Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα κανει προ παραγγελία απο το cdkey.com αλλά μεχρι στιγμής δεν έχω λαβει τίποτα.

Υποτίθεται οτι συγκεκριμένη εκδοση θα ηταν διαθέσιμη απο τις 3/10.

Βλέπω να ανοίγω dispute και να αγοράζω το bf1.

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια γιατι μον την πατησα επεσα σε απατη.

Ελαβα τον κωδικο σημερα χρειαζοτανε επληθευση με το κινητο μου.

Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να κανω ενεργοποιηση μου βγαζει διπλοτυπος κωδικος προιοντος και καλα οτι εχει ειση ενεργοποιηθει το παιχνιδι.

τι να κανω να ανοιξω dispute?

Δημοσ.

Όσες φορές έχω αγοράσει από το cdkeys δεν είχα πρόβλημα (μόνο από κει αγοράζω :P).

Σου έρχεται στο mail ένα μήνυμα που είναι ουσιαστικά η απόδειξη, και εκεί που αναγράφει τα προιόντα, έχει ένα "Download". Πατάς εκεί, και σου δίνει τον κωδικό που πρέπει να βάλεις στο steam.

Πριν κάνεις dispute, ρώτησε στο help desk που έχουν, συνήθως απαντούν σε μια μέρα.

10 frames πίσω η 1060 περίεργο.

Δημοσ.

Το παιχνιδι το ειχα κανει προπαραγγελια πριν ενα μηνα.

Εγραφε οτι το κλειδι θα ηταν μια ημερα πριν διαθεσιμο απο την επισημη κυκλοφορια δηλαδη στις 3 Νοεμβριου.

Χθες και λογο δουλειας το τσεκαρα αλλα δεν ιχα λαβει καποιο mail ουτε και στο λογαριασμο του κατραστηματος ευπηρχε κατι.

Σημερα λεω ας τσεκαρω τα μαιλ της εγορας να δω μηπως υπαρχει καποια πληροφορια που παρεληψα.

Στην αποδειξη του paypal υπηρχε ενα λινκ που σε παρεπεμπε στην σελιδα του καταστηματος και επρεπει να βαλεις τον αριθμο του κινητου τηλεφωνου  ωστε να γινει επαληθευση και να  αποκαλυφθει ο κωδικος του παιχνιδιου.

Το εκανα παω να το ενεργοποιησω αλλα μου βγαζει οτι ειναι ειδη ενεργοποιημενο σε διαφορετικο λογαριασμο.

Δημοσ.

το πιο περιεργο ειναι οτι η fury x μενει πισω σε 1080p και απο την 980ti και απο την 1070 αλλα σε 4κ τις περναει και τις δυο και ας εχει 4gb μονο . 

2160.png

Δημοσ.

Το παιχνιδι το ειχα κανει προπαραγγελια πριν ενα μηνα.

Εγραφε οτι το κλειδι θα ηταν μια ημερα πριν διαθεσιμο απο την επισημη κυκλοφορια δηλαδη στις 3 Νοεμβριου.

Χθες και λογο δουλειας το τσεκαρα αλλα δεν ιχα λαβει καποιο mail ουτε και στο λογαριασμο του κατραστηματος ευπηρχε κατι.

Σημερα λεω ας τσεκαρω τα μαιλ της εγορας να δω μηπως υπαρχει καποια πληροφορια που παρεληψα.

Στην αποδειξη του paypal υπηρχε ενα λινκ που σε παρεπεμπε στην σελιδα του καταστηματος και επρεπει να βαλεις τον αριθμο του κινητου τηλεφωνου  ωστε να γινει επαληθευση και να  αποκαλυφθει ο κωδικος του παιχνιδιου.

Το εκανα παω να το ενεργοποιησω αλλα μου βγαζει οτι ειναι ειδη ενεργοποιημενο σε διαφορετικο λογαριασμο.

Εμένα δεν χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση μέσω κινητού. Γράψε εδώ και περίμενε απάντηση. Αν δεν σου απαντήσουν ή δεν βγάλεις άκρη, κάνε ό,τι λέει εδώ.

Πάντως 4-5 παιχνίδια που έχω πάρει από κει, κανένα δεν είχε πρόβλημα.

Δημοσ.

Εμένα δεν χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση μέσω κινητού. Γράψε εδώ και περίμενε απάντηση. Αν δεν σου απαντήσουν ή δεν βγάλεις άκρη, κάνε ό,τι λέει εδώ.

Πάντως 4-5 παιχνίδια που έχω πάρει από κει, κανένα δεν είχε πρόβλημα.

Toυς έστειλα mail αν δεν απαντήσουν μέχρι το απόγευμα το αργότερο dispute και τέλος.

Δεν θα κάτσω να σκασω το αγοραζωβαπ αλού και τέλος.

Δημοσ.

Παιδιά πείτε μια γνώμη για το campaign, λέει τίποτα;

Διαβαζω ψιλο καλουτσικα λογια για το campaign αλλα το θεμα ειναι στην παρουσα φαση ποιος θα δωσει τοσα χρηματα μονο για το μικρο campaign.

• Like 1
Δημοσ.

Για να λεμε παντως και την αληθεια https://www.skroutz.gr/s/9008987/Call-of-Duty-Infinite-Warfare-Legacy-Edition-PC.html με 65ευρω κουτατο κιολας(δεν ειδα να υπαρχει σε κλειδαδικο εκτως αν ψαχνω λαθος). Σιγουρα ειναι καλυτερη προταση απο την deluxe edition του BF1.

Επισης το BF βλεπω και απο κλειδαδικα εχει φτασει στα 47-50ευρω το απλο παιχνιδι αρα παλι συμφερει στην παρουσα φαση το πακετο αυτο.

Δεν ειμαι οπαδος των CoD προφανως αλλα το εν λογω πακετο ειναι πολυ πιο συμφερον απο την προταση του BF στην παρουσα φαση αλλα φυσικα οχι καλυτερο απο το Titanfall.

Διορθωση στα παραπανω.Η Legacy edition υπαρχει και ειναι στην ιδια σελιδα με την τιμη του απλου,δηλαδη πιο κατω 

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-call-of-duty-infinite-warfare-cd-key-compare-prices/

κοινως legacy edition απο κλειδαδικο κοστιζει πανω κατω οσο το απλο BF1 χωρις κανενα dlc.Δεν το λες και ασχημη προταση και ειναι και για Steam με οτι αυτο συνεπαγεται(δεν γουσταρω origin προσωπικα).

Το εχω στα υποψην να δω απο πλευρας κοσμου τι λεει για το multiplayer και ισως τιμησω legacy edition αν δω και γραφονται καλα λογια.

Δημοσ.

48e πηρα τη legacy απο instant χτες και νομιζω την ειχα δει και χαμηλοτερα στα pre-orders, μονο και μονο για το cod4 remaster να θυμηθώ τα νιατα μου. :P Το infinite παιζει να μην το κανω καν install..

Παντως 2 games, 2 campaigns, 2 multiplayer για 48ε δεν ειναι και ασχημο deal tbh.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...