Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τo in-game anisotropic είναι gtp, βάλτε 16xAF μέσα από τον driver. Επίσης, το IW έχει περιστασιακό stuttering, ίσως να φταίει ότι το έχω στον HDD βέβαια. Αν μπορεί να το τεστάρει κάποιος άλλος που έχει χώρο στον SSD του, να μας πει. Λίγο που έπαιξα το IW, θα το έλεγα Call of Duty: The Michael Bay edition.
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 πως γινεται να ανηκει στην κορυφη αφου εχει να βγαλει τοσο καιρο καλο παιχνιδι...?? Η σειρά Call of Duty ανήκει στις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) FPS σειρές όλων των εποχών. Τουλάχιστον στο κομμάτι του Competitive FPS. Το ότι έβγαλε μερικά κακά παιχνίδια δεν το αλλάζει αυτό. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ειναι τρομακτικα γρηγορο το μουλτυ, ειδικα σε συγκριση με bo3, δε συγκρινεται καθολου, επαιξα ενα 10ωρο μεχρι τωρα, μου αρεσει παρα πολυ αλλα οχι τοσο οσο το bo3, εκει που οπως ειπα ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα ειναι τα zombies, μακραν το καλυτερο μαπ που εχουνε δωσει ποτε
ADHD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Η σειρά Call of Duty ανήκει στις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) FPS σειρές όλων των εποχών. Τουλάχιστον στο κομμάτι του Competitive FPS. Το ότι έβγαλε μερικά κακά παιχνίδια δεν το αλλάζει αυτό. Στις κονσολες ναι, στο pc ουτε για πλακα, παντα κακά port βγάζουν και παντα δεν εχει κοσμο μετα απο λιγο καιρο.
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Για το competitive, δεν νομιζω να υπαρχει αντιπαλος, αλλα αυτο κυριως σε κονσολες που ειναι και το μεγαλυτερο community
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ειναι τρομακτικα γρηγορο το μουλτυ, ειδικα σε συγκριση με bo3, δε συγκρινεται καθολου, επαιξα ενα 10ωρο μεχρι τωρα, μου αρεσει παρα πολυ αλλα οχι τοσο οσο το bo3, εκει που οπως ειπα ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα ειναι τα zombies, μακραν το καλυτερο μαπ που εχουνε δωσει ποτε Σου φάνηκε γρήγορο αυτό ; Που να παίξεις Titanfall δηλαδή..
Vasilius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Η σειρά Call of Duty ανήκει στις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) FPS σειρές όλων των εποχών. Τουλάχιστον στο κομμάτι του Competitive FPS. Το ότι έβγαλε μερικά κακά παιχνίδια δεν το αλλάζει αυτό. Ε; είσαι σοβαρός ; Εκτός του Cod1 - 2 - 4 , όλα μετά ήταν GTP , ακόμα και το Remastered που έσπρωχναν ύπουλα , κατάφεραν να το μαμήσουν....
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Παρα πολυ, σε σχεση με bo3 παντα, ειδικα στο νεο nuketown πρεπει να τρεχεις τρελα χωρις να σταματας, το τιταν δυστηχως δε το εχω παιξει, ειμαι σε κονσολα κ δεν ξερω κατα ποσο αξιζει, πιο πολυ ειμαι του Cod for zombies, οχι τοσο για multy/campaign
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Είπαμε, μετά το MW2 που έφυγαν τα παιδιά(Η νυν Respawn) τελείωσαν τα CoD. Άντε και τα black ops 1 και 2 δεν ήταν άσχημα, αλλά ήταν Treyarch. Η Infinity Ward δεν έχει ξαναβγάλει καλό CoD. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 To black ops1 ητανε παιχνιδαρα νομιζω το καλυτερο για μενα 1
ADHD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Για το competitive, δεν νομιζω να υπαρχει αντιπαλος, αλλα αυτο κυριως σε κονσολες που ειναι και το μεγαλυτερο community Σε κονσολες ναι ισχυει, στο pc επειδη δεν βγαζουν ενα αξιολογο port με αυτα που θελει ο pc gamer δεν εχει community. Σκεψου δηλαδη οτι τωρα εχει 15k ατομα τη στιγμη που το πρωτο cs(αυτο του 2000...) εχει 20k και το csgo 600k.. http://store.steampowered.com/stats/ Unlocked fps raw input mods community servers console enabled καλο performance Και θα ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο, αλλα απλα δεν θελουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το BO3 ήταν μεγάλο fail. Παίζοντας το campaign του TF2, καταλαβαίνεις ότι τα άτομα της Respawn έπαιζαν μεγάλο ρόλο στο campaign των CoD.
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το BO3 ήταν μεγάλο fail. Δε συμφωνφ καθολου και εξηγω, νταχει το μουλτυ δε το λες κακο, επαιξα περιπου 400 ωρες και δε βαρεθηκα, απλα σταματησα για αλλα παιχνιδια και φυσικα ζομπιες Το σινγκλ δε το τελειωσα οποτε δε μπορω να φερω γνωμη, αλλα περσι τι καλυτερο υπηρχε ? Επισης στο τελευταιο ντιελσι, δωσανε ενα επικο μαπ για τα ζομπια, με τρελο "σεναριο", και δρακους
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλά εσύ λες για multi, εγώ μιλάω για το campaign. Multi σε CoD μετά το CoD 4 απλά το χάος.
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 oxi to single δεν ασχοληθηκα καθολου , να επαιξα 30 λεπτα και αν edit: double xp weekend τρεχει τωρα οποιος παιζει και εαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα