Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά το CoD 4 τα CoD μόνο για το campaign άξιζαν και πλέον δεν αξίζουν ούτε γι' αυτό :P

Ξερω γινομαι κουραστικος που το λεω συνεχεια, αλλα ζομπια παιζεις? Νομιζω εκει ειναι η ουσια πλεον οσο αστειο κ αν φαινεται για Cod

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση!Οταν εχω την αναλυση 1080p εχω μια θολουρα..Αμα την ανεβασω 2140p η θολουρα φευγει..Γιατι συμβαινει αυτο?

Δημοσ.

Γιατι η 1440p αναλυση ειναι 1.7 φορες υψηλοτερη απο 1080p. Ομως αφου εχεις 23'' οθονη χρησιμοποεις  VSR σωστα? 1440p ειναι 24-27'' σαν τη δικη μου αρα αποκλειεται να εχει τετοια αναλυση η οθονη σου.

Δημοσ.

Γιατι η 1440p αναλυση ειναι 1.7 φορες υψηλοτερη απο 1080p. Ομως αφου εχεις 23'' οθονη χρησιμοποεις  VSR σωστα? 1440p ειναι 24-27'' σαν τη δικη μου αρα αποκλειεται να εχει τετοια αναλυση η οθονη σου.

Vsr χρησιμοποιω ναι!!Εφτιαξε παντως.Μπηκα βγηκα και τωρα ειναι οκ!!

Δημοσ.

Σπόντα για μένα much? :P

Απο οτι ξερω η εν λογω εκδοση περιλαμβανει τα γνωστα 2 παιχνιδια αλλα και το season pass δεν εχει κατι το συλλεκτικο ουτως ή αλλως.

Επισης κατι που δεν ηξερα και το εμαθα τωρα,σοβαρος λογος για pre order ειπαμε 

http://sevenspot.gr/gr/GamesInner/584a83a72ae8a996468dd7ef441eaeef/4581-65243.html

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος από μένα το IW, μου άρεσε. Καμία σχέση με την χαζαμάρα το BO3. Voice acting top notch κλασικά όπως και σε κάθε CoD, σαν story, εφέ κλπ κλασική Michael Bay κατάσταση. Αυτά τα cinematic scripted events δεν έχουν τα BF γι' αυτό είναι τόσο πίσω σε σχέση με τα CoD(Campaign). Πάντως η διαφορά στα γραφικά με τα cutscenes είναι σημαντική, μακάρι να 'ταν έτσι και in-game αλλά....Consoles..Επίσης μου άρεσε το theme του παιχνιδιού.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...