Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα Ghosts 2 πρέπει να βγάλουν.

Ναι το πιστεύω. Μετά από 3 χρόνια πιστεύω ότι είναι καλύτερο από κάθε τι άλλο έχει κυκλοφορήσει. Αν και έφερνε αρκετά στην τριλογία MW, καλύτερα απ' αυτά τα σιχάματα.

Δες το σαν easteregg ούτως η άλλως η τριλογία τελείωσε...

Καλά έκανε και τελείωσε. Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν! Αλλά όχι να δώ φάτσα φόρα, τον Price! :lol:

Δημοσ.

Το εχουν παρακανει ολα τα fps τα εχουν κανει διαστημικα.

Ειμαι σιγουραος οτι αν κυκλοφορισουν ξεχωριστα remastered και infinity warfare to πρωτο θα κανει ρεκορ πωλησεων.

Δημοσ.

Το εχουν παρακανει ολα τα fps τα εχουν κανει διαστημικα.

Ειμαι σιγουραος οτι αν κυκλοφορισουν ξεχωριστα remastered και infinity warfare to πρωτο θα κανει ρεκορ πωλησεων.

Εγώ αυτό περιμένω. Standalone το MW1 ;) Όπως και αρκετοί από εδώ.

Ωστόσο διαβάζω ότι για να τρέξεις το MW1 στο PS4, πρέπει να έχεις το CD μέσα στην κονσόλα. Οπότε οποίος ήθελε το παιχνίδι μόνο για το remastered, και να πουλήσει το άλλο, δεν γίνεται!

Δημοσ.

Αν φτασαμε σε σημειο να περιμενουμε μεσα απο ολα τα fps που κυκλοφορουν ενα remastered παλιου παιχνιδιου,τοτε λυπαμαι αγαπητε αλλα κατι δεν παει καλα.

Δεν λεω σιγουρα τα παλια warfare καλυτερα απο τα καινουργια αλλα ειπαμε,παμε παρακατω δεν μενουμε στα ιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν φτασαμε σε σημειο να περιμενουμε μεσα απο ολα τα fps που κυκλοφορουν ενα remastered παλιου παιχνιδιου,τοτε λυπαμαι αγαπητε αλλα κατι δεν παει καλα.

Δεν λεω σιγουρα τα παλια warfare καλυτερα απο τα καινουργια αλλα ειπαμε,παμε παρακατω δεν μενουμε στα ιδια.

Τα fps πλέον είναι χάλια. Λίγα καλά βγαίνουν. Τελικά δεν νομίζω ότι είναι και κακό πράγμα. Δεν μπορείς να περιμένεις να βγαίνουν 3-4 ΚΑΛΟΙ τίτλοι fps τον χρόνο. Αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ δουλειά και χρήμα...

Δημοσ.

Τα fps πλέον είναι χάλια. Λίγα καλά βγαίνουν. Τελικά δεν νομίζω ότι είναι και κακό πράγμα. Δεν μπορείς να περιμένεις να βγαίνουν 3-4 ΚΑΛΟΙ τίτλοι fps τον χρόνο. Αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ δουλειά και χρήμα...

Εμ βασικα οχι.Μια χαρα ποικιλια υπαρχει στα first person shooter,απλα πλεον ψαχνεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο για να ασχοληθεις μαζι του με το online.

Ουτως ή αλλως μιλαμε για first person shooter για online multiplayer,γιατι κανεις δεν προκειται να δωσει 30-40-50ευρω μονο για να παιξει το campaign σε τετοια παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...