Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τη διαρροή απο το αμερικάνικο PS Store, διέρρευσε και εικόνα απο το Target όπου φαίνεται και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επίσης απ' οτι φαίνεται θα περιέχει και remastered έκδοση απο το CoD4.

Infinite Warfare η ονομασία του νέου Call of Duty;

codiw.jpg

14tsdiw.jpg

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμία ημερομηνία κυκλοφορίας, φαντάζομαι θα το ανακοινώσουν και επίσημα στην Ε3. Πάντως γουστάρω τρελά μια remastered έκδοση του CoD 4 αν ισχύει.

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμία ημερομηνία κυκλοφορίας, φαντάζομαι θα το ανακοινώσουν και επίσημα στην Ε3. Πάντως γουστάρω τρελά μια remastered έκδοση του CoD 4 αν ισχύει.

Και θα κυκλοφορήσουν ουσιαστικά 2 cod ; 

Δημοσ.

Και θα κυκλοφορήσουν ουσιαστικά 2 cod ; 

Ένα και δώρο το 4 με λιγο καλύτερη ανάλυση εγω αυτο καταλαβαίνω 

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση αυτοί που αγάπησαν το CoD πριν επέλθει το "χάος" (3 κλασσικά μέχρι και το MW2-για μένα μέχρι εκεί ήταν σοβαρά τα CoD) θα αγοράσουν την (πανάκριβη) έκδοση μόνο και μόνο για να απολάυσουν το CoD που κατα γενική ομολογία είναι το καλύτερο!

Πιστεύω, ότι οι περισσότεροι θα αγοράσουν αυτή την έκδοση και θα παρατήσουν το IW και θα πάιζουν MW1... Ελπίζω όχι τα 10χρονα/15χρονα! :D :D

Ψήνομαι να την πάρω, αλλά μόνο αν δω ότι όντως αξίζει το MW1 και έχει multiplayer εννοείτε!

Εγώ θέλω να κάνουν remaster (και να τα πουλήσουν χωριστά, όχι σε bundles για να πουλήσουν και το "σκουπίδι" τους) τα 3 πρώτα!

Φανταστείτε πόσο ΄χάλια θα είναι το νέο CoD, που βάζουν το MW1, μήπως και πουλήσει! B)

------

Ας πάμε τώρα στο IW.

Ιδέα μου είναι ή ξέμειναν εκεί στην IW από άτομα που ξέρουν να βγάζουν καλά ονόματα.. Infinity Ward <-> Infinity Warfare... Tους είχα για πιο καλούς :lol:

------

H επιβεβαίωση ότι θα υπάρξει remaster του MW1.

https://www.twitter.com/InfinityWard/status/725430851127808000?ref_src=twsrc%5Etfw
https://www.twitter.com/CallofDuty/status/725434514315468800?ref_src=twsrc%5Etfw

Και το λογότυπο του νέου CoD!

logoW.jpg

Δημοσ.

Οι από πάνω πρέπει να είναι τιμές για Καναδά, με Δολάριο Καναδά δηλαδή.

Πάντως όπως και να έχει το παιχνίδι θα είναι μάλλον αποτυχία όπως όλα τα τελευταία!

Μέχρι το MW2 ήταν ωραία τα CoD. Το Black Ops 1 μου είχε αρέσει κι αυτό αρκετά για την εποχή του. Μετά το MW3 δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά. Τέλος το BO2 για μένα ήταν το τελευταίο καλό CoD (χωρίς να είναι κορυφή σαν MW1 ή WaW), αλλά το καλούτσικο multiplayer για online και τα zombies για local play με φίλους με είχαν κάνει να παίξω πάρα πολλές ώρες αυτό το παιχνίδι. Από κει και πέρα όλα τα άλλα CoD είναι απλά χάλια κατά την ταπεινή μου άποψη με χιλιάδες micro-transactions που τα αποκαλούν για να φάνε κάθε $ από τους γονείς των 10χρονων που παίζουν. Δυστυχώς δεν πιστεύω το IW να ξεφύγει από τον κανόνα και να είναι καλό. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά δύσκολο. Όσο για το Remake του MW1 έχει προοπτική αν το κρατήσουν κλασικό με καλύτερα textures. Αν του βάλουν DLC,κτλ, απλά θα το καταστρέψουν! Πάντως αμα το βγάλουν στα 30-40€ στο store το MW1 Remastered μπορεί το συγκεκριμένο να το τσιμπήσω!

• Like 2
Δημοσ.

80$ η απλή έκδοση ; Lmao..

Κάθε χρόνο στο PS4/XBOX ONE η τιμή παίζει στα 80$/80 ευρώ! Στο PC παίζει ένα 10αρικο κάτω!

Οι από πάνω πρέπει να είναι τιμές για Καναδά, με Δολάριο Καναδά δηλαδή.

Πάντως όπως και να έχει το παιχνίδι θα είναι μάλλον αποτυχία όπως όλα τα τελευταία!

Μέχρι το MW2 ήταν ωραία τα CoD. Το Black Ops 1 μου είχε αρέσει κι αυτό αρκετά για την εποχή του. Μετά το MW3 δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά. Τέλος το BO2 για μένα ήταν το τελευταίο καλό CoD (χωρίς να είναι κορυφή σαν MW1 ή WaW), αλλά το καλούτσικο multiplayer για online και τα zombies για local play με φίλους με είχαν κάνει να παίξω πάρα πολλές ώρες αυτό το παιχνίδι. Από κει και πέρα όλα τα άλλα CoD είναι απλά χάλια κατά την ταπεινή μου άποψη με χιλιάδες micro-transactions που τα αποκαλούν για να φάνε κάθε $ από τους γονείς των 10χρονων που παίζουν. Δυστυχώς δεν πιστεύω το IW να ξεφύγει από τον κανόνα και να είναι καλό. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά δύσκολο. Όσο για το Remake του MW1 έχει προοπτική αν το κρατήσουν κλασικό με καλύτερα textures. Αν του βάλουν DLC,κτλ, απλά θα το καταστρέψουν! Πάντως αμα το βγάλουν στα 30-40€ στο store το MW1 Remastered μπορεί το συγκεκριμένο να το τσιμπήσω!

Εγώ θέλω να γίνει μια τριλογία από remaster των 3 πρώτων.. Συμφωνώ μέχρι το MW2 ήταν καλά, μετά το χάος!

Ξέρουν ότι το IW από μόνο του δεν πρόκειται να "πιάσει" (ειδικά στο PC) και έτσι σου πλασάρουν το ΜW1, για να πουλήσει.. έξυπνη στρατηγική...

Λέτε να μην το βγάλουν στα PC? :X

Δεν έχω καταλάβει ποιος ο λόγος να πάνε στο βαθύ μέλλον? Ναι, ξέχασα.. 10-15χρονα παίζουν, που θέλουν δράση, δράση, δράση, και να δίνουν λεφτά σε άκυρα items..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ποιος ο λόγος να πάνε στο βαθύ μέλλον? Ναι, ξέχασα.. 10-15χρονα παίζουν, που θέλουν δράση, δράση, δράση, και να δίνουν λεφτά σε άκυρα items..

Χωρίς να θέλω να έχω ελπίδες, όμως το Battlefield που από ότι ακούγεται φέτος θα πάει σε εποχή 2ου παγκοσμίου πολέμου μπορεί να βγει και καλό! Δυστυχώς το CoD έχει ξεζουμιστεί τελείως και δεν το βλέπω να γυρίζει σε απλό FPS σύντομα, αλλά θα μείνει futuristic με τα τρελά άλματα και όλες αυτές τις μπούρδες!

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά ο κόσμος ζητάει επιστροφή σε WW2 και αυτοί οι σάπιοι μας έχουν μπιπ με triple jumps , cyborgs και τώρα το πάνε στο διάστημα...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρε άμε στον γεροδιάολο με τους καραγκιόζηδες. Super Mario on Steroids τώρα και με laser guns.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...