Jastonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εμ βασικα οχι.Μια χαρα ποικιλια υπαρχει στα first person shooter,απλα πλεον ψαχνεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο για να ασχοληθεις μαζι του με το online. Ουτως ή αλλως μιλαμε για first person shooter για online multiplayer,γιατι κανεις δεν προκειται να δωσει 30-40-50ευρω μονο για να παιξει το campaign σε τετοια παιχνιδια. Οκ σόρρυ, εγώ μιλούσα για campaign. Από multiplayer, νομίζω ότι υπάρχει πληθώρα παιχνιδιών να ασχοληθείς. Ποια είναι αυτά που θεωρείς καλά εσύ; Και σόρρυ αν βγαίνω offtopic... αν και νομίζω είμαστε on. Μιλάμε για τον ανταγωνισμό του CoD
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οκ σόρρυ, εγώ μιλούσα για campaign. Από multiplayer, νομίζω ότι υπάρχει πληθώρα παιχνιδιών να ασχοληθείς. Ποια είναι αυτά που θεωρείς καλά εσύ; Και σόρρυ αν βγαίνω offtopic... αν και νομίζω είμαστε on. Μιλάμε για τον ανταγωνισμό του CoD Προφανως παιχνιδια που δεν τα παιρνεις για το Multiplayer τους,δηλαδη Bioshock,Far Cry,Doom,κατι φεγγαρια και το crysis. Αλλα προφανως και πλεον δινεται παραπανω εμφαση στο multiplayer πολυ απλα γιατι ποιος θα παει να δωσει 50-60ευρω για να παιξει 10ωρες campaign και τελος? Υπαρχουν ατομα που εχουν κλεισει πχ 2 και 3000ωρες στο BF4,λες πχ να τους ενδιαφερει το BF1 τι story εχει? Το ιδιο και στο Call of duty. Θυμαμαι πιο παλια νομιζω στο Warfare 3 που οι περισσοτεροι στα forum δηλωναν οτι οπως αγοραζαν το παιχνιδι,κατευθειαν εμπαιναν multiplayer.Ουτε καν που τους ενδιεφερε αν εχει single player campaign ή οχι. 1
cpttony Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εγώ μια φορά το campaign θα το ξαναέπαιζα, στην standalone έκδοση, αν υπάρξει! @Fulgore Εγώ πάντως παίζω και το campaign, είτε είναι 2 ώρες ή 10. 1
Jastonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Προφανως παιχνιδια που δεν τα παιρνεις για το Multiplayer τους,δηλαδη Bioshock,Far Cry,Doom,κατι φεγγαρια και το crysis. Αλλα προφανως και πλεον δινεται παραπανω εμφαση στο multiplayer πολυ απλα γιατι ποιος θα παει να δωσει 50-60ευρω για να παιξει 10ωρες campaign και τελος? Υπαρχουν ατομα που εχουν κλεισει πχ 2 και 3000ωρες στο BF4,λες πχ να τους ενδιαφερει το BF1 τι story εχει? Το ιδιο και στο Call of duty. Θυμαμαι πιο παλια νομιζω στο Warfare 3 που οι περισσοτεροι στα forum δηλωναν οτι οπως αγοραζαν το παιχνιδι,κατευθειαν εμπαιναν multiplayer.Ουτε καν που τους ενδιεφερε αν εχει single player campaign ή οχι. Ισχύει. Και εγώ κάποτε μόνο με το campaing ασχολιόμουν, αλλά πλέον έχω εκτιμήσει το multi. Πάντως για fps που λες ποικιλία, για κάποιον που παίζει μόνο campaing και fps, τότε δεν είναι ποικιλία να βγαίνει ένα καλό παιχνίδι ανά 2-3 χρόνια. Αλλά από την άλλη, υπάρχουν ένα κάρο παιχνίδια να ασχοληθείς στο ενδιάμεσο. Και κυρίως, αυτό που είπαμε και πριν, multi και αντί για 10 ώρες ασχολίας, έχεις 500.
_Theo_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Έτσι κι αλλιώς αναγκαστικά θα πρέπει να πάρεις και το Infinite Warfare για να το παίξεις. Οπότε...άντε γεια μέχρι να πέσει η τιμή.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κάτσε να πουλήσει μερικές κοπιές το IW και να δείς για πότε θα το βγάλουνε και μόνο του το MW.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Διαβάζω πως είναι 130GB και τα δύο στο PS4..
JohnVani18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Yeap, 90 μόνο πιάνει το IW απ' όσο λένε.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κάτσε να δούμε πόσο ακόμη θα πάει με τα DLC και τα update..
cpttony Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Tο κάθε προηγούμενο και καλύτερα το θυμάστε? Αυτό αποδεικνύει το παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=PGxlvodiIcg&feature=youtu.be
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να δουλευει η Activion περισσοτερο στο επομενο CoD(που κατι ακουγεται για Βιετναμ)και αρα απλα να ηθελε να βγαλει ενα παιχνιδι να υπαρχει φετος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Πάντως στο marketing κάνουν εξαιρετική δουλειά Call of Duty: Infinite Warfare Live Action Trailer - “Screw It, Let's Go To Space" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα