Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι για nostalgia ειναι περισσότερο να πω την αληθεια, mods μπορει να βγουν αργοτερα, παντως θελει 2-3 γερα patch για να στρωσει στα σιγουρα. Το infinite θα το βαλω καποια στιγμη απλα για να δω αλλα απο streams που ειδα με αφηνει αδιαφορο. Αντε το performance να το καταλαβω ειναι release τα mouse accel, no custom sens, 90fps cap ειναι παλι ενα μεγαλο FU στους pc gamers..

Αν το βγαλουν standalone 10-15ε με workshop και promod πιστευω θα εχει κοσμο, οπως ειναι τωρα δεν το βλεπω να προχωραει καθολου.

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν λεει slider ειναι απλα :P ειδα στο cfg βρισκω αυτο seta 0x8572B2C7 "90" οποτε αυτο ειναι κατα 99%, και με το ματι δεν μου φαινοταν για παραπανω, ηθελα 100-110..

Το sensitivity ειναι αυτο seta 0xBC3E3CAE "1.7" οποιος θελει να το αλλαξει btw, 1.7 ειναι το δικο μου βαζετε οτι θελετε.

Δημοσ.

Δεν εχει raw input το οποιο ειναι απαραδεκτο, πρεπει να εχεις επιλογη να διαβαζει απο το mouse οχι απο τα windows settings. Το τεσταρα τωρα σε custom game εκανα αρκετα 360s και δεν φαινεται να υπάρχει εμφανες acceleration το οποιο ειναι περιεργο. Παντως το mouse movement ειναι αθλιο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι, ειναι σαν να εχει lag να κανει skip pixels και να κανει accel και slowdown οποτε θελει.

Δημοσ.

V-Sync σίγουρα δεν έχεις ενεργοποιημένο έτσι ; Τα ''Maximum pre-rendered frames'' στο NV CP τα έχεις στο ''1'' ; Στο ''Adjust desktop size and position'' έχεις επιλέξει ''No scaling'' ; Κατά τα άλλα διάβασα και αλλού για υποψίες ότι πρέπει να έχει mouse accelleration το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ναι τα εχω ολα στα global settings, το μονο που δεν εχω και δεν δοκιμασα ειναι shader cache off που λεει καποιος αλλα δεν νομιζω να κανει διαφορα στο mouse, επισης δεν εχω latest drivers αλλα και αυτο δεν νομιζω να φταίει. Παντως στα γρηγορα 360s που εκανα στο ιδιο σημειο γύρναγα αρα δεν παρατηρησα accel, θα δοκιμασω αυριο με mousemovementrecorder να δω, αν εχει παντως ειναι subtle κατι αλλο το κανει να ειναι τοσο χαλια.

Δημοσ.

Το τελείωσα το Campaign μόλις τώρα.

Χαίρομαι που δεν αγόρασα το παιχνίδι και απλά το νοίκιασα.

Μέτριο προς κακό.

Όπως είπε ένα παιδί προσπάθησαν να χώσουν τα πάντα μέσα σε ένα Campaign το οποίο είναι μικρότερο από τα προηγούμενα (6 ώρες κρατάει περίπου). Ε δεν γινότανε να τους βγει.

Καλή η προσπάθεια των παιδιών, είχαν ιδέες αλλά τις εφάρμοσαν σε ένα Setting που ο κόσμος δεν συμπαθεί.

Καλά κράτησε η φαρσοκωμωδία των τελευταίων COD, ας τελείωσει με το IW.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα το επόμενο COD να είναι πάλι στο μακρινό μέλλον. Οι Devs το έχουν πάρει για τα καλά το μήνυμα πια.

Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο COD, είναι η τελευταία ελπίδα της σειράς να επιστρέψει στην κορυφή που ανήκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...