Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τo in-game anisotropic είναι gtp, βάλτε 16xAF μέσα από τον driver. Επίσης, το IW έχει περιστασιακό stuttering, ίσως να φταίει ότι το έχω στον HDD βέβαια. Αν μπορεί να το τεστάρει κάποιος άλλος που έχει χώρο στον SSD του, να μας πει. Λίγο που έπαιξα το IW, θα το έλεγα Call of Duty: The Michael Bay edition.

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως γινεται να ανηκει στην κορυφη αφου εχει να βγαλει τοσο καιρο καλο παιχνιδι...??

Η σειρά Call of Duty ανήκει στις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) FPS σειρές όλων των εποχών. Τουλάχιστον στο κομμάτι του Competitive FPS.

Το ότι έβγαλε μερικά κακά παιχνίδια δεν το αλλάζει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι τρομακτικα γρηγορο το μουλτυ, ειδικα σε συγκριση με bo3, δε συγκρινεται καθολου, επαιξα ενα 10ωρο μεχρι τωρα, μου αρεσει παρα πολυ αλλα οχι τοσο οσο το bo3, εκει που οπως ειπα ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα ειναι τα zombies, μακραν το καλυτερο μαπ που εχουνε δωσει ποτε

Δημοσ.

Η σειρά Call of Duty ανήκει στις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) FPS σειρές όλων των εποχών. Τουλάχιστον στο κομμάτι του Competitive FPS.

Στις κονσολες ναι, στο pc ουτε για πλακα, παντα κακά port βγάζουν και παντα δεν εχει κοσμο μετα απο λιγο καιρο.

Δημοσ.

Για το competitive, δεν νομιζω να υπαρχει αντιπαλος, αλλα αυτο κυριως σε κονσολες που ειναι και το μεγαλυτερο community

Δημοσ.

Ειναι τρομακτικα γρηγορο το μουλτυ, ειδικα σε συγκριση με bo3, δε συγκρινεται καθολου, επαιξα ενα 10ωρο μεχρι τωρα, μου αρεσει παρα πολυ αλλα οχι τοσο οσο το bo3, εκει που οπως ειπα ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα ειναι τα zombies, μακραν το καλυτερο μαπ που εχουνε δωσει ποτε

Σου φάνηκε γρήγορο αυτό ; Που να παίξεις Titanfall δηλαδή..

Δημοσ.

Ε; είσαι σοβαρός ; 

Εκτός του Cod1 - 2 - 4 , όλα μετά ήταν GTP , ακόμα και το Remastered που έσπρωχναν ύπουλα , κατάφεραν να το μαμήσουν.... 

Δημοσ.

Παρα πολυ, σε σχεση με bo3 παντα, ειδικα στο νεο nuketown πρεπει να τρεχεις τρελα χωρις να σταματας, το τιταν δυστηχως δε το εχω παιξει, ειμαι σε κονσολα κ δεν ξερω κατα ποσο αξιζει, πιο πολυ ειμαι του Cod for zombies, οχι τοσο για multy/campaign

Δημοσ.

Είπαμε, μετά το MW2 που έφυγαν τα παιδιά(Η νυν Respawn) τελείωσαν τα CoD. Άντε και τα black ops 1 και 2 δεν ήταν άσχημα, αλλά ήταν Treyarch. Η Infinity Ward δεν έχει ξαναβγάλει καλό CoD.

• Like 1
Δημοσ.

Για το competitive, δεν νομιζω να υπαρχει αντιπαλος, αλλα αυτο κυριως σε κονσολες που ειναι και το μεγαλυτερο community

Σε κονσολες ναι ισχυει, στο pc επειδη δεν βγαζουν ενα αξιολογο port με αυτα που θελει ο pc gamer δεν εχει community. Σκεψου δηλαδη οτι τωρα εχει 15k ατομα τη στιγμη που το πρωτο cs(αυτο του 2000...) εχει 20k και το csgo 600k..

http://store.steampowered.com/stats/

Unlocked fps

raw input

mods

community servers

console enabled

καλο performance

Και θα ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο, αλλα απλα δεν θελουν.

Δημοσ.

Το BO3 ήταν μεγάλο fail.

Δε συμφωνφ καθολου και εξηγω, νταχει το μουλτυ δε το λες κακο, επαιξα περιπου 400 ωρες και δε βαρεθηκα, απλα σταματησα για αλλα παιχνιδια και φυσικα ζομπιες  :P  :P

Το σινγκλ δε το τελειωσα οποτε δε μπορω να φερω γνωμη, αλλα περσι τι καλυτερο υπηρχε ? Επισης στο τελευταιο ντιελσι, δωσανε ενα επικο μαπ για τα ζομπια, με τρελο "σεναριο", και δρακους  :lol:

Δημοσ.

oxi to single δεν ασχοληθηκα καθολου , να επαιξα 30 λεπτα και αν

edit: double xp weekend τρεχει τωρα οποιος παιζει και εαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...