Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ βασικα οχι.Μια χαρα ποικιλια υπαρχει στα first person shooter,απλα πλεον ψαχνεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο για να ασχοληθεις μαζι του με το online.

Ουτως ή αλλως μιλαμε για first person shooter για online multiplayer,γιατι κανεις δεν προκειται να δωσει 30-40-50ευρω μονο για να παιξει το campaign σε τετοια παιχνιδια.

Οκ σόρρυ, εγώ μιλούσα για campaign. Από multiplayer, νομίζω ότι υπάρχει πληθώρα παιχνιδιών να ασχοληθείς.

Ποια είναι αυτά που θεωρείς καλά εσύ; Και σόρρυ αν βγαίνω offtopic... αν και νομίζω είμαστε on. Μιλάμε για τον ανταγωνισμό του CoD :D

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ σόρρυ, εγώ μιλούσα για campaign. Από multiplayer, νομίζω ότι υπάρχει πληθώρα παιχνιδιών να ασχοληθείς.

Ποια είναι αυτά που θεωρείς καλά εσύ; Και σόρρυ αν βγαίνω offtopic... αν και νομίζω είμαστε on. Μιλάμε για τον ανταγωνισμό του CoD :D

Προφανως παιχνιδια που δεν τα παιρνεις για το Multiplayer τους,δηλαδη Bioshock,Far Cry,Doom,κατι φεγγαρια και το crysis.

Αλλα προφανως και πλεον δινεται παραπανω εμφαση στο multiplayer πολυ απλα γιατι ποιος θα παει να δωσει 50-60ευρω για να παιξει 10ωρες campaign και τελος?

Υπαρχουν ατομα που εχουν κλεισει πχ 2 και 3000ωρες στο BF4,λες πχ να τους ενδιαφερει το BF1 τι story εχει?

Το ιδιο και στο Call of duty. Θυμαμαι πιο παλια νομιζω στο Warfare 3 που οι περισσοτεροι στα forum δηλωναν οτι οπως αγοραζαν το παιχνιδι,κατευθειαν εμπαιναν multiplayer.Ουτε καν που τους ενδιεφερε αν εχει single player campaign ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μια φορά το campaign θα το ξαναέπαιζα, στην standalone έκδοση, αν υπάρξει!

@Fulgore

Εγώ πάντως παίζω και το campaign, είτε είναι 2 ώρες ή 10.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως παιχνιδια που δεν τα παιρνεις για το Multiplayer τους,δηλαδη Bioshock,Far Cry,Doom,κατι φεγγαρια και το crysis.

Αλλα προφανως και πλεον δινεται παραπανω εμφαση στο multiplayer πολυ απλα γιατι ποιος θα παει να δωσει 50-60ευρω για να παιξει 10ωρες campaign και τελος?

Υπαρχουν ατομα που εχουν κλεισει πχ 2 και 3000ωρες στο BF4,λες πχ να τους ενδιαφερει το BF1 τι story εχει?

Το ιδιο και στο Call of duty. Θυμαμαι πιο παλια νομιζω στο Warfare 3 που οι περισσοτεροι στα forum δηλωναν οτι οπως αγοραζαν το παιχνιδι,κατευθειαν εμπαιναν multiplayer.Ουτε καν που τους ενδιεφερε αν εχει single player campaign ή οχι.

Ισχύει. Και εγώ κάποτε μόνο με το campaing ασχολιόμουν, αλλά πλέον έχω εκτιμήσει το multi.

Πάντως για fps που λες ποικιλία, για κάποιον που παίζει μόνο campaing και fps, τότε δεν είναι ποικιλία να βγαίνει ένα καλό παιχνίδι ανά 2-3 χρόνια. Αλλά από την άλλη, υπάρχουν ένα κάρο παιχνίδια να ασχοληθείς στο ενδιάμεσο. Και κυρίως, αυτό που είπαμε και πριν, multi και αντί για 10 ώρες ασχολίας, έχεις 500.

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς αναγκαστικά θα πρέπει να πάρεις και το Infinite Warfare για να το παίξεις. Οπότε...άντε γεια μέχρι να πέσει η τιμή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να δουλευει η Activion περισσοτερο στο επομενο CoD(που κατι ακουγεται για Βιετναμ)και αρα απλα να ηθελε να βγαλει ενα παιχνιδι να υπαρχει φετος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...