιδι . Δεν νομιζω να το εχεις παιξει γιατι απλα δεν ξερεις τι λες, το παιχνιδι ειναι καλο σαν συνολο anyway double xp τρεχει, πηρα και το 1ο prestige επιτελους
noFEARgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δεν νομιζω να το εχεις παιξει γιατι απλα δεν ξερεις τι λες, το παιχνιδι ειναι καλο σαν συνολο anyway double xp τρεχει, πηρα και το 1ο prestige επιτελους καλο ; καλυτερο απο το black ops 3 ναι ειναι . Καλυτερο σε σχεση με τα παιχνιδια που βγαινουν με την καμια , απλα τα βλεπει με το κυαλι . Το mutliplayer ειδικα ειναι ενα αστειο και φαινεται και απο το ποσα ατομα παιζουν .
najinblue3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Κονσολες ειναι τεντα, για pc ξερω οτι παει χαλια, δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο blops3 περιμενω και αλλα maps για να πω, αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει τοσα πολλα να κανεις, εχω ηδη 50 ωρες και δε καιγομαι κ τρελα, 39 zombies To campaign ειναι σιγουρα καλυτερο, τα ζς ειναι πολυ καλα και noob friendly,80s theme luna park etc, το multy ουδετερο, ενω εχει balanced weaps τα maps δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα, atm overall 8/10
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Διάβασα οτι το MWR τρέχει χάλια, αλλά όχι κι έτσι.. Με ξεπερνά το γεγονός οτι το IW έτρεχε νεράκι κι αυτό ακόμη και στο menu έχει drops.. Πως το κατάφεραν αυτό εκεί στη Raven πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μια-δυο ρυθμίσεις είναι που δημιουργούν το πρόβλημα afaik.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τα cache (που διάβασα στο DSOGaming) τα έχω απενεργοποιήσει. Τα υπόλοιπα είτε normal τα έχω είτε high δεν έχει νόημα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να θυμηθώ tbh αλλα και εγώ είχα stuttering και fps drops, με το που έκλεισα κάποια settings έτρεχε άψογα. Νομίζω πρέπει να κανεις restart ώστε να κανει σωστά apply τις αλλαγές.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Απενεργοποιημένα ηταν οταν έπαιξα, τώρα τσέκαρα πάλι just in case, τα ίδια. Και defrag που έκανα τον HDD καμία αλλαγή.
_Theo_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Απενεργοποιημένα ηταν οταν έπαιξα, τώρα τσέκαρα πάλι just in case, τα ίδια. Και defrag που έκανα τον HDD καμία αλλαγή. Ίσως να φταίει η RAM που είναι λίγη, για τα σημερινά δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα