johnnyman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παντως μεχρι στιγμης το παιχνιδι ειναι φοβερο...Τρομερα γραφικα,δραση,μουσικη κτλ.Το ai μας τα χαλαει λιγο...
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οταν κάθεσαι και εξελίσεις idTech3.. 16 χρόνια μετά.. So that's new.. Ένα COD που κατάφερε να με τραβήξει.. Έπαιξα την πρώτη αποστολή και την αρχή της τρίτης, not bad. Και νομίζω τρέχει και καλά.. 1080p, medium με κάποια επιπλέον καλούδια, χωρίς φίλτρα και motion blur και μέχρι τώρα κάτω απο 50fps ούτε για αστείο. Μετά το Blops3 μου κάνει τεράστια εντύπωση που τρέχει τόσο καλά..!! Ή η AMD έκανε φοβερή δουλειά με τους drivers, ή δεν είναι τόσο σκ@τ@ port. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2016 από JohnVani18
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά τρέχει, αν και πρέπει να φτιάξουν το stuttering/hitching.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα σε 'μένα εν ώρα gameplay. Πάρα πολύ smooth μέχρι τώρα. Λογικά αύριο θα συνεχίσω αν μπορέσω, και λέω να ανεβάσω details etc.
ultraex2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 μετα απο χαλαρο παιξιμο πεσαν οι τιτλοι τελους μπορω να πω οτι μου αρεσε σε γενικες γραμμες αλλα ωρες ωρες παιζει stuttering!!
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το Multi λέει τίποτα;; bo3 επιπεδα δηλαδη καλο αλλα γρηγοροτερο, πολυ γρηγοροτερο, εμενα μου αρεσει παρα πολυ και τα variants δινουν παραπανω λογους να λιωσεις, εχει μερικα extra addons σε καθε weap, πχ melee enemies explode etc, maps δε τρελαθηκα, νομιζω εκει ειναι το προβλημα, μοιαζουν παρα πολυ με 3 lanes το καθε ενα, ελπιζω στα dlc να δωσουν λιγο διαφορετικα οπως τα προηγουμενα
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τα maps στο blops 3 ηταν αθλια, πιο αθλια και απο το τραγικο και απο το mouse που το sensitivity ηταν tied στο refresh rate.. Eνα maze κανονικα και τιποτα παραπανω, λες και δεν το σκεφτηκαν καθολου απο την competitive πλευρα απλα εφτιαχναν οτι γουσταραν και το πεταξαν μεσα. Τα τελευταια καλα maps τα ειχει το blops 1..
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Σε σχεση με ghosts k aw, το bo3 ειχε πολυ ωραια μαπς, και σε σχεση με το iw οποτε δε παιζει να σε αρεσει καθλου
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το ghosts ουτε 2 ωρες δεν επαιξα ηταν αθλιο, στο advanced μου αρεσαν περισσοτερο απο του blops 3, το IW δεν το εχω κανει install ακομα. Μεχρι να φτιαξουν το game στο pc δεν το ακουμπαω.
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν εχει και τοσο λαο στους υπολογιστες δυστηχως, εγω σε πσ4 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ατμ
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Στο pc δεν μπορουσα να βρω TDM full lobby στο remastered, dead game θα ειναι πολυ συντομα.
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ξες τι φταιει? ειναι παρα πολυ αργο για τα σημερινα δεδομενα, οταν εχω συνηθισει σε double jumps+slide, επισης κρατησανε ολα τα broken mechanics, grenads op ftw
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγω νομιζω οτι φταιει το 80αρι στο steam tbh γιατι εχει αρκετους fans το MW ειδικα στο pc που εχει παιχτεί πολυ. Δεν ξερουν να αγοραζουν ολοι απο κλειδαδικα φτηνοτερα οποτε περιμενουν standalone version η να πεσει η τιμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα