Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το CoD ότι και να δείξει, πάλι ρεκόρ πωλήσεων θα κάνει..

Nαι δεν αντιλέγω, διότι υπάρχουν πάντα τα πρόβατα που θα τρέξουν να το αγοράσουν. Μπεεε Μπεεε 

• Like 1
Δημοσ.

Nαι δεν αντιλέγω, διότι υπάρχουν πάντα τα πρόβατα που θα τρέξουν να το αγοράσουν. Μπεεε Μπεεε 

Καλά να είναι τα 10-15χρονα που αγοράζουν ότι τους πλασάρουν! Και μετά, αδειάζουν τα πορτοφόλια των γονιών τους για να αγοράσουν ό,τι αηδία βγάλουν στο micro-transaction!

Εγω παντως πιστευω αν κυκλοφορουσε ξεχωριστα το modern warface θα το ξεπερνουσε σε πωλησεις το καινουργιο

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Θα έκανε ότι πωλήσεις έκαναν τα 3 τελευταία μαζί.. Ειδικά στο PC, που τα ports είναι για @#$%&

• Like 1
Δημοσ.

Μα τώρα λένε ότι θα 'σαι στο διάστημα, χαχαχα

Χαχαχ σε λίγο θα το πάνε και σε άλλο γαλαξία οι αθεόφοβοι χαχα 

• Like 1
Δημοσ.

Σε λίγο θα το Star Wars θα μου φαίνεται πιο αληθινό από αυτό! :lol:

4a5.jpg

:lol:     

Τι κατάλαβα από το teaser? Κάποιοι εξωγήινοι, λογικά πιο ανεπτυγμένοι από 'μας, κάνουν επίθεση στην γη, και αυτό είναι το απειλητικό μήνυμα προς εμάς, αλλά... μην φοβάστε... τα Αμερικανάκια θα σώσουν τον πλανήτη ξανά.. με λιγότερο ανεπτυγμένη τεχνολογία... :D

• Like 1
Δημοσ.

εχει καταντησει πλεον αηδια η σειρα τα ιδια και τα ιδια...απορω και εξίσταμαι πραγματικα με οσους ακομη ασχολουνται... 

• Like 1
Δημοσ.

εχει καταντησει πλεον αηδια η σειρα τα ιδια και τα ιδια...απορω και εξίσταμαι πραγματικα με οσους ακομη ασχολουνται... 

Ασχολούμαι εγώ τουλάχιστον μόνο και μόνο, μήπως και αλλάξει κάτι... Αλλά μάλλον όχι..

Δημοσ.

Λέτε να μην το βγάλουν στα PC? :X

Yeap.. Μιας και κατά 99% η Remastered έκδοση θα είναι port απο την PC έκδοση.

Το CoD ότι και να δείξει, πάλι ρεκόρ πωλήσεων θα κάνει..

Δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...